הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הנשק החדש של יחידת ההאזנה המודיעינית: מקלדת שבת

נכון, זה שקרים! התקשורת השמאלנית היא שקרנית! עדיף לסמוך על זר שפגשתי בפורום באינטרנט שיספר לי את האמת, טיפש שכמותי.
הבאת כתבה שמסיתה נגד חרדים והדת אבל לא הוכח בה שהחרדים מקבלים כסף מהמדינה
ויושבים בבית או בכולל אלא שיש חרדים שעובדים (גם זה מפריע לך) בעבודה במשרד הדתות
והמדינה החליטה שמגיע להם כך כך. YNET מספר לנו שהסכום שהוחלט הוא סכום X ולא לי
ולא לך יש מושג אם זה נכון רק שלך יותר נוח להאמין (מעניין שדווקא לזה אתה מאמין)
שמה שYNET פרסם זה נכון, אבל אם אתן לך הוכחות שבכתבות של YNET החל מתזונה,
רפואה, ומסתיים בכתבות על הצבא ועל כל מיני "הותר לפירסום" מהצנזורה שאני יודע טוב
מאוד מה היה באמת אז אני לקוח את הדברים בעירבון מוגבל...

אתה טוען שחרדים מקבלים כסף מהמדינה (אם אתה חרדי אז מגיע לך) בבקשה תוכיח...

נערך לאחרונה:
מצטער אך זו כבר נהייתה מנטרה ואין לי שום עניין בדיון מעגלי עם אותן הטענות שוב ושוב. אתה מוזמן להמשיך לחזור על הטענות של "אם אתם לא משפיעים אין לכם זכות להתלונן" ועל השקרים שאני מכליל (אני עדיין מחכה לציטוט) או מסית. השבתי על כולן כבר מקודם, חוץ מזה שזה לא מכבד אותך. זזתי להפעיל כפייה על עצמי.

בהחלט מעגלי. אתה מעלה בעיה ואני אומר לך שאתה יכול לפתור אותה.
להתלונן יש זכות מלאה לכל אחד, להסית - לא.

איזה כיף לדבר על כפיה עם אנשים שאפילו לא מסוגלים להגדיר את המושג.

אתה מוזמן לדסקס במרתפי האקדמיה על התכנסויות טורים ולהריץ את האלגוריתם של דייקסטרא על גרף חמש מימדי. שם תמצא שפה משותפת והגדרות מדויקות לכל דבר.

אתה מוזמן לדסקס במרתפי האקדמיה על התכנסויות טורים ולהריץ את האלגוריתם של דייקסטרא על גרף חמש מימדי. שם תמצא שפה משותפת והגדרות מדויקות לכל דבר.

הוו, איזה יופי, עוד מיסטיקן הגיע לפורום. אני חושב לפתוח לך ולצ1ר תת פורום משלכם.

בהתחשב בזה שיש לך השכלה ורמת משכל של עציץ, הייתי אומר שהיהירות שלך עוברת גבול. ויש לי רצון עז להתחיל לנקות את הפורום, אולי נתחיל איתך?

בהתחשב בזה שיש לך השכלה ורמת משכל של עציץ, הייתי אומר שהיהירות שלך עוברת גבול. ויש לי רצון עז להתחיל לנקות את הפורום, אולי נתחיל איתך?

במה בדיוק טעיתי במה שאמרתי? הוא מחפש הגדרות מדויקות, הפניתי אותו לתחום שבו הוא עוסק וגם בעל אותן הגדרות מדויקות וברורות לכל מי שרוצה להתדיין.

מה הבעיה עם זה? נעלבת בשביל קולדפייר?

הוו, איזה יופי, עוד מיסטיקן הגיע לפורום. אני חושב לפתוח לך ולצ1ר תת פורום משלכם.

העיקר שיהיה נקי מטרולים, אם זה מה שאתה מסוגל לעשות לטובת המטרה - אתה יותר ממוזמן.

במה בדיוק טעיתי במה שאמרתי? הוא מחפש הגדרות מדויקות, הפניתי אותו לתחום שבו הוא עוסק וגם בעל אותן הגדרות מדויקות וברורות לכל מי שרוצה להתדיין.

מה הבעיה עם זה? נעלבת בשביל קולדפייר?

אה, ואת זה הוא מוזמן לעשות במרתפי האקדמיה? כי כל מה שאתה מדבר זה בעצם באוויר? אתה חושב אותי לדביל? אני אישית הפסקתי לקרוא הודעות שלך אחרי שהבנתי שאתה מתקשה להביע דעה נורמלית בלי לדרוך על הזנב של עצמך, אבל תעשה טובה ותישאר ברמה האינטלקטואלית המתאימה לך.

אה, ואת זה הוא מוזמן לעשות במרתפי האקדמיה? כי כל מה שאתה מדבר זה בעצם באוויר? אתה חושב אותי לדביל? אני אישית הפסקתי לקרוא הודעות שלך אחרי שהבנתי שאתה מתקשה להביע דעה נורמלית בלי לדרוך על הזנב של עצמך, אבל תעשה טובה ותישאר ברמה האינטלקטואלית המתאימה לך.

הרמה האינטלקטואלית בפורום היא כל כך גבוהה שאני מוריד אותה לקאנטים. אוי ואבוי. ההודעות המגוחכות שכל משתמש שלישי כותב כאן הוא אינטלקטואל גדול. נו באמת, ואני עוד מתנשא.
אל תקרא הודעות שלי, מישהו מכריח אותך?

זה נכון. אתה עלבון לאינטלגנציה של הפורום. וזה אומר הרבה.

הרמה האינטלקטואלית בפורום היא כל כך גבוהה שאני מוריד אותה לקאנטים. אוי ואבוי. ההודעות המגוחכות שכל משתמש שלישי כותב כאן הוא אינטלקטואל גדול. נו באמת, ואני עוד מתנשא.
אל תקרא הודעות שלי, מישהו מכריח אותך?
אני לא קורא הודעות שלך. יש לי רק איזו שריטה לגבי "ירידות" על אקדמאים שנמצאים באוניברסיטה יותר שנים ממה שעשית בבצפר. ומאחר שאני מנהל, אני יכול לעשות עם זה מה שבא לי. ולא אמרתי שאתה מתנשא. אני מתנשא, אתה סתם יהיר.

זה נכון. אתה עלבון לאינטלגנציה של הפורום. וזה אומר הרבה.

זה כל שהאינטלגנציה האדירה שאגורה בך יודעת לעשות? להטריד או לצחוק על אנשים בפורום ?
אני מצפה ליותר מאיש אקדמיה ותיק בתחום המתמטיקה.
נו באמת.....

אני לא קורא הודעות שלך. יש לי רק איזו שריטה לגבי "ירידות" על אקדמאים שנמצאים באוניברסיטה יותר שנים ממה שעשית בבצפר. ומאחר שאני מנהל, אני יכול לעשות עם זה מה שבא לי. ולא אמרתי שאתה מתנשא. אני מתנשא, אתה סתם יהיר.

אוקיי, יש לך שריטה. לי יצא לפגוש אקדמאים מחורבנים וגם אקדמאים טובים בתור סטודנט. לא מכיר את קולדפייר אישית לכן לא חוויתי את דעתי עליו כאיש אקדמיה. אם זה מה שראית איכשהו, אז כנראה לא הבנת נכון את מה שכתבתי.

מעניין איך בתור סטודנט יש לך יכולת לתת חוות דעת על רמה של אקדמאי. ולא אני זה ששלח אותך למרתפי האקדמיה כי לא היה לי משהו לעניין לענות.

מעניין איך בתור סטודנט יש לך יכולת לתת חוות דעת על רמה של אקדמאי. ולא אני זה ששלח אותך למרתפי האקדמיה כי לא היה לי משהו לעניין לענות.

אני מקווה שלא תיעלב עוד פעם , אבל רוב ההודעות שלך שאני קורא ממש לא לעניין. אתם קוראים להודעות האלה להטריל אחרים. אני רואה את זה כהודעות שבאות כתוצאה מחסך כלשהו (לא רק אצלך, אלא באופן כללי). אין ספק שאתה ממש לא היחיד בפורום שעושה את זה, אבל בתור מנהל כאן אתה לא אמור לעשות את זה, אלא להעיף את אלה שכן.
נעלבת על המרתפי אקדמיה? אז אני אקח את זה חזרה והייתי מנסח טיפה שונה את המשפט. סך הכל הרמת לי להנחתה עם עוד עקיצה שלך. זה היה כל כך כיף לך שענו לך בדרך שאתה עונה לרוב הפורום? (אני בטוח שלא, גם לי לא נעים לעשות את זה)

אני מקווה שלא תיעלב עוד פעם , אבל רוב ההודעות שלך שאני קורא ממש לא לעניין. אתם קוראים להודעות האלה להטריל אחרים. אני רואה את זה כהודעות שבאות כתוצאה מחסך כלשהו (לא רק אצלך, אלא באופן כללי). אין ספק שאתה ממש לא היחיד בפורום שעושה את זה, אבל בתור מנהל כאן אתה לא אמור לעשות את זה, אלא להעיף את אלה שכן.
נעלבת על המרתפי אקדמיה? אז אני אקח את זה חזרה והייתי מנסח טיפה שונה את המשפט. סך הכל הרמת לי להנחתה עם עוד עקיצה שלך. זה היה כל כך כיף לך שענו לך בדרך שאתה עונה לרוב הפורום? (אני בטוח שלא, גם לי לא נעים לעשות את זה)

יש לך תפיסת מציאות מטורפת. תצטרך קצת יותר מזה כדי להעליב אותי. אתה כנראה לא רואה בכלל כמה התשובה שלך הייתה מגוכחת ושהוכחת שאתה לא מסוגל לדבר לעניין. לי זה לא ממש משנה, רק מוכיח סופית שאין מה לנהל איתך דיון.

יש לך תפיסת מציאות מטורפת. תצטרך קצת יותר מזה כדי להעליב אותי. אתה כנראה לא רואה בכלל כמה התשובה שלך הייתה מגוכחת ושהוכחת שאתה לא מסוגל לדבר לעניין. לי זה לא ממש משנה, רק מוכיח סופית שאין מה לנהל איתך דיון.

אם זה היה כל כך לא חשוב לך מה נתפסת לעניין ה'מרתפים'?
שוב, למעט כמה פעמים בודדות שאני זוכר (בעיקר בעניין הליברליזם) התגובות שלך הן כמו של ה123 ועוד כל מיני יצורים שזה כל מה שהם עושים בפורום. להטריד ולהציק לאחרים. זה עושה לך טוב לענות ככה?

איך אתה יכול לדבר בכלל על רמה אינטלקטואלית בזמן שאתה חותם את הדיון בטענות אד הומינם וירידות לפסים אישיים? חבל.

המנתח, בכל הרצינות, לא קראתי את ההודעות יותר מדי הספיקו כמה מילים לראות שיש לך בעיה גדולה מאוד עם המושג 'כפייה', וזה הופך את כל הטיעון שלך לבדיחה.
אין צורך בהגדרות מדוייקות, יש צורך בהסכמה בין המתדיינים על ההנחות והמושגים שהם משתמשים בהם, כי אם לא, לא באמת מתקיימת תקשורת אלא בבל"ת.

המנתח, בכל הרצינות, לא קראתי את ההודעות יותר מדי הספיקו כמה מילים לראות שיש לך בעיה גדולה מאוד עם המושג 'כפייה', וזה הופך את כל הטיעון שלך לבדיחה.
אין צורך בהגדרות מדוייקות, יש צורך בהסכמה בין המתדיינים על ההנחות והמושגים שהם משתמשים בהם, כי אם לא, לא באמת מתקיימת תקשורת אלא בבל"ת.

אין לי שום בעיה עם המושג. בגלל שלא קראת את ההודעות יותר מידי לא שמת לב שמה שטענתי שאת אותה הכפייה אפשר לשנות והכלים בידי כל אזרח מדינת ישראל.
אתה מוזמן לקרוא מה שנכתב, חבל לחזור על דברים שוב ושוב , זה לא מעניין.

איך אתה יכול לדבר בכלל על רמה אינטלקטואלית בזמן שאתה חותם את הדיון בטענות אד הומינם וירידות לפסים אישיים? חבל.

חבריך לפורום דיברו על אינטלגנציה ואוהבים לכנות את כל העולם ואישתו בשלל שמות תואר לא מחמיאים.
האם מצאת כמה אנשים נזרקו לכלא על מכירת חמץ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית