הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אמוני פירמידה,תעזרו לי בבקשה

גלעד123

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
-65
20
0
שלום אני בן 17 ואני מתאמן כרגע בAB..
אני מעוניין בניפוח,מה אתם אומרים על אימוני פירמידה הם טובים לתקופת ניפוח? אני חושב אולי להתחיל עכשיו את זה כי המליצו לי על זה..
אני אסביר: לדוגמא בבנץ' פרס לדחוק עם משקל 40 קילו 10 חזרות סט אחד,45 קילו 8 חזרות סט אחד,50 קילו 6 חזרות סט אחד,55 קילו 4 חזרות סט אחד..וככה לגבי פרס מתח וסקוואט,מה אתם אומרים??

שלום אני בן 17 ואני מתאמן כרגע בAB..
אני מעוניין בניפוח,מה אתם אומרים על אימוני פירמידה הם טובים לתקופת ניפוח? אני חושב אולי להתחיל עכשיו את זה כי המליצו לי על זה..
אני אסביר: לדוגמא בבנץ' פרס לדחוק עם משקל 40 קילו 10 חזרות סט אחד,45 קילו 8 חזרות סט אחד,50 קילו 6 חזרות סט אחד,55 קילו 4 חזרות סט אחד..וככה לגבי פרס מתח וסקוואט,מה אתם אומרים??
אני האמת קראתי מחקר שפורסם כאן בפורום שדיבר על אימוני פירמידות,והגיעו למסקנה שהשילוב הכי אפקטיבי למסה היה
סט 1 של טווח סיבולת שריר(כ-15חזרות)
סט 2 טווח היפרטופיה(6-10חזרות)
סט 3 טווח כח מירבי(כ3-5חזרות)
תנסה אחי

• פותח/ת השרשור
אני האמת קראתי מחקר שפורסם כאן בפורום שדיבר על אימוני פירמידות,והגיעו למסקנה שהשילוב הכי אפקטיבי למסה היה
סט 1 של טווח סיבולת שריר(כ-15חזרות)
סט 2 טווח היפרטופיה(6-10חזרות)
סט 3 טווח כח מירבי(כ3-5חזרות)
תנסה אחי

וואלה אז אתם ממליצים להתחיל את זה,אני מזכיר לתקופת מסה! ?

לדעתי תעשה SS אתה תגדל יופי. אתה סתם מסתבך עם תוכניות אימונים מורכבות ושנויות במחלוקת שלא מבטיחות כלום. למה לא לעשות תוכנית מוכרת שידועה בתוצאות שלה.

• פותח/ת השרשור
לדעתי תעשה SS אתה תגדל יופי. אתה סתם מסתבך עם תוכניות אימונים מורכבות ושנויות במחלוקת שלא מבטיחות כלום. למה לא לעשות תוכנית מוכרת שידועה בתוצאות שלה.

בגיל 30 נראה איך יהיה מצב הגב שלך בסדר..?

• פותח/ת השרשור
איך יהיה מצב הגב שלו בגיל 30???? אני גם רוצה לדעת! תעזור ליייייייייי

מה אתה לחוץ מה נסגר איתך? SS דופק את הגב,ואני בטוח לפי התשובות שלך שלך הגב יילך בכלל בזמן הקרוב,אם אתה עושה SS תפסיק את זה כי מי שמתחיל SS הוא מי שלמד וחרש על ריפטו בלי הפסקה ימים או אפילו שבועות ולמד את הטכניקה המושלמת,אחרת תקבל פריצת דיסק אחול מניוקי, יש?

מה אתה לחוץ מה נסגר איתך? SS דופק את הגב,ואני בטוח לפי התשובות שלך שלך הגב יילך בכלל בזמן הקרוב,אם אתה עושה SS תפסיק את זה כי מי שמתחיל SS הוא מי שלמד וחרש על ריפטו בלי הפסקה ימים או אפילו שבועות ולמד את הטכניקה המושלמת,אחרת תקבל פריצת דיסק אחול מניוקי, יש?

🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

+111111111

אחי, אם אני מתאמן 14 שנה, כמה זמן נשאר לי???? מהר, זה דחוף!!!!!

בסופו של דבר כול גיבורי התוכניות המטורפות האלה SS מה שמס זיבי מוצאים עצמם אצל אורטופד...
אגב שמעתם שרוני קולמן התאשפז בבית חולים בגלל בעיה חמורה מאוד בגב, שכב במיטה מקובע עם סד לצוואר ושאר ירקות ... והוא רק בן 47 בערך...

בסופו של דבר כול גיבורי התוכניות המטורפות האלה SS מה שמס זיבי מוצאים עצמם אצל אורטופד...
אגב שמעתם שרוני קולמן התאשפז בבית חולים בגלל בעיה חמורה מאוד בגב, שכב במיטה מקובע עם סד לצוואר ושאר ירקות ... והוא רק בן 47 בערך...
אל תשאל אחי, גם קאטלר שוכב עכשיו בבית אחרי ניתוח בכתף. אני אומר לך אחי, הפמפומי ידיים האלה יהרגו אותך.

בוא תסביר למה SS דופק את הגב

ss גומר על הגב ?
מה נהיה התחיל החופש הגדול מוקדם מידי ?
צריך להמציא איזה דרך שיגרום למשתמשים חדשים לקרוא לפחות 50% מהמאמרים לפני שיוכלו לכתוב תגובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית