הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ידיים בקושי גודלות !!!

itay301

משתמש פעיל
948
4
נק' מוניטין:
244
948
4
G-max
אני עובד ABC
A יד קדמית וחזה
B יד אחורית וגב
C כתפיים ורגליים
4-5 פעמים בשבוע ורואים תוצאות בכל הגוף והמשקלים גם עולים אבל הידיים בקושי גודלות וזה מבאס רצח הם גודלות אבל פחות משאר הגוף מה עושים כדי שהגדילה תהיה הכי טובה שיש כמה פעמים צריך לעבוד ?
ולגבי החלוקה אני יודע שהרבה מחליפים בין הסדר בין היד האחורית והקדמית (שהקדמית עם גב ואחורית עם חזה) אבל יש הרבה גם שעושים כמוני ויש להם תוצאות טובות אז בגדול השאלה איך לעבוד על הידיים בצורה הכי נכונה ? כמה סטים כמה פעמים כמה חזרות ואיזה תרגילים הכי כדאי ?

ABC זה יפה וכל הכבוד

השאלה איזה תרגילים אתה עושה? בכל מקרה

תעשה בנצ' כבד מקבילים בתוספת משקל-אם יכול היד האחורית תגדל יופי אם תעבוד חכם, נתתי דוגמה

• פותח/ת השרשור
חח סופסופ מישו שלא מתלונן עליי שאני עושה ABC ולא SS חחחח עשו לי מוניטין רע רק בגלל הסיבה הדפוקה הזאת

הייתי עושה מקבילים ולא כזה הייתי מרגיש תיד עובדת - דרך אגב כמה חזרות במקבילים?(הייתי עושה 3 סטים של 12 חזרות בלי משקל עליי )
ולא עדיף תרגיל מבודד ליד מאשר בנץ' כבד נגיד לעשות פשיטת מרפקים בקרוס ?

מה משקלי העבודה שלך בבנץ' פרס, פרס, מתח (או כמה חזרות על משקל הגוף אתה מסוגל לעשות)?
אף אחד כאן לא ימליץ לך על תרגיל מבודד ליד האחורית. ליד הקדמית אולי שני סטים באימון האחרון של השבוע, וגם זה בספק אם אתה צריך.

אתה מתאמן על השרירים אחרי שכבר טחנת אותם. אין שום היגיון בעולם לעבוד על יד אחורית אחרי שלפני יומיים עבדת על חזה כי היד האחורית השתתפה מספיק. או שתפצל בלי התנגשויות או שתרד מהתוכנית הזו.

אם כבר מדברים על פיצולים ב ABC אז אני עושה

A חזה יד קדמית
B כתפיים רגליים
C גב יד אחורית

זאת החלוקה שלדעתי הכי נמנעת מהתנגשויות בהתאוששות של שרירים, עכשיו הבעייה שלי היא איפה להכניס את הדדליפט כי אם אני מכניס אותו בגב אז זה יום אחרי סקוואטים כבדים ברגליים וזאת ממש בעייה..
ובאותו אימון לעשות גם דדליפט וגם סקוואטים ברגליים גם לא פשוט
יש הצעות?

החלוקה הזאת מפגרת. אתה לא יכול לאמן גב בלי לאמן יד קדמית (ואז להתבכיין שהיא לא גודלת), כל כך קשה להבין?

באתי להגיד פה תגובה ארוכה ומפורטת ופשוט מחקתי אותה כי אני כמעט בטוח שאתה לא תקשיב אז קצר ולעניין עם אתה רוצה ידיים גדולות SS יד קדמית פעם בשבוע ואחרי זה טקסס עם יד קדמית פעם בשבוע... וכן. אתה חייב לעשות מסה עם הרבה מאוד אוכל ולא ג'אנקפוד...

כמה אתה לוחץ חזה?
כמה אתה לוחץ מעל הראש?
עושה מתח בתוספת משקל?
עושה מקבילים בתוספת משקל?

arik_oy_vey_2.jpg

• פותח/ת השרשור
מתאמן 5 חודשים אני עובד בנץ' פרס 4 סטים של 8 חזרות על 60 קילו
מקבילים הייתי עושה 3 סטים של 12 אחיזה צרה (אינלי אפשרות להוסיף משקל אני ייקנה אולי חגורת למשקל בקרוב)
מתח 3 סטים של 8 חזרות (גם איןלי אפשרות להוסיף משקל
לגבי מנוחה עדיף לי לעבוד גב ויד קדמית ויד אחורית לשים עם חזה ? אני דואג שרוב הפעמים יהיה לי יום מנוחה בלי אימון או אימון רגליים-כתפיים בין אימון גב לאימון חזה ככה שגם הידיים נחות

---------- התגובה התווספה ב 14:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:04 ----------

באתי להגיד פה תגובה ארוכה ומפורטת ופשוט מחקתי אותה כי אני כמעט בטוח שאתה לא תקשיב אז קצר ולעניין עם אתה רוצה ידיים גדולות SS יד קדמית פעם בשבוע ואחרי זה טקסס עם יד קדמית פעם בשבוע... וכן. אתה חייב לעשות מסה עם הרבה מאוד אוכל ולא ג'אנקפוד...

אני אוכל בריא ולא ג'אנקפוד ובכמויות גדולות יש לי עלייה של 12 קילו כבר הידיים גדלות זה לא שהם ממש קטנות אבל הקצב הוא מאוד איטי והשאלה זה אם יש אפשרות להאיץ קצת את הקצב של הגדילה בידיים באיזשהי דרך

אחי רב הסיכויים אם אתה רואה גדילה בשאר הגוף , גדילה במשקלים ואני מתבאס להגיד את זה כי גם אני במצב דומה .. זה גנטיקה .. (אם כל מה שאתה אומר נכון) ..

חבל על הזמן שלך עם פיצול כזה..גם אני פעם חשבתי שזה טוב כל הנפח המוגזם הזה וניסיתי להרכיב כל מיני תכניות אימון מסורבלות עם כל מיני שיטות ופרמידות..חבל על הזמן אחי, תכנית כוח מקדמת אותך הכי הרבה בשלב הזה.
תעשה AB עם מורכבים של 4 פעמים בשבוע,אתה תראה איך אתה מתעופף עם המשקלים שלך, ואתה תראה שהידיים גודלות הרבה.

• פותח/ת השרשור
חבל על הזמן שלך עם פיצול כזה..גם אני פעם חשבתי שזה טוב כל הנפח המוגזם הזה וניסיתי להרכיב כל מיני תכניות אימון מסורבלות עם כל מיני שיטות ופרמידות..חבל על הזמן אחי, תכנית כוח מקדמת אותך הכי הרבה בשלב הזה.
תעשה AB עם מורכבים של 4 פעמים בשבוע,אתה תראה איך אתה מתעופף עם המשקלים שלך, ואתה תראה שהידיים גודלות הרבה.

תפסיק כבר עם התכנית כח - אני יעשה תכנית כח בהמשך אולי בשלב אחר אני לא מעוניין כרגע בתכנית כח התכנית שלי מצויינת אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה איך שאתה רוצה יש לי הוכחות ותוצאות והתקדמות מטורפת עם תכנית ABC
לא סובל שחושבים שתכניות כח זה תשובה לכל דבר חלאס נמאסתם כבר אני לא אומר שתכניות כח הם לא טובות - להפך -אני חושב שהם מצויינות אבל זה לא אומר שרק תכניות כח טובות ושאר התכניות דפוקות יש עוד תכניות מצויינות חוץ מתכניות כח
ודרך אגב אני משלב את המורכבים אני משלב בנץ' פרס סקוואטים ופרס ויש גם מתח ומקבילים (דרך אגב יש איזושהיא דרך להוסיף עליי משקל כרגע חוץ מלקנות חגורת הרמה?או איפה מוכרים חגורה כזאת?)

---------- התגובה התווספה ב 16:09 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:08 ----------

אחי רב הסיכויים אם אתה רואה גדילה בשאר הגוף , גדילה במשקלים ואני מתבאס להגיד את זה כי גם אני במצב דומה .. זה גנטיקה .. (אם כל מה שאתה אומר נכון) ..

אני ממש מקווה שלא ...

---------- התגובה התווספה ב 16:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:09 ----------

מה ההיקף ידיים שלך?

לא מדדתי איך מודדים - מאיפה עד איפה ובמצב רפוי או מכווץ?

תפסיק כבר עם התכנית כח - אני יעשה תכנית כח בהמשך אולי בשלב אחר אני לא מעוניין כרגע בתכנית כח התכנית שלי מצויינת אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה איך שאתה רוצה יש לי הוכחות ותוצאות והתקדמות מטורפת עם תכנית ABC

אם יש לך הוכחות ותוצאות והתקדמות מטורפת עם ABC למה אתה בא לפה לבכות שהידיים שלך לא גודלות?

לא סובל שחושבים שתכניות כח זה תשובה לכל דבר חלאס נמאסתם כבר אני לא אומר שתכניות כח הם לא טובות - להפך -אני חושב שהם מצויינות אבל זה לא אומר שרק תכניות כח טובות ושאר התכניות דפוקות יש עוד תכניות מצויינות חוץ מתכניות כח
ודרך אגב אני משלב את המורכבים אני משלב בנץ' פרס סקוואטים ופרס ויש גם מתח ומקבילים (דרך אגב יש איזושהיא דרך להוסיף עליי משקל כרגע חוץ מלקנות חגורת הרמה?או איפה מוכרים חגורה כזאת?)

התכנית שלך גרועה.
עוד מהבסיס שלה היא גרועה.
מי משלב יד קדמית וחזה באימון אחד של ABC?? וכן הלאה..
ABC קלאסי -
חזה יד אחורית
גב יד קדמית
כתפיים רגליים
נקודה.
לא פלא שאתה לא מתקדם ושאתה מרים משקל של תינוק.
תעלה לפה את התכנית ה"מצויינת" ש"הרכבת" לעצמך ונראה.
למרות שהתכנית אימונים היא רק חלק "קטן" בכל מה שנקרא פיתוח גוף והדגש הוא בעיקר על תזונה (יש עוד פרמטרים)

אם יש לך הוכחות ותוצאות והתקדמות מטורפת עם ABC למה אתה בא לפה לבכות שהידיים שלך לא גודלות?

+1
חח איתי,הרעיון הוא להתחיל עם תכנית כוח במשך שנה-שנתיים הראשונות..תאמין לי ברגע שתכנס לאימון של כוח אתה לא תרצה לצאת משם. הABC לא יקדם אותך בשיט, תעשה כוח ואז תפצל כמו שאתה רוצה, עד אז אין טעם בכלל לגרות את השרירים פעם אחת בשבוע, אתה לא מבין?????
תעשה מורכבים 3-5 חזרות AB , של 3-4 פעמים בשבוע , תרים כבד ותאכל:hoel

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית