הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ידיים בקושי גודלות !!!

itay301

משתמש פעיל
948
4
נק' מוניטין:
244
948
4
G-max
אני עובד ABC
A יד קדמית וחזה
B יד אחורית וגב
C כתפיים ורגליים
4-5 פעמים בשבוע ורואים תוצאות בכל הגוף והמשקלים גם עולים אבל הידיים בקושי גודלות וזה מבאס רצח הם גודלות אבל פחות משאר הגוף מה עושים כדי שהגדילה תהיה הכי טובה שיש כמה פעמים צריך לעבוד ?
ולגבי החלוקה אני יודע שהרבה מחליפים בין הסדר בין היד האחורית והקדמית (שהקדמית עם גב ואחורית עם חזה) אבל יש הרבה גם שעושים כמוני ויש להם תוצאות טובות אז בגדול השאלה איך לעבוד על הידיים בצורה הכי נכונה ? כמה סטים כמה פעמים כמה חזרות ואיזה תרגילים הכי כדאי ?

• פותח/ת השרשור
אם יש לך הוכחות ותוצאות והתקדמות מטורפת עם ABC למה אתה בא לפה לבכות שהידיים שלך לא גודלות?

רק הידיים גודלות בקצב איטי יותר זה לא שכל הגוף קטן יש גדילה משמעותית בגוף השאלה הייתה בכלל איך הכי נכון לעבוד על הידיים כדי למקסם תוצאות

---------- התגובה התווספה ב 17:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:27 ----------

התכנית שלך גרועה.
עוד מהבסיס שלה היא גרועה.
מי משלב יד קדמית וחזה באימון אחד של ABC?? וכן הלאה..
ABC קלאסי -
חזה יד אחורית
גב יד קדמית
כתפיים רגליים
נקודה.
לא פלא שאתה לא מתקדם ושאתה מרים משקל של תינוק.
תעלה לפה את התכנית ה"מצויינת" ש"הרכבת" לעצמך ונראה.
למרות שהתכנית אימונים היא רק חלק "קטן" בכל מה שנקרא פיתוח גוף והדגש הוא בעיקר על תזונה (יש עוד פרמטרים)

מה הקשר משקל של תינוק אני מתקדם במשקלים התחלתי ממקום ממש נמוך זה שאתה לא מבין בכלל את המצב הכולל זה בעיה אתה יכול לשאול במקום ישר לנסות לרדת עליי אני דואג לתזונה טובה ופה אני גם מסכים שזה הכי חשוב בנוסף למנוחה ושינה טובה
לא אני הרכבתי לעצמי אלא מאמן אחד הטובים בארץ והיה בעצמו מפתח גוף בעבר ולמד הרבה זמן את המקצוע שלו ויש לו נסיון של הרבה מאוד ככה שאני סומך עליו הוא אימן מתחרים גדולים מאוד בארץ (סטס לדוגמא) ואימן מתחרים למר ישראל לנוער ככה ששטויות בטוח הוא לא מדבר אז אם אתה לא יכול לענות על השאלה ששאלתי בהתחלה בצורה נורמאלית אז אין לך מה להגיב פה

נו, אז אם אתה סומך עליו, לך אליו. מה אתה רוצה מאיתנו? עם בנץ' 60 ק"ג אף אחד כאן לא ימליץ לך על משהו אחר מלבד תכנית כוח.

התשובה לשאלה שלך נמצאת במשקלים. אני דיי בטוח שסטאס לשם העניין או כל בנאדם רציני אחר לא יתן לך לעשות פיצולי ABC עם 60 קילו בנץ'. או שתקבל את זה או שתמשיך לפמפם למוות.

תדאג שהבנץ' שלך יהיה מעל 100 לחזרות
ותתחיל להכניס לחיצה מעל הראש
אם זה לא יגדיל לך תטרייספס שום דבר לא יגדיל

• פותח/ת השרשור
אפשר לשלב כח רק בבנץ'? כלומר כל התוכנית להשאיר רגיל חוץ מהבנץ' לעשות 4-5 חזרות לבנץ'? או שזה לא הולך ככה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית