סרטון 250kg Deadlift

ה-דינו

משתמש פעיל
349
1
נק' מוניטין:
389
349
1
לפני שאני מראה את הסרטון יש לדעת כמה דברים:

1.הטכניקה לא היתה טובה
2.בעצלנותי וטיפשותי במקום להעלות עד הסוף הקפצתי עם הרגליים אפשר לראות את זה גם בסרטון שאני יראה זאת אומרת שגם סיימתי את רוב ההעלה ובגלל העצלנות העלתי עם הרגליים
3.אני יודע שלא יחשיבו לי את זה בתחרות אבל בכל זאת בשביל הפאן אני מעלה את זה
4.שבוע הבא תגיע לי החליפה של הסינגלט ואני יודע שאני יעשה 250 בליינד
5.לא הרגשתי שההרמה היתה קשה אחרי ההרמה זאת אומרת לא היה לי לחץ בגב או כול דבר אחר (מוזר).
6.מאוד מאוכזב ראיתי גם בסרטון שסתם הקפצתי עם הרגליים אין לי מושג למה
פעם הבאה זאת תהיה הרמה פרפקט:

קישור :

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
משקל מטורף, במיוחד כשאתה כל כך צעיר, אבל אני עם coldfire - גם ב150ק"ג כנראה שהמשיכה לא טובה. מומלץ בחום לעלות סרטונים לביקורת לפורום (במשקל שאתה מסוגל לעשות בו חמש חזרות, לא כבד מדי).

אגב, טכניקה טובה בדדליפט יכולה גם לעזור לך להרים יותר משקל.

בעזהי"ת

אתם אומרים פשוט לחרוש על טכניקה של מארק ריפטו ?

דווקא דווקא לנוכח הפוטנציאל האדיר שקיים אצלך, ובאמת יש לך פוטנציאל בלתי יאומן, ראוי שתלטש באופן יסודי את הטכניקה שלך. אז אין ספק: לקרוא כמה שיותר, בעברית ובאנגלית, לעבור על כמה שיותר קטעי וידאו, ומעל כל אלה: לקחת בדחיפות כמה שיעורים פרטיים אצל חבר'ה שיודעים את העבודה. זו תהיה ההשקעה הטובה ביותר שתוכל לעשות בנושא הזה.

^ תודה על הפרסומת
לבחור מהסרטון אם אתה מעוניין צור איתי קשר בחתימה

רוב הסיכויים שהטכניקה לא תעבור תחרות אבל לא בגלל הגב אלא בגלל ההקפצות הקלות של המוט

בעזהי"ת

^ תודה על הפרסומת

פירסומת זה בוודאי נחמד. ואני חושב שהמרוויח העיקרי ממהלך כזה, יהיה Emperor of Lift. יש הבדל אדיר בין לקרוא את הדברים ולראות אותם בוידאו, להניח שבאמת הבנת כראוי את הכל, ועכשיו על מנת ליישם בפועל - לצאת למסע של ניסוי וטעייה, ובין להוסיף על התהליך האוטו-דידקטי - גם את טביעת העין של מישהו מנוסה.

• פותח/ת השרשור
רוב הסיכויים שהטכניקה לא תעבור תחרות אבל לא בגלל הגב אלא בגלל ההקפצות הקלות של המוט

כן אתה צודק אבל ההקפצה עם הרגל אמרתי כבר שזה כבר היה עצלנות אני יודע שיוכלתי להעלות את זה גם בלי ההקפצה עם הברך ואני יודע שזה לא יחשב בגלל זה אבל אני יודע שבתחרות לא תהיה את ההקפצה עם הרגל אני בטוח בזה. הגיעה לי החליפה של הסינגלט לא לשכוח שאני יסים טלק על הרגליים אז המוט יחליק יותר טוב ואני לא יצטרך את הרגליים בשביל להרים את זה

ותודה על העצה שנתתה לי zaptamaher אני יבקש עזרה מאנשים שמבינים שיסתכלו מהצד ויגידו לי מה שגוי על המקום ואני יתקן את זה וילמד יותר ויותר על הטכניקה עצמה

אני יבקש עזרה מאנשים שמבינים שיסתכלו מהצד ויגידו לי מה שגוי על המקום ואני יתקן את זה וילמד יותר ויותר על הטכניקה עצמה

אני לא הייתי סומך יותר מדי על אנשים בחד"כ שחושבים שהם יודעים לבצע את התרגיל.

אני ממליץ לך:
1. לקרוא את הפרק של הדדליפט בSS3 של ריפטו.
2. לקרוא את "דדליפט - גרסת המאמנים" פה: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=10902
3. לקרוא את המאמרים בקילוגרם שקשורים לדדליפט:​
4. להעלות סרטונים שלך לפורום לביקורת.​

או:
1. להיפגש עם moo 😃​

• פותח/ת השרשור
רשמתי לבחור בפייסבוק בדף לא עונה

שאלה:

הנעל הכי עדיפה לליפטינג גם סקוואט וגם דדליפט זה Adipower? הם עולות יקר O: 800 שקל

כל נעל עם סוליה שטוחה ודחוסה שתחזיק לך את העקב טוב תספיק לך למטרות שלך. למשל אולסטארס. אתה יכול להשקיע גם בנעלי ליפטינג זולות כמו VS אם אתה רוצה לעבוד במשקולנות. אין שום סיבה לקנות משהו יקר מהן או מאולסטארס בשביל אימונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית