נק' מוניטין:
876
- 1,358
- 4
אז העניין הוא כזה,*
שלשום דידלפטי 160 קילו (בבקשה לא לבקש ראק כי זה לא משקל שמצדיק צילום ואני פצוע עכשיו) ומה שקרה זה שבחזרה השניה הרגשתי כאב חד מאוד בגב התחתון.
כאב שקצת קשה להסביר אותו אבל מה שאני יכול להגיד זה שאני יכולתי להרגיש שזה בא מהאמצע של החוליה התחתונה בעמוד השדרה.
וזה כאב משתק עד כדי כך שבערב בקושי הצלחתי לקום מהספה וזה היה כאבי תופת!
זה כבר קרה לי לפני כמה חודשים כשעשיתי סקוואט במשקל של ילדות (אם אני לא טועה זה היה 145) וזה עבר אחרי שבוע וחצי אבל היו שאריות של כאב למשך חודשיים בערך. (עיקצוצים)
בכל אופן אני הייתי אצל הרופא והוא אמר *לי שכנראה שעברתי את ה״לימיט״ שלי ומה שקרה זה שבין החוליה האחרונה לבין זאת שלפניה יש סחוס דק יותר מבין כל שאר הסחוסים שבין שאר החוליות (הוא הראה לי תמונה) ומה שקרה בעצם זה שהחוליה שלפני האחרונה והחוליה שלפניה ממש מעכו את הסחוס ואמר לי להפסיק עם זה לפחות לחודש ונתן לי ים של תרופות.
1. BIPROFENID LP100 שזה כמו איבופרופן
2. TOPALGIC להקלה בכאב
3. DOLIPRANE להקלה בכאב
4. PANOS לשרירים עם דומס
5. GELDENE משחה דומה לוולטרן
כל מה שרשמתי זה מה שהוא אמר לי על התרופות הללו.
1. האם מישהו חווה חוויה דומה ויכול להמליץ לי מה הוא חושב\ עשה?
2. אשמח לקבל דעות לגבי הבית מרקחת שהוא נתן לי.
3. כל חוות דעת אחרת תתקבל בשמחה!
4. משהו שלא כל כל קשור, יש לי בעיות שינה קשות ומלוטנין זה קשקוש בשבילי, הוא נתן לי תרופה בשם HAVLANE מישהו ניסה\ שמע\ יודע משהו על בתרופה הזאת?
תודה רבה רבה רבה חברים!
שלשום דידלפטי 160 קילו (בבקשה לא לבקש ראק כי זה לא משקל שמצדיק צילום ואני פצוע עכשיו) ומה שקרה זה שבחזרה השניה הרגשתי כאב חד מאוד בגב התחתון.
כאב שקצת קשה להסביר אותו אבל מה שאני יכול להגיד זה שאני יכולתי להרגיש שזה בא מהאמצע של החוליה התחתונה בעמוד השדרה.
וזה כאב משתק עד כדי כך שבערב בקושי הצלחתי לקום מהספה וזה היה כאבי תופת!
זה כבר קרה לי לפני כמה חודשים כשעשיתי סקוואט במשקל של ילדות (אם אני לא טועה זה היה 145) וזה עבר אחרי שבוע וחצי אבל היו שאריות של כאב למשך חודשיים בערך. (עיקצוצים)
בכל אופן אני הייתי אצל הרופא והוא אמר *לי שכנראה שעברתי את ה״לימיט״ שלי ומה שקרה זה שבין החוליה האחרונה לבין זאת שלפניה יש סחוס דק יותר מבין כל שאר הסחוסים שבין שאר החוליות (הוא הראה לי תמונה) ומה שקרה בעצם זה שהחוליה שלפני האחרונה והחוליה שלפניה ממש מעכו את הסחוס ואמר לי להפסיק עם זה לפחות לחודש ונתן לי ים של תרופות.
1. BIPROFENID LP100 שזה כמו איבופרופן
2. TOPALGIC להקלה בכאב
3. DOLIPRANE להקלה בכאב
4. PANOS לשרירים עם דומס
5. GELDENE משחה דומה לוולטרן
כל מה שרשמתי זה מה שהוא אמר לי על התרופות הללו.
1. האם מישהו חווה חוויה דומה ויכול להמליץ לי מה הוא חושב\ עשה?
2. אשמח לקבל דעות לגבי הבית מרקחת שהוא נתן לי.
3. כל חוות דעת אחרת תתקבל בשמחה!
4. משהו שלא כל כל קשור, יש לי בעיות שינה קשות ומלוטנין זה קשקוש בשבילי, הוא נתן לי תרופה בשם HAVLANE מישהו ניסה\ שמע\ יודע משהו על בתרופה הזאת?
תודה רבה רבה רבה חברים!