הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המלצה לתפריטים\אפשרויות תזונה

DreadBoy

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
6
19
0
אהלן חברים,
א' אני חייב לציין שאני מבסוט מהפורום ומהאתר.
עזר לי מאוד תרתי משמע, אני רואה תוצאות יום יום וזה משפיע עליי חיובי 😃

למרות הכל יש לי בעיה,
אני חייל בודד, גם בצבא וגם עובד אחרי שעות הפעילות.
אני ביחידה די פעילה והשעות פעילות שלנו יכולות בכיף להגיע עד 8 בערב (יצא לי גם 12 בלילה)
אני כל היום על הכסא מול המחשב, ובשעות הערב בעבודה אני על האופנוע (אני שליח).

הצלחתי להגיע למצב שאני יעבוד פחות משמרות בשביל שאני אוכל לסדר אימונים בראשון, שלישי וחמישי.
אך הבעיה העיקרית שלי זה תזונה.

אין לי מספיק זמן לבשל. (ניסיתי זה פשוט דורש יותר מדי)
אבל אני כן מוכן לעשות את המקסימום.

אני מחפש תפריט מומלץ שהוא קל להכנה\השגה בבסיס כי יש לנו שק"ם ממש כמו סופר ובחוץ.
למשל גביע גבינה לבנה בבוקר עם XXXX משהו שמומלץ (נגיד יש לנו בבסיס לחמניות אבל לא נראה לי מומלץ).
אני רוצה דווקא תפריט שלא מתבסס שתיהיה פעילות בכלל, משהו שבנוי לאחד שלא כל כך זז במהלך היום בגלל שאני לא יכול להבטיח שיהיה לי את הזמן והיכולת.

אני לא מצפה לתפריטים בנויים (אבל זה כן יעזור 😃 ) אלא ליותר כיוונים וטיפים שיעזרו לי לעבור את תקופת הצבא (עד לקבע ואז אני לא יצטרך לעבוד בערב ואני יוכל לבשל)
בלי להשמין. (בזמן האחרון יצא לי להשאר עד 10 כל יום, ומתוך ה4 לילות שעשיתי 3 לילות מהם הזמנתי אוכל מבחוץ.)

תודה רבה לכל העוזרים! קהילה מצויינת!

האגודה למען החייל או מגלן או אחת העמותות האחרות למען חיילים בודדים בטח יוכלו לארגן לך פגישה עם דיאטנית.

תוכל אוכל קל להכנה קוטג'ים וגבינות שבינה צהובה 5% [אבל פול חלבון,1 פחמימה בערך]
פחמימות תוכל לחם חיטה מלאה שאתה יכול לקנות גם בכל סופר ,פרכיות אורז מלא, ירקות חתוכים [חלב יוגורטים]
קצת אגוזים ככה זה כעיקרון מה שאני אוכל בימים שאין לי זמן להכין אוכל או שאני נתקע בחוץ בלי אוכל...

הכי חשוב לא להתפתות למאכלים הפחות בריאים כמו שוקולד\לחם לבן.. תאכל הרבה סלט לא חסר לכם שם.. ותשתדל למצות את המקסימום חלבון ביום שאתה יכול לאכול שם

אתה פאקינג חייל בודד מאיפה לך הכסף?
תתבסס על האוכל בבסיס, אפשר להסתדר אחלה -
אם אתה בחיטוב, ארוחת בוקר וערב תמיד יש ביצים וגבינה, בצהריים תאכל טונה שתקנה מהשקם (אלא אם יש לך קשרים ממש טובים במטבח).
אם המטרה היא לגדול - תאכל גם צהריים בבסיס ותוסיף לחם ותוספות בבוקר ובערב בצורה חופשית.
איחלתי לחייל בהצלחה.

לחם לבן לא בריא?
שוקולד לא בריא?
למה?

תשמע מזה לא בריא.. הכל יחסי פה..
שוקולד מפוצץ סוכר ולחם לבן זה פחמימה פשוטה עדיף להימנע ולאכול לחם מלא.

ותקרא שוב את השורה הראשונה גבר, לא כתבתי לא בריא, כתבתי פחות בריא

אתה יכול לבנות לעצמך את התפריט לפי מה שזמין.

אם אתה בחיטוב\מסאה יש מדריכים בקילוגרם.

כך שתוכל לתכנן את סוג הקלוריות וכמויות.

לגבי תפריט (או שתלמד לחשב\להעריך) או שתכנן תפריט לפי מה שזמין לך.

יש מחשבוני תזונה.

• פותח/ת השרשור
אני ממש חייב ארוחה חמה ביום, אני לא יכול בלי...
ואני רוצה להוריד אחוזי שומן. זה העיקר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית