אהלן חברים,
א' אני חייב לציין שאני מבסוט מהפורום ומהאתר.
עזר לי מאוד תרתי משמע, אני רואה תוצאות יום יום וזה משפיע עליי חיובי 😃
למרות הכל יש לי בעיה,
אני חייל בודד, גם בצבא וגם עובד אחרי שעות הפעילות.
אני ביחידה די פעילה והשעות פעילות שלנו יכולות בכיף להגיע עד 8 בערב (יצא לי גם 12 בלילה)
אני כל היום על הכסא מול המחשב, ובשעות הערב בעבודה אני על האופנוע (אני שליח).
הצלחתי להגיע למצב שאני יעבוד פחות משמרות בשביל שאני אוכל לסדר אימונים בראשון, שלישי וחמישי.
אך הבעיה העיקרית שלי זה תזונה.
אין לי מספיק זמן לבשל. (ניסיתי זה פשוט דורש יותר מדי)
אבל אני כן מוכן לעשות את המקסימום.
אני מחפש תפריט מומלץ שהוא קל להכנה\השגה בבסיס כי יש לנו שק"ם ממש כמו סופר ובחוץ.
למשל גביע גבינה לבנה בבוקר עם XXXX משהו שמומלץ (נגיד יש לנו בבסיס לחמניות אבל לא נראה לי מומלץ).
אני רוצה דווקא תפריט שלא מתבסס שתיהיה פעילות בכלל, משהו שבנוי לאחד שלא כל כך זז במהלך היום בגלל שאני לא יכול להבטיח שיהיה לי את הזמן והיכולת.
אני לא מצפה לתפריטים בנויים (אבל זה כן יעזור 😃 ) אלא ליותר כיוונים וטיפים שיעזרו לי לעבור את תקופת הצבא (עד לקבע ואז אני לא יצטרך לעבוד בערב ואני יוכל לבשל)
בלי להשמין. (בזמן האחרון יצא לי להשאר עד 10 כל יום, ומתוך ה4 לילות שעשיתי 3 לילות מהם הזמנתי אוכל מבחוץ.)
תודה רבה לכל העוזרים! קהילה מצויינת!
א' אני חייב לציין שאני מבסוט מהפורום ומהאתר.
עזר לי מאוד תרתי משמע, אני רואה תוצאות יום יום וזה משפיע עליי חיובי 😃
למרות הכל יש לי בעיה,
אני חייל בודד, גם בצבא וגם עובד אחרי שעות הפעילות.
אני ביחידה די פעילה והשעות פעילות שלנו יכולות בכיף להגיע עד 8 בערב (יצא לי גם 12 בלילה)
אני כל היום על הכסא מול המחשב, ובשעות הערב בעבודה אני על האופנוע (אני שליח).
הצלחתי להגיע למצב שאני יעבוד פחות משמרות בשביל שאני אוכל לסדר אימונים בראשון, שלישי וחמישי.
אך הבעיה העיקרית שלי זה תזונה.
אין לי מספיק זמן לבשל. (ניסיתי זה פשוט דורש יותר מדי)
אבל אני כן מוכן לעשות את המקסימום.
אני מחפש תפריט מומלץ שהוא קל להכנה\השגה בבסיס כי יש לנו שק"ם ממש כמו סופר ובחוץ.
למשל גביע גבינה לבנה בבוקר עם XXXX משהו שמומלץ (נגיד יש לנו בבסיס לחמניות אבל לא נראה לי מומלץ).
אני רוצה דווקא תפריט שלא מתבסס שתיהיה פעילות בכלל, משהו שבנוי לאחד שלא כל כך זז במהלך היום בגלל שאני לא יכול להבטיח שיהיה לי את הזמן והיכולת.
אני לא מצפה לתפריטים בנויים (אבל זה כן יעזור 😃 ) אלא ליותר כיוונים וטיפים שיעזרו לי לעבור את תקופת הצבא (עד לקבע ואז אני לא יצטרך לעבוד בערב ואני יוכל לבשל)
בלי להשמין. (בזמן האחרון יצא לי להשאר עד 10 כל יום, ומתוך ה4 לילות שעשיתי 3 לילות מהם הזמנתי אוכל מבחוץ.)
תודה רבה לכל העוזרים! קהילה מצויינת!