הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בקשר לתוכנית אימונים שלי

barmor35

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
אהלן אני התחלתי לעשות תוכנית אימונים ab
A: חזה יד אחורית רגליים
B: גב יד קדמית כתפיים
עכשיו יש לי שתי שאלות, אחד אם זה בסדר לעשות כתפיים וגב באותו אימון או שעדיף לי להחליף בין הכתפיים לרגליים?
ושתיים איפה אני משלב אימון בטן כי עד עכשיו הייתי עושה אימון fbw והיה לי בין 3-4 אימוני בטן בשבוע ואני לא רוצה להפחית את זה רק ל 2.
תודה רבה לכל העוזרים!

עכשיו יש לי שתי שאלות, אחד אם זה בסדר לעשות כתפיים וגב באותו אימון או שעדיף לי להחליף בין הכתפיים לרגליים?
ושתיים איפה אני משלב אימון בטן כי עד עכשיו הייתי עושה אימון fbw והיה לי בין 3-4 אימוני בטן בשבוע ואני לא רוצה להפחית את זה רק ל 2.
תודה רבה לכל העוזרים!
בגדול אני אישית אוהב לעבוד כתפים עם חזה כי הם שרירים שדי משותפים
אבל בAB זה פחות משנה,זה יותר תלוי האם אתה עובד בצורה מפוצלת על הכתפים
זאת אומרת מקפיד על כתף אחורית,אמצעית,קידמית,או שפשוט עושה איזה תרגיל 1,2 בכללי לכתפים
אם אתה עובד בכללי אז תשים אותם איפה שבא לך(ממליץ על חזה)
אם אתה ממש משקיע על כול שריר בכתף ההיתי ממליץ כתפף אחורית עם גב,יד קידמית.וכתף אמצעית וקידמית עם חזה ויד אחורית
בהצלחה

רק בשביל הפרוטוקול
לדעתי כל עוד אתה מתאמן מתחיל אין צורך לעשות יותר מתרגיל אחד לכתף

תודה רבה לכל העוזרים!

אתה יכול להוסיף בטן באחד האימונים וזוקפי עמ"ש באימון השני(מה שנקרא בשפת העם גב תחתון)

בגדול אני אישית אוהב לעבוד כתפים עם חזה כי הם שרירים שדי משותפים
אבל בAB זה פחות משנה,זה יותר תלוי האם אתה עובד בצורה מפוצלת על הכתפים
זאת אומרת מקפיד על כתף אחורית,אמצעית,קידמית,או שפשוט עושה איזה תרגיל 1,2 בכללי לכתפים
אם אתה עובד בכללי אז תשים אותם איפה שבא לך(ממליץ על חזה)
אם אתה ממש משקיע על כול שריר בכתף ההיתי ממליץ כתפף אחורית עם גב,יד קידמית.וכתף אמצעית וקידמית עם חזה ויד אחורית
בהצלחה

שוב הוכחת שאתה ליצן

אתה יכול להוסיף בטן באחד האימונים וזוקפי עמ"ש באימון השני(מה שנקרא בשפת העם גב תחתון)

שוב הוכחת שאתה ליצן
באמת שאתה אפילו לא שווה את התגובה שלי,פשוט באמת מעניין אותי
למה?מה לא מצא חן בעינייך?

באמת שאתה אפילו לא שווה את התגובה שלי,פשוט באמת מעניין אותי
למה?מה לא מצא חן בעינייך?

כי התגובה שלך לגבי אימון כתפיים פשוט מפגרת.

אתה מנסה להראות כאילו אתה מבין גדול באימונים אז אתה מדבר איתו על בידוד של חלקים מהכתף.

ספורים האנשים בפורום הזה שיש להם טעם להבחין בין כתף קדמית\מרכזית\אחורית.

הבחור שביקש את התגובה הוא לא כזה ובטח שאתה לא

• פותח/ת השרשור
תאמת שאני באמת לא מבדיל בין הכתף הקדמית מרכזית או אחורית ונראה לי כבר שאני אשאר באותה תוכנית ופשוט יעשה 3 אימוני בטן בשבוע, מקסימום זה לא יצא לי על יום של אימון וזה יהיה בנפרד.
ודרך אגב אני מתאמן בשביל להתנפח ולהתחזק אז זה משנה אם אני עושה 3 או 4 סטים בכל תרגיל ?

ודרך אגב אני מתאמן בשביל להתנפח ולהתחזק אז זה משנה אם אני עושה 3 או 4 סטים בכל תרגיל ?[/QUOTE]
אם אתה מתכוון FBW אז לדעתי 4-6סטים שריר גדול(רגלים,חזה,גב)
3-4 שריר קטן(כתף,בייספס,טרייספס)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית