ייעוץ כאב בבנץ פרס.

• פותח/ת השרשור Cover
  • פורסם בתאריך

Cover

משתמש מתחיל
165
1
נק' מוניטין:
1
165
1
היי,

לפני כחודש אחד המאמנים אמר לי שאני לא יורד מספיק בבנץ פרס (לא נגעתי בחזה), ואמר לי שאני צריך לרדת עד נגיעה לחזה.

הכל טוב ויפה (אעלק טוב ויפה, זה כלכך מקשה הורדתי 10 קילו...) בשני אימונים האחרונים הרגשתי כאב בחזה, בצד שמאל בגובהה של הבית שחי.

אני מפחד שבגלל שהגדלתי את הטווח תנועה, אני מתחתי שם משהו... יש סיבה לפחד?

זה לא מונע ממני לעשות את התרגיל, אבל בכל זאת אני לא רוצה להגיע למצב שאני פוצע את עצמי.

יש לכם מושג על מה אני מדבר? קרה לכם?

תודה מראש. 😃

זה יכול להיות כל מיני דברים - אתה מוריד לא למקום הנכון, המרפקים שלך עפים הצידה, האחיזה צרה/רחבה, חוסר גמישות בתכף, או שיש שם דומס שלא מצליח להתאושש.

• פותח/ת השרשור
זה יכול להיות כל מיני דברים - אתה מוריד לא למקום הנכון, המרפקים שלך עפים הצידה, האחיזה צרה/רחבה, חוסר גמישות בתכף, או שיש שם דומס שלא מצליח להתאושש.

אני מוריד לפטמות, בקשר למרפקים אני אבדוק באימון הקרוב, לא השקעתי בזה מחשבה.

אחיזה... אני תופס את המוט כשה"זין" על הפס.

חוסר גמישות בכתף, הכאב הוא לא בכתף, זה בחזה :

איפה שסימנתי באדום.

בקשר לדומס, יכול להיות...

באימון האחרון התחלתי לעשות את התנועה קצת יותר מהר, זאת אומרת, פעם הייתי מניח את המוט על החזה, ומרים... שזה ממש קשה, עכשיו אני כביכול עושה באונס, זה לא חסר שליטה, זה ממש בקטנה ולא שמים לב לבאונס אם מסתכלים מהצד.
אולי זו הסיבה?

תבקש ממישהו מהצד שיסתכל על האמות שלך - הן אמורות להיות מאונכות לרצפה כשהמוט למטה - ככמה תכוון את רוחב האחיזה.
לגבי השריר שלך - נראה שהוא לא רגיל לטווח התנועה הגדול יותר(והנכון) ופשוט תתן לו זמן להתרגל, זה יסתדר מעצמו.

• פותח/ת השרשור
היה לי אימון אתמול... עשית רק סט אחד בבנץ פרס מרוב שזה כאב לי /:

לפי התחושה זה דומס (כואב כשאני מכווץ את החזה), אימון הבא אני אעשה אימון קל, ונקווה שזה יעבור.

תודה על העזרה 😃

זה באמת ממש רחב איך שאתה תופס
בנוסף תנסה ללמוד טכניקה מהאינטרנט (למרות שאם המאמן אמר לך לגעת בחזה-יש מצב שיש פה התחלה של משהו טוב)

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרתי הכאב הוא לא בכתף....

למדתי טכניקה באינטרנט, הסיבה היחידה שלא נגעתי בחזה היא שנאמר שצריך לרדת עד שהידיים בזווית של 90 מעלות, שזה לא נגיעה בחזה אצלי.

• פותח/ת השרשור
כן, כל מה שציינתם כאן אני עושה.

כמו שאמרתי, כן הסתכלתי על מדריכים וסרטונים, אז אני מאמין (לא ידוע ב 100%...), אבל אני מאמין שהטכניקה כן בסדר.

בקיצור הסיבה שאני מקפיץ את הנושא, קצת עידכון:

מאז שפרסמתי שזה מלפני 18 יום מה שעשיתי באימונים היה 8 חזרות, עם 75 קילו (לפני הייתי מרים 95-100), ל 8 חזרות (שלפני הייתי עושה 6).

הכאב לא עבר... זה לא כאב חד, אבל פשוט אני לא רוצה לחזור למשקל גבוהה לפני שזה עובר.

הבעיה שעבר הרבה זמן, ואני מפחד שאני מאבד מסה בחזה /: , שבוא נגיד גם ככה זה אזור חלש אצלי...

חשבתי ללכת לבדיקה, אל מי אני הולך עם כזה דבר??

תודה רבה על התגובות 😃

תלחץ חזה עם משקולות יד, זה פחות אלים לכתפיים, ותשלים עם לחיצת מוט בעמידה. לא תאבד מסה כך.

• פותח/ת השרשור
העלתי תמונה וסימנתי בה את האיזור הכואב... זה לא בכתף, זה בחזה.

זה בחיבור בין החזה לבין היד. (בגובהה הבית שחי אבל לכיוון החזה).

ואולי אני אעבור בינתיים ללחיצה עם משקולות יד, תודה על התגובה.

מצטט את השאלה מהודעה קודמת: "חשבתי ללכת לבדיקה, אל מי אני הולך עם כזה דבר??"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית