פענוח בדיקת דם+כמה שאלות

• פותח/ת השרשור zuko
  • פורסם בתאריך
אם רוב הרופאים לא יודעים מה זה, יש לך רופאים גרועים. הלכת לרופא מומחה?
אם זה עדיין גבוה תיקח LIV52. אני משוכנע שזה יוריד לך את זה.
מצד שני זה יכול להיות מוירוס או מחלה או תרופה ויסתדר לבד. בקיצור, לא כדאי להשאיר את זה כך אף פעם.
ןCPK תבדוק אחרי 3 ימים בלי אימונים. זה קרוב לוודאי מהאימונים. אין מה לדאוג. אבל כדאי לעשות בדיקות אחרי ימי מנוחה.

לא הלכתי למומחה הלכתי לרופאת משפחה ולתזונאי מומחה אבל זה לא ההתמחות שלו בדיקות דם .
כן עשיתי את הבדיקה בלי הפסקה מאימונים /
LIV52 אין לזה תופעות לווי ?[אם אין זה נירא לי אחלה]

תודה ,

אין. וכדאי ללכת לרופא מומחה אם זה נמשך הרבה זמן.

• פותח/ת השרשור
משתפר אבל עדיין גבוה יחסית. אני הייתי עושה עוד בדיקה עוד שבוע. הפסקת עם התוספים לפני הבדיקה?
למעשה לא,כי אצל הרופא הייתי אתמול בבוקר ועשיתי בדיקה במקום(שעדיין לקחתי תוספים),אז יוצא שיום וחצי אני בלי,מעניין כי אני זוכר שהוא ציין שלוקח כחודש שalt ירד לנורמה.
בכל מקרה מה זה אומר שעכשיו אני אמור להתסדר תמיד בלי תוספי תוזנה, כי תוסף כולשהו מזיק לי לכבד?

אני לא יודע מה לקחת. אבל אלירן צודק תנסה תכשיר לניקוי כבד כל שהוא זה יכול לעזור.

לי הייתה בעיה פעם. חשבו שאולי זה מתרופות. בכל מקרה הליב עשה אחלה עבודה. תמיד יש לי קופסה במגירה שיהיה.

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע מה לקחת. אבל אלירן צודק תנסה תכשיר לניקוי כבד כל שהוא זה יכול לעזור.
התוספים שלקחתי סטנדרטים לחלוטין,(חלבון קריאטין מולטי),בנתיים אני אשמע לרופא ופשוט אפסיק,וגם נחכה לאולטראסונד,אבל בהחלט יהיה מבעס אם אני יצטרך להפסיק לתמיד נניח עם אבקת חלבון שזה סופר עוזר לי להגיע לערכים רצויים בתפריט,וחוסך זמן;maeq

התוספים שלקחתי סטנדרטים לחלוטין,(חלבון קריאטין מולטי),בנתיים אני אשמע לרופא ופשוט אפסיק,וגם נחכה לאולטראסונד,אבל בהחלט יהיה מבעס אם אני יצטרך להפסיק לתמיד נניח עם אבקת חלבון שזה סופר עוזר לי להגיע לערכים רצויים בתפריט,וחוסך זמן;maeq
עשה US ותראה מה קורה. במידה והכול תקין והתפקודים חוזרים לנורמה. אני הייתי מחזיר את התוספים אחד אחד ומבצע מעקבים ככה תוכל לדעת איזה תוסף עם בכלל גורם לזה.

מה החברה והסוג של המולטי ויטמין שיש לך?

• פותח/ת השרשור
עשה US ותראה מה קורה. במידה והכול תקין והתפקודים חוזרים לנורמה. אני הייתי מחזיר את התוספים אחד אחד ומבצע מעקבים ככה תוכל לדעת איזה תוסף עם בכלל גורם לזה.
זהו בדיוק ככה גם אני חשבתי.

---------- התגובה התווספה ב 12:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:17 ----------

מה החברה והסוג של המולטי ויטמין שיש לך?
חח כדי שתדע ממה להתרחק?
אופטימן ,קריאטין דיימטייז וגם החלבון שלהם,ויטמין с של טווינלאב,ויטמין די nsi.
קאפין פרולאב .

זהו בדיוק ככה גם אני חשבתי.

---------- התגובה התווספה ב 12:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:17 ----------

חח כדי שתדע ממה להתרחק?
אופטימן ,קריאטין דיימטייז וגם החלבון שלהם,ויטמין с של טווינלאב,ויטמין די nsi.
קאפין פרולאב .
תאמת שלא.
חשבתי אולי אתה קונה משהו עם מינונים של פילים ואולי זה יכול להשפיע למרות שאם אני לא טועה אאם הבעיה הייתה במינונים זה היה יותר משפיע על הכליות מאשר כבד..
אבל עדיין רציתי רק לבדוק.

• פותח/ת השרשור
עדכון קטן, בדיקת הusיצאה תקינה לחלוטין,מחר אני חוזר לרופא ,ויבקש בדיקת דם נוספת לראות מה מצב האנזים.
מעניין מאוד ממה זה קרה לי,זה יכול להיות מחלה כולשהי/וירוס,שבכלל לא הרגשתי?,לא צרכתי שום תרופא,אי אפשר באמת לגלות מה גרם לאנזמים להיות גבוהים כ"כ ?
בהנחה שכל הבדיקות תקינות לחלוטין

יכול להיות דלקת ויראלית.
בגלל זה עושים מעקב.
בנתיים המצב נראה קצת יותר מעודד.

מישהו יכול להמליץ על אתר נוח לקריאת בדיקות דם מקיפות שמסבירות בקצרה ומראות על מינונים למתאמנים ?

• פותח/ת השרשור
טוב עשיתי בדיקה שבועיים לאחר הבדיקה האחרונה (3.4) ואנזמים אפילו עלו קצת ל80,לא לקחתי תוספים.
מה שכן כל התאליך מרחתי תכשיר חצוני לפנים משהו למניעת אקנה שמכיל טרטינואין (אקנמצין פלוס) וקראתי שהחומר יכול לעלות את אנזמים הכבד,אמרתי את זה לרופא אבל הוא אמר לי שאם זה למריחה אז זה לא גרם לבעיה,מה אומרים?

זה יכול להיות זה. תברר כמה המשחה חודרת לדם.
אתה גם יכול להפסיק ולראות אם זה יורד.
ומה הרופא אומר? שתשאר ככה עכשיו עם 80?

• פותח/ת השרשור
עכשיו אני יפסיק עם התרחיץ הזה,היום ראיתי את הבדיקות באתר מכבי,מחר בבוקר אני אצל הרופא.
תודה על התגובה.

• פותח/ת השרשור
זה יכול להיות זה. תברר כמה המשחה חודרת לדם.
אתה גם יכול להפסיק ולראות אם זה יורד.
ומה הרופא אומר? שתשאר ככה עכשיו עם 80?

שבוע הבא יש לי תור לרופא,כרגע קראתי על הliv 52,והבנתי שזה מבוסס על צמחים למינהן וזאת לא ממש תרופא,כדאי לקחת ללא המלצה רפואית?
איפה אני יכול להשיג בארץ (ללא הזמנה ,אלא לבוא לקחת) ,יש בביתי מרקחת?

לי עזר פלאים. אני לא יודע אם מוכרים בארץ. אני קונה מאיביי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית