הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לוג אימונים

7/8- חזרתי מחו"ל, אימון חזל"ש

שבוע 3 אימון נפח

סקוואט
115kg-5,5,5,4 הפסקתי אחרי הסט הרביעי. לא הרגיש לי טוב להמשיך, וגם הסטים שעשיתי היו מסורבלים. אני אחזור על אותו משקל באימון נפח הבא

בנצ' פרס
85kg-5,5,5,5,5 הרגיש כבד כבר מהסט הראשון, מוזר..

power clean
66.5kg-3,3,3,3,3 (השתמשתי במוט עבה יותר של 21kg, לא מבחירה כמובן)

סטיף לג דדליפט
55kgx2x10- להזרים דם לגב התחתון שהיה תפוס כל האימון

בסוף האימון עשיתי תרגילי יציבות לקרסול, בין השאר סקוואט על רגל אחת שגיליתי שאני יכול לעשות. ATG אפילו.

האימון לא הרגיש טוב כבר מהסטים של החימום, בסופו של דבר יצא יחסית בסדר.
ההשפעה של הנקע הקל שהיה לי בקרסול נגמרה פחות או יותר, הדבר היחיד שנשאר ממנו היא נפיחות מטרידה שהופיעה יומיים לאחר מכן, אבל גם זה יעבור 😃

נערך לאחרונה:
9/8

שבוע 3 אימון התאוששות

פרונט סקוואט
95kgx3x3 PR

פרס
57.5kgx3x4 כבד

מתח
20kg- 8,6,6

תיאומים
15kgx3x12

סטיף לג דדליפט
60kgx2x10

12/8

שבוע 3 אימון עצימות

בנצ׳ פרס
95kgx4F אפשר לקרוא לזה PR...

סקוואט
130kgx2F ירדתי עמוק מהרגיל, אבל זה בכל זאת מאכזב

חתירה
86kgx4f בחזרה האחרונה היה צ׳יטינג נוראי

אימון מאכזב.. אני אחזור על המשקלים של השבוע הזה בשבוע הבא חוץ מכמה יוצאים מהכלל

הזמנתי קריאטין של צ׳מפיון (רציתי אופטימום, לא היה במלאי) והוא צפוי להגיע עד יום חמישי.. מיציתי את ההתקדמות הטבעית, הגיע הזמן לעבור לחומרים!

14/8

שבוע 4 אימון נפח
ה-אימון הכי טוב שהיה לי מתחילת התכנית. הרגשתי חזק
😛

סקוואט
115kg-5,5,5,5,5 קל! (עד כמה שסקוואט יכול להיות קל) היה עמוק מאוד וטוב. סרטון בהמשך.

בנצ׳ פרס
87.5k-5,5,5,5,5
לעומת ה85 באימון הקודם זה היה קל בצורה מביכה. אחרי כל סט עבודה הופתעתי מחדש איך לא הצלחתי לסגור חמישייה עם 95 באימון הקודם.

PC
התחממתי עד 50 ואז התחילה סדרה של התכווצויות בבייספס ביד שמאל בסוף התרגיל כשהמוט על הכתפיים
התחלתי עם קלין פולס עד 80kg והמשכתי משם לעבודה על טכניקה עם 50kg.
התרכזתי בשראג ובעלייה עם התאומים ואפשר לומר שבסוף האימון הטכניקה שלי הייתה לא רעה. אני מקווה שגם עם משקל עבודה היא תהיה כזאת.

אימון מצויין!

אפילו שלא הייתי באימון אני מעלה לך סרטונים :nono:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אח שלי, לא עקבתי אחרי הכל ראיתי ששברת את הקרסול (פציעה שגם לי הייתי מהפוטבול וכבר דיברנו על זה). שאלה לי אלייך, למה אתה עובד 5X5 ? למה לא SS רגיל?

אח שלי, לא עקבתי אחרי הכל ראיתי ששברת את הקרסול (פציעה שגם לי הייתי מהפוטבול וכבר דיברנו על זה). שאלה לי אלייך, למה אתה עובד 5X5 ? למה לא SS רגיל?
מיציתי התקדמות מאימון לאימון כבר מזמן... זה נכון שהמשקלים לא בשמיים אבל קח בחשבון שאני רק 73 קילו (אני עובד על זה)

ואני עובד עם טקסס מת׳וד, ה5x5 זה האימון נפח.

הא אוקי(אמרתי לך לא כל כך עקבתי אחרי הלוג, רק עמוד ראשון ואחרון). בכל מקרה בהצלחה, אני דווקא חזרתי מהפציעה ל3X5 ולא נתקעתי עדיין ב140 סקוואט אבל עכשיו ראיתי בן כמה אתה וכמה אתה שוקל. מה היו המשקלים שלך לפני? איך הרגל עכשיו?

המשקלים לפני הפציעה נמצאים בהודעה הראשונה. כמה שזה מבאס לכתוב הם לא הרבה יותר נמוכים ממה שיש עכשיו...😵
הרגל במצב מצויין השיקום היה מוצלח. כשאימונים יתחילו אני אחזור להתאמן כרגיל.

מתי אתה נפצעת? התחלת כבר להתאמן עם ציוד והכל?

אני נפצעתי בנובמבר אם אני לא טועה, סוף נובמבר לדעתי הייתי חודשיים בגבס ואז צליעה וקצת פיזיוטרפיה. בעיקרון חזרתי להתאמן כמו שצריך מיולי בערך אולי אמצע יוני כזה... (הייתי קצת בדיכאון מהפציעה והיה לי קשה לקום להזיז את עצמי להתאמן עד שלקחתי את עצמי בידיים). כן חזרתי להתאמן עם ציוד אבל אני ק.ב ככה שאני לא מקבל הרבה מכות רק בסקרימג' ואם יש אוקלהומה אני משתתף. אבל עדיין כואב לי קצת שאני משחק, כאב מציק כזה.

למזלי אין לי ממש את הכאב שאתה מדבר עליו, עשיתי המון פיזיו מכספי הביטוח וכנראה שזה באמת עזר במשהו.
בזמן פעילות אני לא מרגיש כלום, הקטע היחיד שמציק הוא שאחרי הפעילות על האזור מתקשה ואני חוזר לצלוע קצת, אבל גם זה מתחיל לעבור...

אתה מתאמן עם איזה שהוא סוג של קיבוע?
תנסה להתאמן עם טייפינג אחי, אתה לא תרגיש את הרגל.

אני מתאמן עם מגן קרסול כזה , אני מחפש לקנות טייפינג טוב או כזה ששמים על הנעל (כמו בNFL ובקולג') אבל עוד לא מצאתי כזה.... אם יש לך המלצות אני אשמח. אני עשיתי ממש קצת פיזיוטרפיה ולא השקעתי ולכן עדיין כואב לי אבל אני אשתדל לעשות פיזיוטרפיה פעם בשבוע ככה מעוד שבועיים שיירד לי הלחץ בלימודים ועבודה. וכאב שאתה מדבר עליו יש לו אותו אחרי אימונים ושאני קם בבוקר, עד שהרגל מתחממת וזזה קצת אז האיזור נוקשה וקצת כואב.

בקשר לטייפינג, אני הזמנתי 3 גלילים מironmind.com וחוץ מזה קניתי עוד 2 בחו״ל. אין מה להיות בררן בקטע הזה, זה אותו חומר גלם בכל המקומות.
מה שכן אם אתה קונה כדאי לך להזמין כמות גדולה יחסית, צריך הרבה טייפ בשביל לחבוש קרסול.

אתה בטוח שאין לכם טייפ בקבוצה? אצלנו היה ואנחנו כולה קבוצת נוער 🤡

תגיד הצליעה היפריעה לך להתאמן? או שעברתה את זה?
אתה מתכוון לאימונים בחדר כושר?
צלעתי סך הכל שבוע-שבועיים אחרי שהורדתי את הגבס. בתקופה הזאת לא התאמנתי בכלל עם תרגילים שמערבים את הרגליים, עשיתי פיזיותרפיה...

כן אני מדבר האימונם כמו ללכת ממכון לכאן וכאן כרגע אני אם מגף עד החודש הבאה
הרגליים בסדר לא לעבוד בעיה זה דברים כמו פרס ו תרגלים שמצריכים עמידה
והייתה במסה שחזרתה?

כן אני מדבר האימונם כמו ללכת ממכון לכאן וכאן כרגע אני אם מגף עד החודש הבאה
הרגליים בסדר לא לעבוד בעיה זה דברים כמו פרס ו תרגלים שמצריכים עמידה
והייתה במסה שחזרתה?
כשחזרתי להתאמן התחלתי קודם עם לחיצה בשיפוע חיובי ופרס בישיבה, רק אחרי זה חזרתי לפרס הרגיל.
לא עקבתי אחרי התזונה יותר מדי בהתחלה, הייתי בניטרלי רוב הזמן.

16/8

שבוע 4 אימון התאוששות

פרונט סקוואט
100kgx3x3
PR אימון הבא 105;susss

פרס
57.5kgx5 PR

מתח
BWx3x15

תאומים
20kgx3x12

משקל בוקר- 73.4kg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית