הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מקבלים את האבולוציה?

בקנדה הדובים חרבנו לי מחוץ לאוטו! הופה!

הדרך להתגבר על כך היא שימוש בעקרון ההפרכה?
הדרך להתגבר על זה היא לא להפוך למות (lemmata) למסקנות סופיות אלא לכבד את מעמדן הארעי בתהליך הלוגי. אבל זה כמובן מעצבן כל מדען כי לוקחים ממנו את הצעצוע שהוא כל כך אוהב להשתמש בו (הסקת מסקנות מלמות).

13765658.jpg

הוו העציץ התעורר.
שאתה תאשים מישהו בחפירה, זה כמו שמכולת זבל תאשים בנאדם שהפליץ לידה שהוא מסריח את כל האיזור.

לא יכול לתפוס את זה שפתאום מנקודה אחת קטנה התפשט לו היקום והחל לגדול, ואז התפתחו כוכבים וכדור הארץ נוצר (היחידי מכל היקום שמאכלס בו חיים) ונוצרו תנאי אקלים והתפתחו צמחים ואז בעלי חיים ולאחר מכן בני אדם וכו'.. יותר מדיי צירופי מקרים. יותר מדיי מקרי שכדור הארץ מעוצב בול בצורה כזו שתתאים לבני האדם ולחיים בו. יותר מדיי מקרי שבני האדם הם יצורים כלכך חכמים ובנויים ברמה מדהימה מבחינה פיזית ביולוגית וכו' כדי שיוכלו לתקשר אחד עם השני, לחשוב על דברים, לראות דברים וכו'..

אז אתה בעצם אומר: "אין לי מושג איך דברים עובדים, זה בטח אומר שאלוהים עשה את זה."

על אילו צירופי מקרים אתה מדבר? בוא נתחיל מזה שכדור הארץ לא "מעוצב בצורה כזו שתתאים לבני האדם והחיים בו", אלא החיים על פני כדור הארץ התפתחו באופן שמאפשר להם לשרוד על פניו. אם התנאים על פני כדור הארץ לא היו מאפשרים לחיים להתחיל אז לא היינו קיימים ולא הייתי יושב ומבזבז את זמני בתגובה להודעה הטיפשית שלך.

אתה יכול להוכיח את התיאוריה?
מה זה להוכיח? אני יכול להפנות אותך לעובדות שמגבות את התיאוריה:

http://en.wikipedia.org/wiki/Chromosome_2_(human)#Evolution

תורת האבולוציה על פי הברירה הטבעית זה ההסבר הכי טוב שיש למגוון המינים החיים על פני כדור הארץ, כל העובדות מצביעות לאותו הכיוון.

הוו העציץ התעורר.
שאתה תאשים מישהו בחפירה, זה כמו שמכולת זבל תאשים בנאדם שהפליץ לידה שהוא מסריח את כל האיזור.

זה הכי טוב שאתה יכול מר מנהל? אחרי שנים במקצוע בפורום אתה כבר צריך להיות יותר טוב מזה.

אני לא צריך להיות כלום, לא הבנת את זה עדיין? אנחנו אנשים מתנשאים, מגעילים ומעצבנים, and we like it. אז חלאס ליילל כמו ילד קטן.

אז אתה בעצם אומר: "אין לי מושג איך דברים עובדים, זה בטח אומר שאלוהים עשה את זה."

על אילו צירופי מקרים אתה מדבר? בוא נתחיל מזה שכדור הארץ לא "מעוצב בצורה כזו שתתאים לבני האדם והחיים בו", אלא החיים על פני כדור הארץ התפתחו באופן שמאפשר להם לשרוד על פניו. אם התנאים על פני כדור הארץ לא היו מאפשרים לחיים להתחיל אז לא היינו קיימים ולא הייתי יושב ומבזבז את זמני בתגובה להודעה הטיפשית שלך.

אז אתה אומר שאתה טיפש בעצם 😃 מסכים איתך לגמרי!
וואלה אתה משחק איתי ראש קטן.
אין לי כח להכנס לויכוחים האלה ואיש באמונתו יחיה.

http://courses.washington.edu/anth599/Evolution as Fact and Theory Gould 1981.pdf

בין המאמרים הכי טובים שאני מכיר על הנושא של אבולוציה והניסיון של אנשים אחרים להסביר למה זה לעולם לא קרה. זה ארוך, אבל הקריאה זורמת והאנגלית לא קשה.

אהבתי
לא מבין מאיפה אתה מביא את כל המאמרים האלה, חולה על הדברים שאתה מביא 😃

אז אתה אומר שאתה טיפש בעצם 😃 מסכים איתך לגמרי!

עוד מסקנה מבריקה מבית היוצר של "אני לא יודע איך דברים עובדים, לכן אלוהים עשה את זה".
אני אמרתי שני דברים בחלק שסימנת, שההודעה שלך היא טיפשית ושאני מבזבז את הזמן שלי. אני אשמח לראות אותך מנסה להסביר איך הגעת למסקנה שלך.

עוד מסקנה מבריקה מבית היוצר של "אני לא יודע איך דברים עובדים, לכן אלוהים עשה את זה".
אני אמרתי שני דברים בחלק שסימנת, שההודעה שלך היא טיפשית ושאני מבזבז את הזמן שלי. אני אשמח לראות אותך מנסה להסביר איך הגעת למסקנה שלך.

שבת שלום 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית