הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט חיטוב על דל פחמימה

• פותח/ת השרשור itay301
  • פורסם בתאריך

itay301

משתמש פעיל
948
4
נק' מוניטין:
244
948
4
G-max
אז ככה :בן 18 גובה : 187 משקל:86
התחלתי מאסה על 71 קילו אז ככה שיצא קצת לעלות גם שומן אז החלטתי לצאת לחיטוב לקיץ והנה התפריט לבנתיים :
2 ביצים שלמות
סקופ אבקת חלבון -30 גרם
קוטג' 3% -250 גרם(גביע)
טונה במים -110 גרם(שימורים)
100 גרם טחינה
20 גרם אגוזי מלך
20 גרם שקדים
200 גרם שניצל (מטגן בלי שמן)
2 לחם קל(רק להתחלה של החיטוב בהמשך אני מוריד אותם)
15 גרם שמן זית
פלפל אדום
3 עגבניות
2מלפפונים
100 גרם חסה

ערכים סופיים: 2210 קלוריות
פחמימה:87 גרם(כולל הלחם)
חלבון:190 גרם
שומן 120 גרם

אני עושה הרבה אירובי אז חשבתי להוסיף עוד קלוריות מחלבון בגלל שה-BMR שלי זה 2060 ואני הולך לעשות אירובי בעצימות גבוהה במשך שעה 4 פעמים בשבוע לפחות ככה שאני שורף 800-1000 קלוריות כל פעם אז בימים של אירובי שאני עושה צריך להוסיף עוד איזה 50 גרם שומן ככה (כדי לא להיות במינוס קלורי שלילי גבוה מדי)?
ומה דעתכם על התפריט לבנתיים?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני על 15 -16 ככה נראלי אני אוכל הרבה ירקות פשוט לא רשמתי אותם בתפריט לא יודע כמה זה כל ירק בדיוק וגם זה לא בדיוק ניספר כי זה הכל סיבים (זה מה שלפחות אמרו לי )
בגדול זה משו כמו 3 מלפפונים 3 עגבניות ופלפל גדול וברוקולי וחסה וכרוב -אני ייחשב את זה מחדש אם מסתבר שצריך להוסיף שם את הירקות...

---------- התגובה התווספה ב 09:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:56 ----------

שיניתי איך עכשיו ?

עדיין מוקדם מדי לדל פחמימה אתה עדיין באחוז שומן דיי גבוה הייתי ממליץ לך להוסיף עוד 100 גרם פחימיה ולצרוך אותם בארוחות של הלפני ואחרי האימון אתה יכול לעלות את האירובי שלך ל30-45 דקות ביום

• פותח/ת השרשור
מה הבעיה להתחיל ישר בדל פחמימה על 15-16 אחוז ?
חחחח מה להעלות אני מדבר איתך על שעה ביום אירובי 😛
לפחות 3 פעמים בשבוע אני מתכוון לעשות אירובי של שעה ספינינג או אימון אינטרוולים ואז ריצה קלה כדי לשרוף את השומן שהאינטרוולים שיחררו

התכוונתי להוסיף אירובי כל יום ואם תעשה דל פחמימה כשאתה על 15 אחוז שומן אתה תתחיל לאבד מסת שריר

בעיקרון אתה יכול להתחיל עכשיו דל פחמימה.. יהיה יותר אפקטיבי אם תתחיל את זה על 15% ומטה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית