תוכנית בקשר לתוכנית SS

• פותח/ת השרשור ProKinG
  • פורסם בתאריך

ProKinG

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
שלום,
שאלתי פה בפורום איזה תוכנית תעזור לי לפתח את הגוף וגם לעלות במשקלים וענו לי לעשות SS, אז היום הלכתי למכון כושר והתחלתי לעשות SS והמאמן שלי לא לעשות את התוכנית SS כי התוכנית SS היא רק בשביל לעלות במשקלים ולא בשביל לפתח את הגוף הוא צודק או לא?

הוא גם אמר לי שסקוואט ודאדליפט באותו אימון זה מסוכן ויכול לגרום לי לכאבי גב הוא צודק?

ובמקום Standing barbell press יש תרגיל אחר?

תודה.

1)SS מצויינת בשביל לגדול מנסיון גם לי המאמן אמר אותו הדבר ואחרי שלושה חודשים הייתי 12 קילו יותר
2)סקוואט ודדליפט באותו אימון לא עושים כאבי גב תגיד למאמן שיתפטר
3)תעשה פרס בעמידה אין שום סיבה שבעולם להחליף אותו

אני התחלתי להתאמן בעיקר בשביל לפתח את הגוף, והתחלתי SS לפני קצת פחות מחצי שנה, ויש תוצאות גם לעליות במשקלים, וגם מבחינה חיצונית. מה שכן יד קידמית ויד אחורית לא גדלו לי כמעט, אבל לפני הSS עשיתי קצת איזה תוכנית A B די מעפאנה כזאת שפיתחה לי את הידיים.

אני התחלתי להתאמן בעיקר בשביל לפתח את הגוף, והתחלתי SS לפני קצת פחות מחצי שנה, ויש תוצאות גם לעליות במשקלים, וגם מבחינה חיצונית. מה שכן יד קידמית ויד אחורית לא גדלו לי כמעט, אבל לפני הSS עשיתי קצת איזה תוכנית A B די מעפאנה כזאת שפיתחה לי את הידיים.

SS צריכה להסתיים אחרי מקסימום חצי שנה.

אני לא בא להתקטנן, פשוט אני לא חושב שצריך להגדיר את זה בזמן אלא ההגדרה למי שלא מכיר את התכנית תהיה כמו שאני אמרתי 😃

זה באמת אימון בשביל להעלות משקלים ולתחזק,אבל רוב האנשים שאני מכיר באמת גדלו ממנה בצורה נהדרת,ובכלל אל תשכח שאימון כוח תורם מאוד לעליית מסת שריר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית