הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חיטוב 2012 לאן עכשיו ? (17)

shahafa1

משתמש מתחיל
146
0
נק' מוניטין:
137
146
0
טוב אז ככה עברו להם 3 חודשי חיטוב .. שבכללי ירדתי מ92 קילו בערך ל78.5 (לפני העמסה).. אני יחסית מרוצה אבל אני רוצה להתייעץ בכמה דברים :
כמה אחוז שומן נראה לכם ? (בתמונות צד ימין זה עכשיו)
מה לעשות (לנסות לרדת עוד ? לחזור למסה)
נתונים : משקל :78.5 גובה 180 ס"מ + - בן 17 עובד בתוכנית הלינארית 5X5...

טוב קצת תמונות:
qz13qwuz2j0y.jpg
[/URL][/IMG]

wyotddqg5z1o.jpg
[/URL][/IMG]

zndnagk3j2j2.jpg
[/URL][/IMG]

jz4jt0wzeoye.jpg
[/URL][/IMG]

חג שמח לכולם תודה!

תכתוב בתמונות אם זה מצבים רפויים או מכווצים
דרך אגב אחלה שינוי אני הייתי יורד עוד קצת ואז מרביץ מסה ארוכה זאת דעתי האישית

• פותח/ת השרשור
תודה, אם מישהו יכול להעריך כמה אחוז שומן אני בערך ?

עוד קצת ירידה במאסה תעשה רק טוב.ואז תשמור מאזן חיובי בקיץ.ובחורף שוב מאסה רצחנית.בהצלחה:)

• פותח/ת השרשור
אני ממש לא יודע מה לעשות .. אני מרגיש רזה מדיי מה אתם חושבים לעבור למסה או לחטב לאחוז שומן נמוך יותר ? אני כבר מבולבל

• פותח/ת השרשור
האמת ירדתי בקילו אבל אני לא מעריך שיש שינוי גדול חיצונית .. 77.5 +- . אני לא יודע אם כדאי לי לרדת עוד .. כי אני נראה דיי רזה אבל אני יוכל להתחיל על אחוז שומן נמוך את המסה הקרובה .. האמת אני מבולבל כבר

זה הכל תלוי בך איך שאתה מרגיש ? אתה רוצה לרדת עוד ולהתחיל מסה עם אחוז שומן יותר נמוך ולמשוך אותה עוד ? או שאתה רוצה להתחיל כבר עכשיו מסה ולא יהיה אכפת לך מה%שומן שאתה נמצא בו הכל תלוי במטרות שלך ומה שאתה רוצה.. אני הייתי אומר לך להמשיך עוד חיטוב לתת פוש אחרון ולהתחיל מסה חזקה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית