ייעוץ כאב מסוים בגב

ElemenTal

משתמש פעיל
832
26
נק' מוניטין:
633
832
26
יש לי מין כאב (לא שממש כואב, אבל לא משהו נעים) באזור הזה בערך:
m22wojjunewm.png

זה לא קשור לעמוד השידרה נכון, זה בזוקפים ? אז זה כאב בשריר ?
אם אני שוכב זה עובר.

ובכלל תמיד כשהייתי עושה ריצה או אפילו הולך במשך זמן ממושך אז היו מתחילים כאבים בכל החלק העליון של הגב, כאילו כאבים בשריר מעיפות או משהו כזה...

שמע אני לא רופא ולא מתיימר להיות אחד כזה =3, לי נראה שזה הזוקפים. השאלה שלי כאשר אתה מתאמן במכון? אם כן איזה תרגילים אתה עובד על הגב..

לי אישית מאוד כאב שם במשמרות הראשונות שלי בעבודה בתור מדריך, שרוב מה שהייתי עושה זה לעמוד.
אני קורא לזה כאב הפדלאה. תבין לבד למה.

אתה יושב רוב היום? טלויזיה? מחשב?
אתה נייד? פעיל? יוצא לטיולים בחוץ?

קרה לי כמה פעמים שכאב לי באזור ההוא בדיוק כשעשיתי הרבה חבל/מתח ודדליפט באותו האימון.
תן לזה קצת מנוחה ואני משוכנע שזה יעבור תוך כמה ימים.

QL אולי.
חפש מתיחות hip flexors, ומתיחות QL.
שרירים שקצרים מישיבה לאורך זמן, אף פעם לא מזיק למתוח אותם.

זה שאתה עושה סקוואטים ודד ליפטים לא אומר שאתה "מסודר".
הגוף שלך מתחזק ומתפתח בעקבות הסתגלות. כלומר זה לא מבטיח שלא תקבל כאבי גב מהליכה או עמידה.
אם אתה יותר מדי stiff כנראה שאתה לא זז יותר מדי. כמו... רובנו.
אם יש לך זמן צא להליכות בחוץ כשאתה יכול, תשתדל ללכת שעה בקצב מהיר, תעשה מתיחות ותרגילי התעמלות גם כרוטינה כלשהיא במהלך היום. אם אתה לא רוצה לקרוא לזה "התעמלות", קרא לזה "חימום".

• פותח/ת השרשור
זה שאתה עושה סקוואטים ודד ליפטים לא אומר שאתה "מסודר".
הגוף שלך מתחזק ומתפתח בעקבות הסתגלות. כלומר זה לא מבטיח שלא תקבל כאבי גב מהליכה או עמידה.
אם אתה יותר מדי stiff כנראה שאתה לא זז יותר מדי. כמו... רובנו.
אם יש לך זמן צא להליכות בחוץ כשאתה יכול, תשתדל ללכת שעה בקצב מהיר, תעשה מתיחות ותרגילי התעמלות גם כרוטינה כלשהיא במהלך היום. אם אתה לא רוצה לקרוא לזה "התעמלות", קרא לזה "חימום".
לא אמרתי שאני חושב שאם אני עושה סקוואטים ודדליפטים אני מסודר. ברור שאימונים כאלה לא קשורים למצב הגופני היום יומי שלי.
ביום יום אני די פדלאה זה ידוע P:
הייתי עושה עד לא מזמן התעמלות קרקע (וגם פארקור :] ) אז אין לי בעיה לקרוא לזה ככה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית