הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ערכים להעמסה

• פותח/ת השרשור Guyb
  • פורסם בתאריך

Guyb

משתמש קבוע
1,387
23
נק' מוניטין:
1,521
1,387
23
שלום לכולם,

אני בחיטוב עכשיו על 90 גרם פחמימה ליום ו1800 קלוריות.

יום חמישי עוברים שבועיים והגיע הזמן להעמסה:
מספר הקלוריות שלי לתחזוקה (אחרי הכפלה של 1.2) הן 2186.

הערכים של התפריט להעמסה יצאו:
קלוריות- 2690.
פחמימות- 385.
חלבון- 155.
שומן- 48.

האם זה בסדר?

תודה לעוזרים.

(נערך)

נערך לאחרונה:
לא יודע מה התחזוקה שלך ,אבל שיהיה 500 קלוריות מעל התחזוקה שיבואו רק מפחמימות , תוסיף תוסיף פחמימות

למי אכפת כמה קלוריות. העיקר שכמויות של אבות המזון יהיו נכונים. בעיקר הפחמימות. חלבון תשאיר אותה כמות. תקצץ בשומן.

• פותח/ת השרשור
למי אכפת כמה קלוריות. העיקר שכמויות של אבות המזון יהיו נכונים. בעיקר הפחמימות. חלבון תשאיר אותה כמות. תקצץ בשומן.

תודה עדי, אבל מהן הכמויות הנכונות, איך לחלק את זה? או במילים אחרות מה האחוז של השומן\פחמימות\חלבונים מסך הקלוריות בתפריט העמסה?

בכל מקרה, הורדתי קצת שומן. ייצא לי:
קלוריות- 2635:
פחמימות- 412.
חלבון- 159.
שומן- 26.

זה בסדר?
תודה רבה.

בכל מקרה, הורדתי קצת שומן. ייצא לי:
קלוריות- 2635:
פחמימות- 412.
חלבון- 159.
שומן- 26.

זה בסדר?
תודה רבה.

הערכים האלה טובים. הייתי אפילו מוסיף עוד איזה 100 קלוריות של פחמימה נקייה משומן, מפני שזה עדיין פחות מ500 מעל הניטרלי. (אבל זה לא כל כך קריטי, זה רק מה שאני היתי עושה).

מממ משהו בסגנון 450-500ג פחמימה 160ג חלבון ו 30-40ג שומן. ביום העמסה. תנסה ותראה איך אתה מגיב אם יום למחרת את מרגיש מנופח ונראה שצברת הרבה מים בעמסה הבאה תוריד מכמות הפחמימות. יש פה קצת אלמנט של ניסוי וטעיה אבל בעיקרון 6-8ג פחמימה לקג 2ג חלבון לקג ובערך 0.5ג שומן זה בסיס טוב להתחחיל ממנו העמסות.

מממ משהו בסגנון 450-500ג פחמימה 160ג חלבון ו 30-40ג שומן. ביום העמסה. תנסה ותראה איך אתה מגיב אם יום למחרת את מרגיש מנופח ונראה שצברת הרבה מים בעמסה הבאה תוריד מכמות הפחמימות. יש פה קצת אלמנט של ניסוי וטעיה אבל בעיקרון 6-8ג פחמימה לקג 2ג חלבון לקג ובערך 0.5ג שומן זה בסיס טוב להתחחיל ממנו העמסות.

מה הבעיה שהוא יהיה נוזלי אחרי העמסה? העיקר שלא יעלה בשומן.

• פותח/ת השרשור

תודה רבה עדי !

מה הבעיה שהוא יהיה נוזלי אחרי העמסה? העיקר שלא יעלה בשומן.
לפי המשפט הזה רואים שאתה לא ממש יודע מה קורה בגוף כאשר רמות הגליקוגן נמוכות. הגוף יאגור את רוב רובה של הפחמימה לשריר ויחד איתה את הנוזלים. ומעט מאוד לשכבה התת עורית (מה שנקרא over compensation) אם יום לאחר העמסה אתה נראה נפוח ונוזלי העמסה לא הייתה טובה. אתה אמור להראות בדיוק ההפך מלא ויבש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית