הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ בשר בקר

• פותח/ת השרשור MrShape
  • פורסם בתאריך

MrShape

משתמש פעיל
432
8
נק' מוניטין:
458
432
8
צה״ל
מניסיון אישי שלכם, איזה נתח הכי עדיף לקנות בבשר בקר?
אנטריקוט עולה מלא.. איזה נתח יותר זול יחסית ויעיל לAD?
תודה!🤘

אני פשוט קניתי בשר בקר טחון טרי עולה 64 שקל לקילו .. יש בשר בקר טחון קפוא שעולה חצי מיזה ... אבל האמת אני גם צריך המלצות..

הכי משתלם (עלות כספית וזמן) זה כל החלקים "לבישול ארוך", לקנות כמות נאה ולהכין בבת אחת. אפשר ככה להסתדר אפילו לשבוע מראש.

גבר אין דבר כזה בשר בבקר טרי ואיכותי בזול זה לא הולך ביחד .
מה שכן אתה יכול לקנות נתחים שעולים פחות מאנטריקוט כמו פלאנק וראמפ אם אתה בקטע של סטיקים בלי הרבה שומן.
או אם אתה רוצה בקר לבישול ארוך אני ממליץ על כתף רק אם אתה קונה כתף תסתכל איזה כתף אתה קונה יש 3 סוגים.
הסטייקים האלה לבשר איכותי אמורים לעלות בערך 100 שקל לקילו לראמפ ובערך 85-90 לפלאנק.

שאלה טיפשית: איך יודעים את הערכים של הטחון? כי הרי כל קצב טוחן בעצמו והיחסים בין הנתחים משתנים לפי מה שהוא רוצה (ברוב המקומות כנראה שהחלקים הזולים תופסים חלק גדול יותר מן הסתם).
כי זה לא נתח שאתה פשוט יכול לבדוק את הערכים שלו, אלא ערבוביה...

שאלה טיפשית: איך יודעים את הערכים של הטחון? כי הרי כל קצב טוחן בעצמו והיחסים בין הנתחים משתנים לפי מה שהוא רוצה (ברוב המקומות כנראה שהחלקים הזולים תופסים חלק גדול יותר מן הסתם).
כי זה לא נתח שאתה פשוט יכול לבדוק את הערכים שלו, אלא ערבוביה...

תלוי אתה יכול לבחור נתחים ספציפיים שאותם הוא יטחן לך לא חייב לקחת את הערבוביה הזאת שהם נותנים שבדרך כלל לא בדיוק שווה משהו :D
אבל ברור שזה גם יעלה במחיר של הבשר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית