הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ המלצות לקניה

מדוזה

משתמש פעיל
518
1
נק' מוניטין:
121
518
1
רציתי לדעת מאיפה אתם ממליצים לי לקנות תוסף מזון , אני מעוניין לקנות את הסיריוס מאס , אך הבנתי שאם לוקחים בכמות של 1250 קלוריות ביום אז זה מספיק ל16 יום .

לכן הייתי מעוניין להזמין יותר מאריזה אחת אבל לא נראלי כל כך משתלם להוציא 840 שקל בשביל תוסף מזון שיחזיק לי 32 יום , מישו יודע אם יש חנות שיש בה מבצע שאם קונים אחד אז השני חצי מחיר או אם קונים 2 השלישי חינם וכדו' ?

רציתי לדעת מאיפה אתם ממליצים לי לקנות תוסף מזון , אני מעוניין לקנות את הסיריוס מאס , אך הבנתי שאם לוקחים בכמות של 1250 קלוריות ביום אז זה מספיק ל16 יום .
לכן הייתי מעוניין להזמין יותר מאריזה אחת אבל לא נראלי כל כך משתלם להוציא 840 שקל בשביל תוסף מזון שיחזיק לי 32 יום , מישו יודע אם יש חנות שיש בה מבצע שאם קונים אחד אז השני חצי מחיר או אם קונים 2 השלישי חינם וכדו' ?
תקרא את האודעה שלי למטה אחי,אם אתה רוצה דבר איתי בפרטי אני ידאג לך לכל מה שצריך במחיר הכי טוב שאפשר.
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=2753

• פותח/ת השרשור
דיזל אני יוסיף אותך לאיסקיו מקווה שאתה מתחבר הרבה , תודה אחי נכסתי ללינק שנתת נשמע מצויין .

חפש את המוצר בחנויות טבע פרטיות שבעל הבית שם עומד על הקופה
תבקש הנחה ,אם הוא חכם הוא לא יוותר עליך ,אם הוא טיפש....יפסיד לקוח
תבוא אליו על הבוקר תעשה לו סיפתח

אני הלכתי לחנות שלא אנקוב בשמה ..הוצאתי לו 600 שקל מזומן אמרתי לו אם יש מצב ל2 דליי אבקות חלבון ,המחיר המקורי של האבקה בחנות הוא 339
אמר לי שלא משתלם לו ...אמרתי לו ביי . עברתי לחנות הבאה ושם כן נתנו לי ....הרוויחו לקוח , והמוכר הראשון הפסיד . במצב של היום שהמיתון חוגג מי שמתעקש להרוויח מכיר מלא יפסיד לקוחות
גם אני ,שעובד בעסק של בחור עצמאי עושה הנחות שצריך ואפילו הנחות משמעותיות רק כדי לא להפסיד מכירה
במצב של היום ככה זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית