הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יונה מקננת לי בחלון

• פותח/ת השרשור Dor
  • פורסם בתאריך
אני מבין שיש אנשים שהקן מפריע להם ואני לא שופט את העניין של להזיז אותו משם... אבל מי שהציע פה לרסס ולשרוף את היונה, לירות בה וכו'... אתם פשוט חלאות של בני אדם... אנשים חארות שכנראה לא קיבלו מספיק חום אהבה וחינוך מההורים.

אני בטוח (או מקווה לפחות) שהם צוחקים. למרות שאתה יודע איך זה, במקום ששורפים יונים וכו'.

תגידו, אם נתעלם לרגע מהעובדה שציד לא חוקי במדינת ישראל למעט חוגלות או משהו כזה, איך זה יונה על הגריל?

בתכלס נראה לי זה כמו שניצל, שניהם עופות. אבל יהיה נחמד לנסות. אתה מזמין?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כל כמה זמן יש לי יונה שמקננת לי במרפסת ותמיד אני שמח לראות את התהליך הזה של הבקיעה ועד שהגוזל עוזב בסופו של דבר את הקן.
וגם אני בריא כמו תמיד,ככה שזה לא שינה לי

רובה אוויר ניתן להשיג בשווקים הבאים: שוק טירה, שוק הפשפשים, שוק אליכין, שוק אזור תעשיה עמק חפר ובכפרים ערביים למיניהם

---------- התגובה התווספה ב 20:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:25 ----------

אני מבין שיש אנשים שהקן מפריע להם ואני לא שופט את העניין של להזיז אותו משם... אבל מי שהציע פה לרסס ולשרוף את היונה, לירות בה וכו'... אתם פשוט חלאות של בני אדם... אנשים חארות שכנראה לא קיבלו מספיק חום אהבה וחינוך מההורים.

יש לך גם דין לאלה שרואים יונה גוססת וזורקים עלייה בלטה בשביל לגאול אותה מייסוריה?

תעיף את הקן והיונה כמה שיותר מהר ותמלא אחר כך את המקום באקונומיקה ,תלה שם דיסקים ושים דוקרנים. אם יש עליה או שהיא תתפוס קרדיות ציפורים אז בסוף תצטרך להזמין מדביר או לברוח מהבית לכמה שבועות. תאמין לי ,זו מכה שלא כתובה בתורה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית