הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי הרפתקאות הכשל בSS

• פותח/ת השרשור bigLamb
  • פורסם בתאריך

bigLamb

משתמש מתחיל
112
0
נק' מוניטין:
0
112
0
שלום. לא מזמן התחלתי SS
עכשיו אני בתקופת מסה ואוכל טוב ויושן מספיק..
עכשיו התחלתי בסביבות לפני שבוע והתחלתי את הסקוואט בערך עם 35 או 40 קילו סקוואט
עכשיו אני על 50 סקוואט וכבר 2 אימונים בידיוק בחזרה האחרונה של הסט האחרון אני נכנסתי לכשל..
היום (הפעם השניה שקרה) נלחמתי במשקל ולא הצלחתי- כשל.. אחרי זה היה לי פרס ... ואחרי הכשל
בסקוואט (שקרה בפעם השנייה..) היום גם בפרס בידיוק בחזרה האחרונה של הסט האחרון... כשל. (פרס 35) ונחלמתי לעלות את המוט ולא הצלחתי.

עכשיו.. אין מצב שזה בגלל אוכל ושינה.. כי אני יושן מספיק ואוכל גם טוב (תקופת מסה משום מה)
אתם חושבים שהתחלתי עם משקלים גבוהים מידי בסקוואט? או שזה בגלל טכניקה לקויה בסקוואט?
אתם חושבים שכדאי לי לעשות ריסט?. או לתת צ'אנס ופעם שלישית גלידה זא"ת להשאר
לאימון הבא עם ה50?

תודה מראש 😃

נערך לאחרונה:
יכול להיות שהתחלת גבוה מדי, למרות ש-50 קילו סקוואט עם מוט זה לא משהו שנכשלים בו (אלא אם אתה מתכוון בלי המוט, כלומר 70, וגם אז זה משקל יחסית נמוך). אני מציע לך להעלות סרטונים ולראות מה קורה. יכול להיות שצריך לתקן טכניקה לפני שאתה מעלה משקלים.

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שהתחלת גבוה מדי, למרות ש-50 קילו סקוואט עם מוט זה לא משהו שנכשלים בו (אלא אם אתה מתכוון בלי המוט, כלומר 70, וגם אז זה משקל יחסית נמוך). אני מציע לך להעלות סרטונים ולראות מה קורה. יכול להיות שצריך לתקן טכניקה לפני שאתה מעלה משקלים.

הכוונה של 50 ק"ג זה כולל המוט.
האימון הבא אני אצלם תסקוואט ואני אפרסם

אז בכללי אתה מציע לי להשאר עם ה50?

תתחיל את הSS מחדש סקוואט תתחיל ממוט ריק דדליפט וכל שאר התרגילים 60-70% מהמשקלים המקסימליים ותתקדם בלחיצות 2.5 קילו באימון ובדדליפט 7.5 קילו כל אימון עכשיו עוד שאלה מה המשקל גוף שלך מה הגובה שלך וכמה קלוריות אתה מכניס וגם כמה שעות אתה ישן בלילה והאם אתה מבצע עוד פעילות פיזית מעבר לאימון בחדר כושר

אחרי שבוע נתקעת ? ועוד במשקלים כאלה ?.. לפי הנתונים אתה לא בחור קטן... משקלים כאלה היית אמור לעשות בקלות...
תעלה סרטונים של הכל, ובינתיים תאכל יותר ותישן יותר

אוקי ראיתי את כל מה שאני צריך לדעת אז ככה תתחיל את התוכנית מחדש כמו שאמרתי לך תעלה סירטוני טכניקה כל אימון והטכניקה תשתפר מהר תנוח תנוח תנוח חוץ מהאימונים בחדר כושר לא כלום לא כדורגל לא כדורסל ולא שיעור ספורט ולגבי האוכל תתחיל מ2800-3000 קלוריות ככה ואחרי החודש הראשון אתה תצתרך כבר להעלות לסביבות ה 3300-3500

• פותח/ת השרשור
אחרי שבוע נתקעת ? ועוד במשקלים כאלה ?.. לפי הנתונים אתה לא בחור קטן... משקלים כאלה היית אמור לעשות בקלות...
תעלה סרטונים של הכל, ובינתיים תאכל יותר ותישן יותר
אני אעלה.. תודה

אוקי ראיתי את כל מה שאני צריך לדעת אז ככה תתחיל את התוכנית מחדש כמו שאמרתי לך תעלה סירטוני טכניקה כל אימון והטכניקה תשתפר מהר תנוח תנוח תנוח חוץ מהאימונים בחדר כושר לא כלום לא כדורגל לא כדורסל ולא שיעור ספורט ולגבי האוכל תתחיל מ2800-3000 קלוריות ככה ואחרי החודש הראשון אתה תצתרך כבר להעלות לסביבות ה 3300-3500
לגבי התגובה הקודמת שלך...
אני לא עושה עוד פעילות פיזית אחרת וכן.. מאז תחילת המסה אני מכניס 2800-3000 ..

אני אעלה סרטון מחר

תודה אנשים.

פשוט תבחר משקל כמו שריפ רושם בספר, תתחיל ממוט ריק ותוסיף משקל אחרי כל סט, עד שאתה מגיע למשקל שבו אתה מאט בשתי החזרות האחרונות ועם המשקל הזה תעשה עוד 2 סטים. וכמו שאמרו לך תעלה סרטונים של הטכניקה.

• פותח/ת השרשור
תעלה סרטון. אנשים עושים 50 קילו גם באימון השני אחרי שהם מתרגלים לתנועה. זה משקל מוזר להיתקע בו.
הבנתי..
אבל להשאר עם ה50 ק"ג או כמו שאומרים השאר להוריד ולהתחיל מהתחלה את המשקלים?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית