הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התקדמות המשקלים בחיטוב...

• פותח/ת השרשור yosi231
  • פורסם בתאריך

yosi231

משתמש פעיל
710
2
נק' מוניטין:
159
710
2
הולמספלייס
כרגע הגעתי בערך למשקלים שהייתי בסוף מאסה ואני עושה לינארית...
המשקלים:
סקווט:75 (מצליח להמשיך להעלות לפי התוכנית ועוד לא נתקע)
דדליפט:100 קילו ונתקעתי בזה
בנץ': 65 קילו תקוע
פרס: 45 גם אפשר להגיד כבר תקוע

אז השאלה היא כזאת: אני מבין שבחיטוב קמעט לא עולים במשקלים וזה טוב שהצלחתי להגיע למשקלים שבסוף מסה היו (לא שהם גדולים חח) אבל זה בסדר שאני נתקע במשקלים כל כך קטנים ?
(אפילו שזה חיטוב) זה מראה על גנטיקה גרועה שאני נתקע בחיטוב במשקלים כאלה?
אני מבין שבחיטוב קמעט ולא עולים במשקלים אבל זה לאנשים עם משקלים גבוהים יותר ובמשקלים כאלה אני אמור להתקדם אפילו בחיטוב לא?

אני עושה חיטוב רגיל, יושן טוב ב100% בגלל החופש, אוכל מספיק חלבון ושומן.

נתונים:
גובה: 177
משקל: 76
א.ש: סתם ניחוש ממש ממש לא מדויק כנראה 18-20

עם 76 קג וביחס של המשקלים שאתה מרים, האחוזי שומן שלך קרובים יותר ל15.
גם אני כרגע על גרעון של 500-600 ולא מצליח לעלות במשקלים, זה נורמלי.

Sent from my iPhone

• פותח/ת השרשור
אה סבבה תודה זה מה שרציתי לדעת ולא אני לא 15% שומן... פשוט מה שקרה זה שבSS אכלתי ממש הרבה יותר ממה שהייתי צריך, הטניקה הייתה לא משהו אז יחסית בסדר, ולא ישנתי טוב ובגלל השינה לא עליתי כמו שצריך במשקלים אפילו לא קרוב למה שצריך, והמשכתי לאכול מלא וכתוצאה מכך לא עליתי טוב במשקלים ועליתי סתם ככה הרבה בשומן ופחות מאסה ממה שהייתי צריך.
זה למה משקל גוף כזה ומשקלים כאלה.
ויש לי עוד שאלה קפיפות מרפקים עדיף עם W או מוט ישר? ואחיזה באיזה רוחב עדיף? (אני לרוב עושה איזה שני סטים באימון האחרון בשבוע) כי תכלס אני מרים יותר משקל ויותר נוח לי עם W השאלה אם זה מועיל יותר?
וסליחה על החפירה...

ויש לי עוד שאלה קפיפות מרפקים עדיף עם W או מוט ישר? ואחיזה באיזה רוחב עדיף? (אני לרוב עושה איזה שני סטים באימון האחרון בשבוע) כי תכלס אני מרים יותר משקל ויותר נוח לי עם W השאלה אם זה מועיל יותר?
וסליחה על החפירה...[/QUOTE]
עניין של נוחות בלבד..לרוב האנשים יותר נוח במפרק היד עם W תנסה ותראה מה יותר נוח לך
ואחיזה ברוחב הכתפים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית