הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאוד רזה, מהי הדרך הכי מהירה להעלות במשקל ?

• פותח/ת השרשור andy
  • פורסם בתאריך

andy

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
ולא אני לא יגיד לכם כמו האחרים שאני אוכל מלא ואני לא משמין

אני אוכל סבבה רק ביחס לאחרים אצלי הכול הולך בגלל חילוף חומרים מהיר
זה אומר שכל פעם אחרי ארוחה אני ישר הולך לשירותים וזה דבר מאוד מבאס

מאות בנות היו מתות שיהיו להן חילוף חומרים מהיר אבל אני בן ודווקא עליי זה נפל..

קראתי מאמר על כמה זה קשה להשמין ושמחתי לראות שאני לא לבד
(הכתבה היא מYNET "גם לעלות במשקל זה קשה - על דיאטת השמנה")

בסוף הכתבה כתוב :
לסיכום – תמיכה והבנה לא יזיקו לאיש
אנשים הסובלים מתת משקל זקוקים לתמיכה ולהבנה ממש כמו אלו הנאבקים בעודף משקל. האם תעיזו להגיד לחבר "אתה שמן מדי"? ברור שלא. אבל הערות כמו "אתה רזה מדי"שכיחות יותר - ומעליבות לא פחות, למרות שהמעירים היו מקבלים זאת כמחמאה סמויה. תהליך העלאה מכוונת במשקל הוא מורכב וכלל לא פשוט, כפי שנהוג לעתים לשגות ולחשוב.

וזה כל כך נכון !
אני פעם ניסיתי להעלות במשקל נרשמתי לחדר כושר קניתי תוספים אבל כעבור חודש פרשתי זה כזה קשה בשבילי במיוחד שאני קצת עצלן, למשל הולך לעבודה אז אני לוקח איתי רק סנדוויץ קטן מספיק לי, או שאני בבית אין לי כוח לאכול עכשיו מעדיף להיות על המחשב,

וככה גם בחדר כושר אין לי כוח ללכת היום נלך מחר ואני דוחה את זה עד שנגמר המנוי..
אבל כל פעם שאני מסתכל בגוף שלי נאי מתבייש כזה רזה אני מפחד ללכת לים או בכלל לצאת בחוץ עם חולצה קצרה, זה הסיבה שאני שונא קיץ למרות שאני מאוד אוהב תים.

עכשיו יש לי 3-4 חודשים עד מאי אוגוסט מתי שניסע לאילת והכי הרבה ים ! ונראה לי שזה מפסיק זמן להתפתח לא ?

תנו לי תדרך , תעצה הכי טובה איך אני משמין ומפתח תגוף שלי בדרך מהירה ?
אני שוקל 54 גובה 1.78..

תודה רבה לכל מי שעוזר והקשיב 😃

תאכל יותר ותתאמן כבד (סקוואט/דדליפט/בנצ'/פרס)
אתה כנראה לא אוכל מסודר ולא שומר על מאזן קלורי חיובי כל יום
אלא אוכל יום כן יום לא ככה שיוצא שחלק מהימים אתה בחיובי חלק בשלילי וחלק בניטראלי ובאופן כללי אתה בניטראלי
תעשה מעקב אחרי התזונה, תוסיף דברים עם הרבה קלוריות כמו פיתות/לחם עם חמאת בוטנים, המבורגרים, פיצות... אם אתה באמת בתת משקל גם ג'אנק יהיה בסדר
שתראה שאתה עולה במשקל ואתה כבר במצב סביר תתחיל להתאים את העליה במשקל לעליה במשקלי עבודה

צריך להבין שהליכה לשירותים, גם 50 פעמים ביום לא אומרת שיש לך חילוף חומרים. אין קשר בין היציאות שלך בשירותים לבין חילוף החומרים. חילוף החומרים מתבצע ברמת התאים ולא ברמת היציאות שלך בשירותים. כדי לבדוק חילוף חומרים צריך ללכת למעבדה, לדוגמה בוינגייט יש משהו שנקרא "אוהל חמצן" - שמים לך מסכה על הפנים למשך 20-30 דקות ומודדים חמצן כשאתה אחרי צום של לילה וככה בדוקים חילוף חומרים (יש שיטות אחרות, אבל לא נכנס לזה כרגע).
הבעיה שלך זה הרגלי אכילה. אתה אוכל כמו יונה וסביר להניח דברים שתוקעים אותך למשך כל היום כי הקיבה שלך יחסית קטנה. אתה צריך להתחיל מתפריט של כ-2000 קלוריות, שזה לא בעיה להגיע אליו, אלו תפריטי חיטוב לרוב האנשים כאן ולעלות ב 100-200 קלוריות כל שבוע. תלך למחשבון תזונה או שתקח את אחד התפריטים בפורטל ותעשה לך ככה שיהיה לך תפריט של 2000 קלוריות מחולק ל 100-120 גרם חלבון ושומן ופחמימה בהתאם למה שבא לך, שומן לפחות 50-60 גרם.
כשאתה מעלה כל שבוע ב 100-200 קלוריות, תוך 8 שבועות אתה צריך כבר להגיע לתפריט של 3000 קלוריות שיעלה אותך לפחות 2 ק"ג בחודש במשקל. תוך 3-4 חודשים אתה תראה שינוי מאוד משמעותי על הגוף שלך, אבל בשביל זה אתה צריך להתאמן בחד"כ אחרת סתם תעלה בשומן.

חברים תרדו מהקטע של חילוף החומרים. אתם מכניסים מעט קלוריות בהשוואה למה שאתם מוציאים.

מסכים לגמרי
אנשים לא מבינים שצריך כל יום לאכול.
ולא 4 פעמים בשבוע להתפוצץ מאוכל ואז 3 ימים בגלל שלא היית רעב לא הכנסת כלום..תירוץ חומרים זה לא כזה קריטי,במקרים הכי קיצוניים זה משחק בכמה מאות קלוריות לפה או לשם

אני זוכרתת שאח שלי היה גם רזון ואז לפני שנתיים או שנה וחצי ככה הוא התחיל להתאמן ממש אכל חלבונים ושתה מכל מיני אבקות כאלה שניפחו לו את הגוף והשרירים והוא עשה שינויי ממש יפה אבל!!!

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכל התגובות !! ויש לי רק שאלה אחרונה :

בגלל שאני רזה אני ממש מתבייש להתאמן לפני כולם כי יש הרבה במכון כושר שרירים ויש מלא בנות ואני כזה רזה :\

אני זוכרתת שאח שלי היה גם רזון ואז לפני שנתיים או שנה וחצי ככה הוא התחיל להתאמן ממש אכל חלבונים ושתה מכל מיני אבקות כאלה שניפחו לו את הגוף והשרירים והוא עשה שינויי ממש יפה אבל!!!

אח שלך יכול להיות אחלה בחירה בתור בן אדם שיכול לעזור לך.

בגלל שאני רזה אני ממש מתבייש להתאמן לפני כולם כי יש הרבה במכון כושר שרירים ויש מלא בנות ואני כזה רזה :\

אין סיבה,אנשים לא באים כדי להסתכל עלייך אלא כדי להתאמן.
תשאיר את הביטחון עצמי והאגו מחוץ למכון ותתחיל להתאמן,וגם לאכול.

לך לחדר הכושר בשעות המתות, בצהריים בד"כ 12-2 או בלילה.

אם זה באמת מטרד אותך אתה יכול גם לבוא בלי מחשוף. (במקום גופייה-חולצה ארוכה, משהו אוורירי כזה, שלא תמות מחום).

• פותח/ת השרשור
תודה רבה אנשים !!! ואיזה תוסף מזון הוא יהיה הכי טוב בשבילי שאני יעלה הכי הרבה מהר במשקל ?

ולא אכפת לי מהמחיר רק שיהיה טוב ואיכותי 😃

תודה רבה אנשים !!! ואיזה תוסף מזון הוא יהיה הכי טוב בשבילי שאני יעלה הכי הרבה מהר במשקל ?

ולא אכפת לי מהמחיר רק שיהיה טוב ואיכותי 😃

גיינר, אבל לפני שאתה רוכש גיינר תסדר את תוכנית האימונים והתזונה שלך, אחרת זה לא יעזור וסתם תזרוק כסף לפח (ובמצב שלך כרגע הייתי אומר שאתה לא צריך כלום, פשוט תאכל).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית