הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאוד רזה, מהי הדרך הכי מהירה להעלות במשקל ?

• פותח/ת השרשור andy
  • פורסם בתאריך

andy

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
ולא אני לא יגיד לכם כמו האחרים שאני אוכל מלא ואני לא משמין

אני אוכל סבבה רק ביחס לאחרים אצלי הכול הולך בגלל חילוף חומרים מהיר
זה אומר שכל פעם אחרי ארוחה אני ישר הולך לשירותים וזה דבר מאוד מבאס

מאות בנות היו מתות שיהיו להן חילוף חומרים מהיר אבל אני בן ודווקא עליי זה נפל..

קראתי מאמר על כמה זה קשה להשמין ושמחתי לראות שאני לא לבד
(הכתבה היא מYNET "גם לעלות במשקל זה קשה - על דיאטת השמנה")

בסוף הכתבה כתוב :
לסיכום – תמיכה והבנה לא יזיקו לאיש
אנשים הסובלים מתת משקל זקוקים לתמיכה ולהבנה ממש כמו אלו הנאבקים בעודף משקל. האם תעיזו להגיד לחבר "אתה שמן מדי"? ברור שלא. אבל הערות כמו "אתה רזה מדי"שכיחות יותר - ומעליבות לא פחות, למרות שהמעירים היו מקבלים זאת כמחמאה סמויה. תהליך העלאה מכוונת במשקל הוא מורכב וכלל לא פשוט, כפי שנהוג לעתים לשגות ולחשוב.

וזה כל כך נכון !
אני פעם ניסיתי להעלות במשקל נרשמתי לחדר כושר קניתי תוספים אבל כעבור חודש פרשתי זה כזה קשה בשבילי במיוחד שאני קצת עצלן, למשל הולך לעבודה אז אני לוקח איתי רק סנדוויץ קטן מספיק לי, או שאני בבית אין לי כוח לאכול עכשיו מעדיף להיות על המחשב,

וככה גם בחדר כושר אין לי כוח ללכת היום נלך מחר ואני דוחה את זה עד שנגמר המנוי..
אבל כל פעם שאני מסתכל בגוף שלי נאי מתבייש כזה רזה אני מפחד ללכת לים או בכלל לצאת בחוץ עם חולצה קצרה, זה הסיבה שאני שונא קיץ למרות שאני מאוד אוהב תים.

עכשיו יש לי 3-4 חודשים עד מאי אוגוסט מתי שניסע לאילת והכי הרבה ים ! ונראה לי שזה מפסיק זמן להתפתח לא ?

תנו לי תדרך , תעצה הכי טובה איך אני משמין ומפתח תגוף שלי בדרך מהירה ?
אני שוקל 54 גובה 1.78..

תודה רבה לכל מי שעוזר והקשיב 😃

הגיע הזמן שתלמד להנות מאוכל. אוכל הוא החבר הכי טוב שלך. תתחיל בלשתות חלב במקום מים. תמשיך בלהוסיף עוד ארוחה ביום ואל תשכח לנשנש שטויות בין הארוחות.

דבר נוסף - תתאמן ! אתה לא רוצה להיות סתם שמן, וחוץ מזה האימונים יפתחו לך תיאבון.

באמת מתסכל עניין החילוף חומרים הזה ....
אם אני יושב אוכל ארוחה גדולה ומיד בסיומה יש לי לשירותים הלכה הארוחה פייפל חחח ?

אתה מזכיר לי את עצמי גם אני לפני חצי שנה הייתי בתת משקל אבל לקחתי את עצמי בידיים התחלתי להתאמן בלי להתעצל ופשוט אכלתי מכל הבא ליד [דגש על אוכל בריא] אבל לפעמיים גם איזה פיצה עם החברה זה לא נורא [בטח שאתה בתת משקל] והיום אחרי חצי שנה אני כבר ממש לא רזה ועם מסה נחמדה .
מה שמאוד עזר לי זה לאכול הרבה שקדים או אגוזים תבחר לך את סוג האגוזים שאתה הכי אוהב זה לא כבד ויש בזה פול קלוריות

איך אפשר אבל להעלות במישקל אם אחרי כל ארוחה הולכים לשירותים ?

זה שהוא הולך לשירותים אחרי כל ארוחה לא מעיד על חילוף חומרים מהיר-מה השטות הזאת? (הוא בכלל מחרבן אוכל מארוחות קודמות).
בכלל כל הקטע הזה של חילוף חומרים מהיר/איטי זה בולשיט ותירוץ, ההפרש בין בנאדם שיש לו חילוף חומרים סופר מהיר לסופר איטי הוא גג, גג, 400 קלוריות ליום. (וזה בהגזמה).
בתור אכלן גדול :hoel אף פעם לא הבנתי את אלה שלא אוהבים לאכול ;maeq

---------- התגובה התווספה ב 16:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:53 ----------

אה ולגבי השאלה שלך לעלייה מהירה במשקל.... SS (דורש משמעת מינימאלית של 3 ביקורים בשבוע בחד"כ), ותבנה לך תפריט של פלוס קלורי של 1000 ואפילו יותר. כמו שהמליצו לך חלב זו דרך טובה להכניס קלוריות, גם אגוזים, שייקים(יש בפורום אשכולות על הכנת שייקים בייתים של 2000+ קלוריות, תריץ חיפוש) , חמאת בוטנים, כל מה שטעים ולא משביע. אפילו גיינר יהיה יעיל במקרה שלך אם ממש קשה לך לאכול.

במקום מים תשתה גנייר אתה תעלה במשל מיליון אחוז

---------- התגובה התווספה ב 18:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:44 ----------

אבל עדיף אוכל....:hoel

מה נראה לך שאתה מחרבן את הארוחה שלפני רגע אכלת? ממש לא.

תתחיל לאכול, תבנה לך תפריט, תשקיע בארוחות שאתה מכין וכך גם תלמד ליהנות מהאוכל, גם תדע בדיוק מה אתה אוכל, גם תבשל מה שאתה אוהב וגם תוכל לקחת את האוכל איתך בקופסאות לכל מקום כדי שאף פעם לא ישאר ספק לרעב.
תתחיל לספור קלוריות בהערכה גסה, תתחיל להתאמן, תקטין אירובי אם אתה מבצע (אירובי של יום יום הכוונה, תתחיל להיות יותר עצלן - זה עובד).

בהצלחה

חברים תרדו מהקטע של חילוף החומרים. אתם מכניסים מעט קלוריות בהשוואה למה שאתם מוציאים.

נערך לאחרונה:
שתה 2 ליטר חלב, הרבה חמאת בוטנים, אגוזים, שקדים, כל יום.
כמו"כ תקפיד להיות במאזן קלוריות חיובי גבוה.

דבר איתנו עוד חודש ותראה שעלית במשקל.

על פחות מ60 קילו לא בעיה להיות בפלוס קלורי

תאכל הרבה, תאמץ תכנית כח למאסה כמו ss וליניארית ושוב תאכל הרבה

זה הדברים שעליך לבצע, אם לא תבצע אותם מכל סיבה אתה הולך להישאר שלדון עוד הרבה זמן

• פותח/ת השרשור
אנשים דבר ראשון תודה רבה על כל התגובות!

וזה שאני הולך לשירותים כל פעם אחרי ארוחה זה לא משנה אם זה הארוחה של עכשיו גם אם זה הארוחה של אתמול עדיין ארוחה זה ארוחה ואל תגידו לי שזה לא משנה כי אחרי השירותים שאני שוקל את עצמי אני יורד במשקל..

ואני יתחיל לאמץ את מה שאמרתם לי אני חושב אני גם יתחיל לקחת תוספים ואני יתחיל ללכת לחדר כושר

אם אני יסתכל כל פעם במראה גם יעזור לי ויתן לי תדחף הזה לעוד יותר להשמין. אני יקונה גם אגוזים ושקדים שמעתי באמת שזה עוזר,

ושוב תודה על העזרה ומקווה שכבר בעוד חודש אני יגיד לכם שהעלתי במשקל 😃

אחי סוף היום דפוק איזה שתי שקיות במבה , 2 שקיות במבה של 100 גרם = מעל 1000 קלוריות

סתם שטויות ,אני מצליח להגיע ל3500 בלי במבה אבל עם קצת עוגיות בקטנה והרבה חלב.
לא צריך לאכול כאילו זה טיול שנתי עם במבה וביסלי .
תאכל 5 ארוחות כמה שיותר גדולות תוסיף חלב ,וקצת ציטים.
וגם גיינר זו דרך נחמדה להוסיף קלוריות אם אתה מתקשה(אני הוספתי)😃

וזה שאני הולך לשירותים כל פעם אחרי ארוחה זה לא משנה אם זה הארוחה של עכשיו גם אם זה הארוחה של אתמול עדיין ארוחה זה ארוחה ואל תגידו לי שזה לא משנה כי אחרי השירותים שאני שוקל את עצמי אני יורד במשקל..

:🙁
אחי זה המשקל של החרא... ואין טעם להישקל יותר מפעם בשבוע שבועיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית