הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון ארוחת חג

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
היום בערב ליל הסדר והיה המון המון ג'אנק פוד ...
מה הכי פחות נורא לאכול ?
ומה כדי לעשות כדי לגבות על זה אני לא יכול לא לאכול שם כלום אני היה חייב לאכול ]=
המלצות ?🙌

איזה ג'אנק פוד יש בפסח?

אחי זה חג אם תתפרע ערב אחד לא יקרה לך כלום.

• פותח/ת השרשור
תודה כולם חג שמח וכשר !!

תגידו יש למשו מוסג איך זה קנידלך [אוכל של סבתא כזה עם שמן] זה נורא או לא ממש ?

אני לא מבין למה להמנע אם אתה במסה , חובה להתפרק פעם בשבוע במסה , מקסימום תוריד מהתפריט משהו אם אתה כל כך מתעקש

כוסומו זה חג, זה ליל הסדר, זה אוכל של פעם בשנה, תאכל בכיף בטח ובטח עם הנתונים שלך ואתה עוד במאסה ראבק.

• פותח/ת השרשור
הבעיה שזה מתחיל להיות יותר מפעם בשבוע אתמול זה היה פיצה יום ראשון מוזס זה הקטע יש לי נתונים כאלה בגלל שאני מנסה לשמור כמה שיותר

---------- התגובה התווספה ב 16:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:57 ----------

מה שיט בזה אתה בתת מישקל אתה חייב לאכול 😵

אייייי ואני לא בתת משקל עבדתי קשה כדי לצאת מזה :nono:

אחי תמנע אפילו מהגזרים, זה מפוצץ בקלוריות.

מה אתה רציני? אתה במאסה+חג+אחוז שומן נמוך ונתונים שלא אמורים לגרום לך ממש לתהות פעמיים לפני שאתה אוכל משהו במיוחד במצב כזה.

• פותח/ת השרשור
שמע אני אומד לאכול איזה קנדילך אבל אני מתכוון לעלות על 10 מרקים כאלה אני מעדיף שרוב הארוחה תבוא מאורז ואיזה סטייק פחות קנידלך לא יודע מה הבנתם פה ...

אחי תמנע אפילו מהגזרים, זה מפוצץ בקלוריות.

מה אתה רציני? אתה במאסה+חג+אחוז שומן נמוך ונתונים שלא אמורים לגרום לך ממש לתהות פעמיים לפני שאתה אוכל משהו במיוחד במצב כזה.
מחזק
שמע אני אומד לאכול איזה קנדילך אבל אני מתכוון לעלות על 10 מרקים כאלה אני מעדיף שרוב הארוחה תבוא מאורז ואיזה סטייק פחות קנידלך לא יודע מה הבנתם פה ...

אתה תבין מתישהו שקלוריה זו קלוריה,ותתחיל להנות מאוכל ולא תבנה את עצמך מאוכל של דיאטניות..
מה שאני יכול להציע לך זה כל עוד אתה לא בחיטוב תאכל ותהנה,כי חגים זה משהו שלא חוזר וחבל לפספס...

• פותח/ת השרשור
בסוף אכלתי כמו מלך מה לא אכלתי קנידלכים בלי סוף והמון בשר ובסוף הרבצתי כמה עוגיות כאלה כשרות לפסח תאמת שזה מהנה לאלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית