ייעוץ איך נותנים דגש לחזה עליון?

• פותח/ת השרשור A-Rod
  • פורסם בתאריך

A-Rod

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
החזה עליון שלי בפיגור די גדול ..מה לעשות כדי לאזן את זה? עד עכשיו הייתי עושה לחזה בנץ' ישר 4X10, בנץ' שיפוע חיובי 4X10 ופלייס ישר 4X10...מה לשנות כדי שאני אראה איזון בין החזה העליון לתחתון?
תודה

הנה כמה המלצות בנושא:
  1. מבצעים תרגילי חזה כשהשיפוע של הספסל חיובי. מומלץ עד 60 מעלות (אומדן בלבד).
  2. שכיבות שמיכה, כאשר הרגליים נמצאות על משטח גבוה מזה של הידיים.
  3. מקבילים, כאשר המרחק בין הידיים רחב מעט מרוחב הכתפיים, והמרפקים יוצרים זווית ישרה בין חלקי היד.

• פותח/ת השרשור
תודה בלאק אבל אני מכיר את התרגילים האלה אני שואל באופן כללי מה כדאי לשנות בתוכנית אימונים שלי לחזה כדי לאזן בין העליון לתחתון, מבחינת מספר חזרות, סטים , אולי להתחיל קודם מתרגילים לחזה עליון ואז בנץ' ישר או משהו בסגנון...מה ההמלצות בנושא?

תתחיל את האימון עם תרגילים שמדגישים את החלק העליון של החזה. תשקול שינוי משקלים: אימון אחד יכלול דגש על חזה עליון במשקל כבד, שאר תרגילי החזה במשקל בינוני/קל; אימון שני יכלול דגש לחזה עליון במשקל בינוני/ קל, שאר החזה במשקל כבד.

תודה בלאק אבל אני מכיר את התרגילים האלה אני שואל באופן כללי מה כדאי לשנות בתוכנית אימונים שלי לחזה כדי לאזן בין העליון לתחתון, מבחינת מספר חזרות, סטים , אולי להתחיל קודם מתרגילים לחזה עליון ואז בנץ' ישר או משהו בסגנון...מה ההמלצות בנושא?

THE SUN נתת לך תשובה מצוינת, זה שיש מגוון עצום של תרגילים בחדר כושר לא אומר שצריך לבצע את כולן, כי לא זה מה שיקדם אותך . צריך לזכור שישנם תרגלים בסיסים. כל השאר הם תרגילי עזר, תרגילי עזר נועדו לשפר את התרגיל הבסיסי שבו אתה תקוע. התקדמות בתרגיל הבסיסי תניב תוצאות אשר אותן אתה מחפש.
אם הינך מתאמן מתחיל ( יכול להתקדם במשקלי עבודה מאימון לאימון) תקרא את הספר SS, באם ולא מעניין אותך, תבנה תוכנית FBW אם תרגילים בסיסים ואנחנו ננסה לייעל ולתת טיפים במידת הצורך.

• פותח/ת השרשור
אבל אני עושה בנץ' פרס עם משקל כבד (110 קילו) הבעיה שהחזה התחתון שלי הרבה יותר שרירי מהעליון בגלל זה אני לא חושב שלהמשיך ולהתמקד רק בבנץ' פרס יכול להועיל לי לפתור את הבעיה

אבל אני עושה בנץ' פרס עם משקל כבד (110 קילו) הבעיה שהחזה התחתון שלי הרבה יותר שרירי מהעליון בגלל זה אני לא חושב שלהמשיך ולהתמקד רק בבנץ' פרס יכול להועיל לי לפתור את הבעיה
זה מוזר שאתה אומר את זה, האמת.
אולי זאת פונקציה של אחוז שומן?

עוד משהו שאתה צריך לשאול את עצמך זה אם אתה עובד כמו שצריך, גם זאת עלולה להיות בעיה אם אתה לא מוריד את המוט עד שהוא נוגע לך בגוף.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
פשוט תתחיל עם בנץ' בשיפוע במקום בשטוח.
תעשה ככה :
לחיצת חזה עליון 8X4
לחיצת חזה שטוח 10X4
פלייס עליון. קרוס אובר עם דגש לחזה עליון 10X4

• פותח/ת השרשור
זה מוזר שאתה אומר את זה, האמת.
אולי זאת פונקציה של אחוז שומן?

עוד משהו שאתה צריך לשאול את עצמך זה אם אתה עובד כמו שצריך, גם זאת עלולה להיות בעיה אם אתה לא מוריד את המוט עד שהוא נוגע לך בגוף.

שומן זה ממש לא העניין פה , אני לא יודע בדיוק מה האחוז שומן אבל רואים אצלי קוביות די בולטות ואפילו טיפה הפרדות בכתפיים. על טכניקה אני תמיד מקפיד גם אם זה אומר שאני לא אתקדם יותר מדי מהר במשקלים, אני תמיד נוגע עם המוט בחזה ועושה תנועה מלאה. אז אין לך איזשהי המלצה מלבד להמשיך ולשפר את הבנץ' פרס בלי שיפוע?

תודה

למה שלא תעשה בשיפוע? אולי זה באמת יעזור לך, היו דברים מעולם, ואולי זאת הגנטיקה שלך ותאלץ להתרגל.

מה ההבדלים בין המשקל שאתה לוחץ בבנץ' שטוח לבין מה שאתה לוחץ בשיפוע? כמה המילטרי פרס שלך?

אצלי יש את הגנטיקה הכי מסריחה בעולם בחזה יש לי מין "חור" בחזה "הפנימי" ויש לי הרגשה שככל שאני יוסיף יותר מאסה לשמה ה"חור" יהיה יותר בולט 😆

נערך לאחרונה:
אולי זאת באמת הגנטיקה.
אתה יכול לנסות לעבוד עם בנץ' בשיפוע כתרגיל ראשון, או פרס בעמידה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית