הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הגודמורנינג שלא נפסק

• פותח/ת השרשור Alon123
  • פורסם בתאריך

Alon123

משתמש קבוע
1,301
131
נק' מוניטין:
2,337
1,301
131
היי, אני כבר חצי שנה בערך עושה סקוואטים, וכל פעם שאני מגיע למשקל שקצת כבד לי נהיה גודמורנינג סקוואט. עשיתי כבר המון פעמים ריסטים וכל פעם שאני מגיע למשקל שכבד לי זה חוזר
מה לעזאזל אפשר כבר לעשות עם זה (אני לוקח רואקוטן אם זה משנה משהו?)

יש עוד סרטונים בערוצ ביוטיוב

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
1 אתה לא שובר!
2 הברכיים שלך גולשות
3. בשביל הגוד מורנינג תנסה להחזיק חזה למעלה במשך כל התנועה ושאתה יוצא מהבור ומתחיל להעלות שזה יהיה עם החזה והתחת ביחד

החזה שלך קורס. אתה מצמיד את השכמות שלך הכי חזק שאתה יכול?

האמת שזה מזכיר לי את עצמי, גם לי היה סקוואט כזה כשהוא התחיל להיות כבד. עד שיום אחד אמרתי שאני אנסה להבין מה הולך עם הפלג גוף עליון בנפרד ואחר"כ אתמקד על הפלג גוף תחתון. בדקתי שאני נכנס למוט שהשכמות מכווצות, האחיזה לא רחבה מדי ולא צרה מדי, מרפקים למעלה. אחר"כ התרגלתי לזה וזה הסתדר

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
1 אתה לא שובר!
2 הברכיים שלך גולשות
3. בשביל הגוד מורנינג תנסה להחזיק חזה למעלה במשך כל התנועה ושאתה יוצא מהבור ומתחיל להעלות שזה יהיה עם החזה והתחת ביחד
תודה, לגבי 1,2 אני יודע ואני גם יודע איך לתקן (הסרטונים יחסית ישנים) לגבי 3 אני אנסה, כבר ניסיתי את זה פעם ולא הלך כ"כ טוב אבל עכשיו הטכניקה קצת השתנתה אז אולי זה יעבוד
החזה שלך קורס. אתה מצמיד את השכמות שלך הכי חזק שאתה יכול?

האמת שזה מזכיר לי את עצמי, גם לי היה סקוואט כזה כשהוא התחיל להיות כבד. עד שיום אחד אמרתי שאני אנסה להבין מה הולך עם הפלג גוף עליון בנפרד ואחר"כ אתמקד על הפלג גוף תחתון. בדקתי שאני נכנס למוט שהשכמות מכווצות, האחיזה לא רחבה מדי ולא צרה מדי, מרפקים למעלה. אחר"כ התרגלתי לזה וזה הסתדר
תודה!
אני מנסה להיות מכווצ ככל האפשר אבל תמיד היו בעיות עם הגב העליון, אני גם לא מצליח מתח אחד אפילו

ברגע שקשה לך אתה עולה עם התחת... אז קודם כל תתרגל לא לעשות את זה... אתה לא מסוגל לגמור את החזרה עם תנוע נכונה אז אל תעלה בכלל.
אולי היה לך גודמורנינג גם במשקלים יותר קטנים ופשוט לא התחזקת ברגליים.
חוץ מזה שרואים שזה באמת קשה לך, אתה עושה גודמורנינג עוד בירידה...
אם זה פשוט ממשיך לקרות, אז תוריד משקל ותעבור ל HB.

נערך לאחרונה:
תודה, לגבי 1,2 אני יודע ואני גם יודע איך לתקן (הסרטונים יחסית ישנים) לגבי 3 אני אנסה, כבר ניסיתי את זה פעם ולא הלך כ"כ טוב אבל עכשיו הטכניקה קצת השתנתה אז אולי זה יעבוד

תודה!
אני מנסה להיות מכווצ ככל האפשר אבל תמיד היו בעיות עם הגב העליון, אני גם לא מצליח מתח אחד אפילו
גב חזק אומנם עוזר בכיווץ טוב יותר וסלח לי שאני מדבר ככה אבל זה משקל של תינוקות, לא הגעת למשקלים האמיתיים וזה שאתה לא עושה מתח אחד לא אומר כלום. תכנס מכווץ כמו שצריך, כשאתה עומד עם המוט על הגב תסתכל על הריצפה ותתרכז שהתחת ידחוף למעלה, תוך כדי אתה יכול ללחוץ את הבטן וכל עוד השכמות לא מושחררות, החזה ישאר בחוץ.

• פותח/ת השרשור
גב חזק אומנם עוזר בכיווץ טוב יותר וסלח לי שאני מדבר ככה אבל זה משקל של תינוקות, לא הגעת למשקלים האמיתיים וזה שאתה לא עושה מתח אחד לא אומר כלום. תכנס מכווץ כמו שצריך, כשאתה עומד עם המוט על הגב תסתכל על הריצפה ותתרכז שהתחת ידחוף למעלה, תוך כדי אתה יכול ללחוץ את הבטן וכל עוד השכמות לא מושחררות, החזה ישאר בחוץ.

אני יודע זה משקל נמוך,בגלל זה זה כלכך מעצבן שאני לא מצליח להחזיק גב במשקלים כאלה כשכל חלשלוש יכול. לצערי כרגע אני לא יכול להתקדם במשקלים אז זה מה יש אימון הבא אני יוריד ל65 ככה ויתקדם לאט יותר

נערך לאחרונה:
אתה אמור להבין איפה הטעות שלך, לתקן אותה במשקל נמוך (ככה שיהיה קל) ולא לחזור על הטעות הזאת כי התרגלת לתקן אותה. אם אתה עושה ריסט ולא מתקן את הטעות לא עשית פה כלום

מה אתה משחק אותה צלם מיקצועי זה סקוואט כל סירטון עם זווית אחרת מה אתה טמבל חח .. רק בסרטון האחרון אפשר כמעט לבחון את הטכניקה כל השאר בלתי אפשר הזווית צילום משנה את היעוץ..
תגיד אתה עושה SS?
אם כן , איזה תרגיל אתה עושה במקום מתח כי אמרת שאתה לא עושה 1

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה אמור להבין איפה הטעות שלך, לתקן אותה במשקל נמוך (ככה שיהיה קל) ולא לחזור על הטעות הזאת כי התרגלת לתקן אותה. אם אתה עושה ריסט ולא מתקן את הטעות לא עשית פה כלום
אוקיי. היום עשיתי 60KG לכמה סטים בשביל לתרגל טכניקה ואימון הבא אני ימשיך מ67.5 (ריסט של 10% מ75)
זה מהיום:

מה אתה משחק אותה צלם מיקצועי זה סקוואט כל סירטון עם זווית אחרת מה אתה טמבל חח .. רק בסרטון האחרון אפשר כמעט לבחון את הטכניקה כל השאר בלתי אפשר הזווית צילום משנה את היעוץ..
תגיד אתה עושה SS?
אם כן , איזה תרגיל אתה עושה במקום מתח כי אמרת שאתה לא עושה 1
מכל זווית אתה יכול לראות דברים בצורה קצת יותר טובה, אם אתה לא רואה אתה עיוור
ועשיתי לפני שהתחלתי לקחת רואקוטן SS ל3 חודשים את התוכנית המקורית עם פאוורקלין (שאותו היה יותר קל ללמוד מאשר הסקוואט)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה ניראה טיפה טוב יותר אבל עדיין משהו לא מסתדר לי. הפלג גוף עליון אמור לעקוב אחרי הפלג גוף תחתון בירידה (כי הפלג גוף עליון מכווץ, נשאר כמו שהוא) ואצלך הם יורדים ביחד, הזווית אצלך בגב שטוחה מדי.
קח את הסקוואט של ג'סטין שאני מאוד אוהב:

תראה כמה זקוף הוא בתחתית וכמה אתה דחוס מתחת למוט. תראה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור

אני עוד פעם שומט חזה, זה אפילו לא מתקרב לסרטון שאופק הביא, מה לעזאזל אפשר לעשות? 😣

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית