מידע כתפיים שישאו את הפרס, עם מוחמד אל - מוסאוי

black356

משתמש משקיע
4,956
0
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
3,295
4,956
0
זהו תרגם של מאמר הלפני - אחרון בסדרה: http://www.flexonline.com/arnold_training_moe_el_moussawi/news/672

כמו תמיד, יש להתייעץ עם מומחים בטרם תנסו משהו ממה שכתוב כאן. המתר' = אני 😃.

תבלו

2009 ARNOLD TRAINING SERIES: MOE EL MOUSSAWI /
By Dave Lee

מו אל-מוסאוי (Mohamed El - Moussawi; המתר') יסתער אל 2009 Arnold Classic כשהוא מונע על ידי דחף רציני הודות למקום שני שלו אחרי סילביו סמואל בתחרות הראשונה של השנה החדשה, Ironman Pro. אל-מוסאוי בטוח שהוא ישתפר עם התקדמות העונה. "הגעתי רק לשמונים אחוז. זה לא היה מו המוכר. אני יודע שאוכל להשתפר עד ל - Arnold," אומר אל - מוסאוי, שדורג במקום האחד עשר ב - Arnold של 2008.

1,000 REP MADNESS

אני מבצע אלף חזרות על כל קבוצות השרירים החשובות. עשיתי זאת עוד לפני ה - 2008 Ironman Pro והתוצאות היות מדהימות. שרירי דחוסים יותר ונראים מנוסים יותר.​

הנה דוגמא המסבירה שיטה זו, תוך שימוש בתרגיל lateral raises :​

Lateral Raises

סט משקל חזרות
חימום 15 50
1 20 40
2 25 30​
3 30 20
4 50 10

כשלאחריה

Monster Drop Set

50 lbs x 10 reps
35 lbs x 20 reps
25 lbs x 30 reps
20 lbs x 40 reps
15 lbs x 50 reps​

אימון הכתפיים של מו נראה כך:​

EXERCISE SETS REPS
Lateral Raises 4* 50-10
Militay Presses 4* 50-10
Rear Dumbbell Laterals 4* 50-10
Alternate Front Dumbbell Raises 4* 50-10

* Plus one monster drop set

אימון מפוצל:

יום 1: chest-am; triceps-pm

יום 2: back-am; biceps-pm

יום 3: delts-am; traps-pm

יום 4: quads-am; hams and calves-pm

יום 5: repeat cycle or rest if needed

הכיטוב 1000 חזרות לאימון. ככה גם לא צריך לחזור הביתה, כי צריך מייד לסוע בחזרה למכון:152on:😣:nono:

• פותח/ת השרשור
1000 חזרות = אי שפיות רצינית.
כשאני חושב על כך, זה אירוני. פרסמתי תרגום של מאמר שמעודד ביצוע חזרות מרובות, בפורום שבו חלק לא קטן מחבריו מעודד ביצוע חזרות מועטות 😃.

אני לא בוחר דיעה ומעודד חזרות רבות או חזרות מועטות , אבל אני למדתי שבפיתוח גוף עד שלא מנסים לא יודעים , הבנאדם ניסה וראיתי תתמונות תוצאות ממש טובות , נו אז מה תגידו ?

שכל אחד יעבוד כמו שהוא מבין כל עוד מתקדמים , גדלים , ונהנים זה הכי חשוב , אני באמת חושב שבפיתוח גוף יותר חשוב לאכול כמו שצריך מאשר להתאמן כמו שצריך , סתומרת כל עוד אתה אוכל טוב במאזן קלוריות חיובי ודברים בריאים ומועילים ולא חטיפים ושטויות , אז לא משנה אם תתאמן 7 פעמים בשבוע או 3 אתה תגדל בכל זאת כמו שצריך , אבל בכל זאת זה רק דעתי .

1000 חזרות = אי שפיות רצינית.
כשאני חושב על כך, זה אירוני. פרסמתי תרגום של מאמר שמעודד ביצוע חזרות מרובות, בפורום שבו חלק לא קטן מחבריו מעודד ביצוע חזרות מועטות 😃.

זה נורא מעניין,אתה יכול בבקשה לפרט עוד על גישות שתומכות בביצוע חזרות מרובות?זה לא נוגד את הכל המחקרים שקובעים שהטריגר הטוב ביותר להיפרטרופיה הוא ביצוע מספר חזרות נמוך?

מעבר למוזרויות שבדבר, ונניח לרגע שזה בכלל נכון, הוא פריק גנטי כל כך יוצא דופן (מעצם העובדה שהוא הגיע לרמה כל כך גבוהה, עם או בלי חומרים). שאין למאמר הזה שום רלוונטיות לאף אחד חוץ ממנו..
עם הצלחה לא מתווכחים, הכדור הוא עגול, המשחק נמשך 90 דקות ולסט יש, מתברר, 1000 חזרות.

אפילו השם שלו זה כמו צליל של פר !

• פותח/ת השרשור
אם מאמר כזה מיוחס לו, והוא פונה אל כל מפתחי הגוף, יש בכלל ספק שהוא צורך "ממריצים" למיניהם?

כולנו צריכים לבצע 1000 חזרות, ואחרי זה לשחות 20 ק"מ, לדווש 40 ק"מ ואז לקנח בריצת 10 ק"מ.

Asshole Drop-set, אם כבר.

מהכותרת בכלל חשבתי שמדובר בפרס (PRESS)...

איזו אכזבה... חחחח 1000 חזרות... בדרן..

טוב בואו לא נשכח שטבעי הוא לא אז כל עוד הוא רוצח את השריר שלו בדם קר והתזונה נכונה-
זה יעבוד.

זה לא נכון. מי שקרא את המאמרים של DOGCRAPP, גם למתאמנים על חומרים הוא ממליץ אימונים קצרים. האיש הזה פשוט גילה מה עובד בשבילו, בתור החוצן שהוא.

טוב אחי..
זה לא מפעל הפיס פה, אין ניחושים, יש עובדות. תמיד יש סיבה, זה שאתה לא טורח ללמוד ולהבין אותה לא אומר שהיא לא קיימת

אז תאכל'ס!!!כל החבר'ה שאומרים שהם לא צריכים לעבוד על רגליים כי הם רצים צודקים!!!
אה הה!!! אמרתי לכם!!
*כאן נכנס סמיילי הציניות החסר*

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית