הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

▓▓▓▓▓▓ הפורום שודרג, אשכול דיווח באגים ▓▓▓▓▓▓

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
אחרי כמה חודשים של עבודה, הצלחנו בסופו של יום להגיע למעמד הזה של פורום משודרג. סביר להניח שיש עוד באגים בפורום, למרות שתיקנו את רובם. אם אתם נתקלים באיזשהו באג בפורום/משהו שמפריע לכם או כל דבר אחר שעולה לראשכם, אנא דווחו כאן באשכול או שלחו לי אימייל: [email protected]

תודה והמשך גלישה נעימה.

זו אולי לא התגובה הראשונה הכי טובה לנושא הזה אבל קיימת אפשרות להחליף לעיצוב הישן?

אין בעיה עם העיצוב, והלוגו החדש פצצה, רק למרכז את המסך כמו שהיה לפני, כי מי שמשתמש במסכים רחבים שזה הרוב...הפורום יוצא רחב בצורה מטורפת....

• פותח/ת השרשור
זו אולי לא התגובה הראשונה הכי טובה לנושא הזה אבל קיימת אפשרות להחליף לעיצוב הישן?

לא אין אפשרות כזו. זו מערכת שונה לגמרי, ככה שהעיצוב הקודם לא יעזור לך כל כך - זה עדיין יהיה שונה מאוד ודורש מאנשים סה"כ להתרגל. גם אני לא רגיל, אבל לא הייתה ברירה אלא לשדרג.

אין בעיה עם העיצוב, והלוגו החדש פצצה, רק למרכז את המסך כמו שהיה לפני, כי מי שמשתמש במסכים רחבים שזה הרוב...הפורום יוצא רחב בצורה מטורפת....
כל הקטע בעיצוב החדש שהוא מופיע לכל הרוחב של העמוד, גם לבעלי רזולוציות נמוכות. גם לי יש מסך גדול יחסית, 24 אינץ ואני עם רזולוציה של 1920X1200 ורואה את זה רחב, זה נעשה בכדי למנוע בעיות תאימות של אנשים עם רזולוציות נמוכות, לייעל גלישה במכשירים ניידים, להביא עוד שטח לדברים טכנים שהיינו צריכים במערכת ולא היה לנו לפני כן. כמו שאמרתי לפני כן, העיצוב והמבנה והמערכת הכללית דורשים תרגול, כנראה הרבה יותר בשבילנו המנהלים מאשר למשתמשים כי לנו יש לוח בקרה מפלצתי עם המון דברים שאין לי מושג מה הם.
גירסה 4 של VBulletin היא הגירסה מבין הגרועות שנעשו למערכת הזו איי פעם. הבעיה הגדולה כרגע, שאין תחלופות טובות יותר בשוק (לא, IPB לא יותר טוב).

אהבתי משה את העיצוב החדש.

גם קילוגרם יעבור מתיחת פנים?

• פותח/ת השרשור
קילוגרם לא, אבל אני מחפש מקודד WORDPRESS לשדרג שם את המערכת ולתקן כמה באגים (אף אחד לא רוצה, כי זו מערכת קצת מסובכת [עשיתי אותה מסובכת]).

אהבתי את הלוגו, לגבי כל השאר הייתי מחזיר את העיצוב הישן בלי לחשוב פעמיים.

העיצוב החדש נראה מעולה, שבוע שבועיים להתרגל וכולם יאהבו אותו!😃

• פותח/ת השרשור
טוב, באגים ידועים:
1. העורך לוקח לו 2 שניות להתאפס על עצמו לפני שמגיבים.
2. יש סימני שאלה בסטטיסטיקות בעמוד הראשי.
3. הצבעים קצת מצחיקים (הכחול בנושאים ושמות המשתמשים), מחפשים שילוב מתאים.
4. חלק מהפונטים, בעיקר באנגלית קטנים
5. לפעמים הפורום קורס (?). אם הפורום קורס לכם, נא לדווח.

הצבעים בסטטיסטיקה לא משתנים. הם תמיד כחול גם אם יש הודעות חדשות.
הזמן בסטטי' לא נכון. הוא שעה אחורה. הזמן בהודעות עצמן נכון.
והמוניטין לפעמים משתגע. כמו אצלי. הכל בשורה אחת.
זה גם הוריד את הפרטים שבפרופיל כמו עיר מגורים וכו'.
וגם אין את המד אקטיביות וזמן.

• פותח/ת השרשור
הצבעים בסטטיסטיקה לא משתנים. הם תמיד כחול גם אם יש הודעות חדשות.
הזמן בסטטי' לא נכון. הוא שעה אחורה. הזמן בהודעות עצמן נכון.
והמוניטין לפעמים משתגע. כמו אצלי. הכל בשורה אחת.
זה גם הוריד את הפרטים שבפרופיל כמו עיר מגורים וכו'.
וגם אין את המד אקטיביות וזמן.

הסטטיסטיקות יתוקן. בכל מקרה, זה מתעדכן פעם ב 30 שניות ולא בלייב כמו פעם (פחות עומס על השרת). הזמנים יותקנו.
המוניטין תוקן.
הפרטים לפרופיל יוחזרו.
המד אקטיביות וזמן ז"ל, אין את המוד הזה למערכת הנוכחית.

מושון, אפשר להכניס כפתור "סמן פורומים כנקראו" בטאב הודעות חדשות?

אני לא יודע אם זה באג או פיצ'ר, אבל אני יכול לראות בפרטי הפרופיל שלי מי נתן לי מוניטין.

העיצוב החדש (כולל לוגו וסלוגן) הרבה יותר טובים מהעיצוב הקודם לפי דעתי 😃

עכשיו הפונט סבבה!

אני לא יודע אם זה באג או פיצ'ר, אבל אני יכול לראות בפרטי הפרופיל שלי מי נתן לי מוניטין.

העיצוב החדש (כולל לוגו וסלוגן) הרבה יותר טובים מהעיצוב הקודם לפי דעתי 😃

לדעתי זה תמיד היה ככה, יכולת לראות מי נתן לך מוניטין אבל לא מי נתן לאנשים אחרים מוניטין (רק מנהלים יכולים).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית