הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

▓▓▓▓▓▓ הפורום שודרג, אשכול דיווח באגים ▓▓▓▓▓▓

למה אסור לפרסם קישורים בפחות מ10 הודעות?
הייתי ממליץ להוריד את המגבלה הזו.. למה היא טובה?

ב"הודעות חדשות" אין את האפשרות לראות אם יש לך הודעות פרטיות, זה נעלם מהסרגל למעלה אבל חוזר כשנכנסים לאיזשהו פוסט.

סחטיין על החידוש אבל אני יתגעגע ללוגו המושקע והמקורי בעיצוב הקודם.

• פותח/ת השרשור
מושון, אפשר להכניס כפתור "סמן פורומים כנקראו" בטאב הודעות חדשות?

יטופל.

אני לא יודע אם זה באג או פיצ'ר, אבל אני יכול לראות בפרטי הפרופיל שלי מי נתן לי מוניטין.
אני חושב שאפשר היה לראות גם לפני כן? אם לא, עכשיו אפשר.

העיצוב החדש (כולל לוגו וסלוגן) הרבה יותר טובים מהעיצוב הקודם לפי דעתי 😃

קודם כל מזל טוב על הפורום החדש כל הכבוד על המשך ההשקעה בפיתוח 😃

לגבי באגים ששמתי לב אליהם עד כה, הסמלים של נושאים שיש בהם הודעות חדשות לא שונות מאלו בלי הודעות חדשות. וגם אני חושב שהמתיחה הזו על כל הדף היא לא חכמה. בנוסף לכך שהפונטים קטנים מדי והמיקום שלהם לא מותאם למסגרות, גם התכנים עצמם, כמו למשל הטקסט של הודעות ותוכן כתוב מושאר בתוך חלל ריק ענקי, במיוחד לאלו עם מסכי בעלי רזולוציות גבוהות. רוב הפורומים המודרניים שאני מכיר תמיד משאירים את המסגרות קומפקטיות (כפי שהפורום היה לפני העדכונים, יחסית).

לחיים, לגבי המוניטין, אני חושב שהוא התכוון לכך שניתן לראות מי נתן לך את המוניטין בדף הפרופיל שלך (מקודם היה אפשר לראות את זה רק בלוח הבקרה, ובדף הפרופיל זה היה נשאר אנונימי כפי שאחרים אמורים לראות את המוניטין בדף שלך.

נ.ב. באמת צריך להשקיע מחשבה בפלטת הצבעים כי הרבה פרטים הולכים לאיבוד והעיניים לא יודעות לאן להביט. למשל סתם ברשימת המוניטין.

כשיש הודעות חדשות הנושא נהיה BOLD לעומת נושאים לא חדשים שכותרת הנושא הוא ללא BOLD. המתיחה סודרה.
הפונט סודר.

למה אסור לפרסם קישורים בפחות מ10 הודעות?
הייתי ממליץ להוריד את המגבלה הזו.. למה היא טובה?
כי יש הרבה ספאמרים שנרשמים לפרסם "כסף קל בקליק" וכל מיני בולשיט.

ב"הודעות חדשות" אין את האפשרות לראות אם יש לך הודעות פרטיות, זה נעלם מהסרגל למעלה אבל חוזר כשנכנסים לאיזשהו פוסט.
יתוקן.

האתר לא פועל בTAPATALK באייפון מאז שהוא השתנה
סביר להניח שלא יהיה יותר TAPATALK אלא Mobile Style שמותאם לפורום (הרבה יותר נוח מ TAPATALK. עובדים על זה, יהיה פעיל בימים הקרובים.

עיצוב פפצה.
לא מוצא איפה ניתן לראות מי ציטט אותי
לא ניתן, יתווסף בהמשך.

משה בחיפוש הודעות יש אשכולות עם x תגובות ו0 צפיות. זו בעיה שהייתה גם בפורום הקודם שהייתי בו, כנראה משהו במערכת. חוצמזה יש הרבה בעיות בגלישה מטלפון סלולרי אבל זה אני אפרט לך במסנג׳ר.
צילום מסך, לא מבין על מה מדובר.

למה למטה בסטטיסטיקות בנושאים חדשים זה לא מקפיץ אם הגבתי ?
הסטטיסטיקות מתעדכנות כל 30 שניות.

אני לא יודע אם זה באג, אבל באשכולות ישנים סרטונים שאנשים שמו בתוכם נראים ככה (סתם דוגמה):

‫21 ׳‘׳“׳¦׳ž׳‘׳¨ 2011 4:54 PM‬‎ - YouTube

ולא רואים את הסרטון.
עריכה: באותם אשכולות זה לא מופיע כקישור, אלא כסתם כיתוב ארוך ומסורבל.

וגם רואים קצת מהקוד של הג'אווה סקריפט בראשית העמוד.. כנראה משהו לא טוב בקוד
"'); var sidebar_align = 'left'; var content_container_margin = parseInt('215px'); var sidebar_width = parseInt('195px'); //-->"
אתה יכול לתת קישור לנושא?

מזל טוב לפורום על החידוש... אני אכתוב פידבק בהמשך...
בנתיים לכבוד השדרוג החלטתי להוסיף לעצמי תמונה אישית אבל היא לא מתעדכנת כשאני מפרסם הודעה. זה צריך לעבור אישור של ההנהלה קודם או שזה באג?
מה השגיאה שאתה מקבל? תמונת מסך תועיל כאן בהחלט, תודה.

נערך לאחרונה:
אהבתי מאוד את העיצוב והמערכת, עדיפים בהרבה על מה שהיה מקודם.

לינקים נראים כמו טקסט רגיל (?). או שזה ררק כי אני עיוור צבעים?

נושא ארוך מתפרס בסטטיסטיקה על 2 שורות.
ההודעה האחרונה בכל נושא היא בפונט גדול וגם תופסת שתי שורות.
לפעמים יש רווח ענק בין סוף ההודעה לחתימה של אנשים.

מוזר, הבעיה שכתבתי עליה נפתרה... עכשיו הסרטונים בכל האשכולות מוצגים כמו שצריך.

אני לא יודע למי לפנות לגביי הבעיה הזאת ואם אפשר לפתור אותה בכלל אבל אני ישאל בכל זאת.
אני לעיתים גולש בפורום דרך הפלא שלי (N95) אכשיו בזמן האחרון (חצי שנה +-) אני לא מצליח להתחבר למשתמש שלי דרך הפלא ולפני הייתי יכול.
יש דרך לתקן את זה איכשהו ?

משה - אין שום שגיאה... התמונה מופיעה לי בהגדרות משתמש אבל לא כאן כשאני מפרסם הודעה...

אוקיי עכשיו מופיע... הבנתי שתמונה אישית וסמל אישי זה דברים שונים 😃

מאוד אהבתי את השידרוג, כל הכבוד.
יש מצב שהפורום יהיה נגיש בצורה נוחה יותר מהסלולרי?

אולי זה מפריע רק לי, אבל כשאני גולש ברזולוציה 1920x1080 ועם זום באקספלורר (220%) ההודעות נחתכות מצד שמאל ואין סרגל גלילה אופקי (ז"א, הדרך היחידה שלי לראות את הקצה השמאלי של ההודעות הוא לחיצה על הגלגלת וגרירה של העכבר).

אפילו את קצה ההודעה שאני כותב עכשיו אני לא רואה, בנוסף לכפתורים מצד שמאל למטה ("מצב מתקדם" ו"ביטול").

אני לא מוצא את דף ההודעות והאשכולות שמשתמש פתח שהיה אפשר לראות בפרופיל שלו. איך הטרולים יטרילו?

• פותח/ת השרשור
אולי זה מפריע רק לי, אבל כשאני גולש ברזולוציה 1920x1080 ועם זום באקספלורר (220%) ההודעות נחתכות מצד שמאל ואין סרגל גלילה אופקי (ז"א, הדרך היחידה שלי לראות את הקצה השמאלי של ההודעות הוא לחיצה על הגלגלת וגרירה של העכבר).

אפילו את קצה ההודעה שאני כותב עכשיו אני לא רואה, בנוסף לכפתורים מצד שמאל למטה ("מצב מתקדם" ו"ביטול").

תעשה לי פרינט סקרין.

עיצוב מאוד יפה ונוח לעין, סחתין משה 😃

אם תוכלו להוסיף את כפתור ה"הגדרות" שיהיה נגיש. בעיצוב הקודם זה היה "לוח הבקרה האישי" או משהו כזה, ואפשר היה להגיע אליו במהירות ולצפות במי ציטט אותי, אזהרות ומוניטין. זה היה העמוד הראשון שהייתי נכנס אליו.

• פותח/ת השרשור
עיצוב מאוד יפה ונוח לעין, סחתין משה 😃

אם תוכלו להוסיף את כפתור ה"הגדרות" שיהיה נגיש. בעיצוב הקודם זה היה "לוח הבקרה האישי" או משהו כזה, ואפשר היה להגיע אליו במהירות ולצפות במי ציטט אותי, אזהרות ומוניטין. זה היה העמוד הראשון שהייתי נכנס אליו.

בטיפול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית