הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

▓▓▓▓▓▓ הפורום שודרג, אשכול דיווח באגים ▓▓▓▓▓▓

כששולחים הודעה פרטית זה מציג בראשית העמוד חלק מקוד הPHP.. 😃

אני משתמש בFF ואני תקוע בעמוד הראשי, אני לא יכול להיכנס לאף אחד מהפורומים וככה העמוד הראשי נראה אצלי:

sadf4.JPG

• פותח/ת השרשור
אני משתמש בFF ואני תקוע בעמוד הראשי, אני לא יכול להיכנס לאף אחד מהפורומים וככה העמוד הראשי נראה אצלי:

צפה בקובץ המצורף 8297
אני לא מבין בכלל איפה אתה, אני מברר את זה.

לגבי כל שאר הבאגים והדברים שנאמרו באשכול הזה, הכל תוקן. אם יש עוד דברים אשמח לשמוע.

אני לא מבין בכלל איפה אתה, אני מברר את זה.

לגבי כל שאר הבאגים והדברים שנאמרו באשכול הזה, הכל תוקן. אם יש עוד דברים אשמח לשמוע.

אצלי יש משהו מוזר במד מוניטין (או משהו אחר, אני לא בטוח) אצל כל המשתמשים, הוא גולש על התמונה האישית וזה נראה מוזר. צירפתי תמונה של התמונה האישית שלך.

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    לכידה.JPG
    KB 21.3 · צפיות: 162
  • פותח/ת השרשור
אצלי יש משהו מוזר במד מוניטין (או משהו אחר, אני לא בטוח) אצל כל המשתמשים, הוא גולש על התמונה האישית וזה נראה מוזר. צירפתי תמונה של התמונה האישית שלך.

מה הדפדפן והרזולוציה?

• פותח/ת השרשור
כרום, 1366x768

אתה יכול לנסות לראות אם זה קורה לך בדפדפן אחר, נגיד אינטרנט אקספלורר, ספארי, פיירפוקס וכו' (עדיף בכמה שיותר)
תודה.
יש לך הרחבות מותקנות בכרום? נסה לבטל אותן ולראות אם זה עדיין קורה. כרגע נבדק ברזולוציה הזו עם כרום וזה נראה תקין.

אתה יכול לנסות לראות אם זה קורה לך בדפדפן אחר, נגיד אינטרנט אקספלורר, ספארי, פיירפוקס וכו' (עדיף בכמה שיותר)
תודה.
יש לך הרחבות מותקנות בכרום? נסה לבטל אותן ולראות אם זה עדיין קורה. כרגע נבדק ברזולוציה הזו עם כרום וזה נראה תקין.

בדקתי עם אקספלורר ופיירפוקס ועם שניהם זה נראה כמו שצריך. אין לי הרחבות מותקנות בכרום, אבל אם זה קורה רק אצלי ורק בכרום אז ניחא.

לפעמים נושאים שכן ביקרתי בהם לאחרונה ולא עודכנו מופיעים כמובלטים (עם עדכונים), ולפעמים נושאים שכן עודכנו מאז הפעם האחרונה שנכנסתי אליהם לא מובלטים. כמו כן לפעמים רשימת הנושאים ב"תגובות חדשות" מתבלגנת כששם הנושא מתארך מעבר לשורה המוקצת לו והוא יורד לשורה נוספת, במיוחד עם ה"..." בסוף קיצור שם הנושא.

• פותח/ת השרשור
לפעמים נושאים שכן ביקרתי בהם לאחרונה ולא עודכנו מופיעים כמובלטים (עם עדכונים), ולפעמים נושאים שכן עודכנו מאז הפעם האחרונה שנכנסתי אליהם לא מובלטים. כמו כן לפעמים רשימת הנושאים ב"תגובות חדשות" מתבלגנת כששם הנושא מתארך מעבר לשורה המוקצת לו והוא יורד לשורה נוספת, במיוחד עם ה"..." בסוף קיצור שם הנושא.
אני חושב שהקטע הזה של הנושאים חדשים/ישנים מתעדכן כל X שניות ולא ב LIVE. אני אבדוק את זה. לגבי הסטטיסטיקות יתוקן, תודה.

כל פעם שאני נכנס לאשכול/ת'רד שיש בו סרטון מיסטיות הדף לא עולה כמו שצריך... הוא כאילו נעלם הצידה ואי אפשר להזיז את העמוד..
דרך אגב.. אני מדפדפן ספארי בפלאפון

• פותח/ת השרשור
כל פעם שאני נכנס לאשכול/ת'רד שיש בו סרטון מיסטיות הדף לא עולה כמו שצריך... הוא כאילו נעלם הצידה ואי אפשר להזיז את העמוד..
דרך אגב.. אני מדפדפן ספארי בפלאפון
האם אתה גולש בעיצוב הרגיל של הפורום או בעיצוב ה Mobile? מה הכוונה בלהזיז את העמוד? אני כרגע גשלתי עם אייפון 4 גירסה 5.0.1 בשני העיצובים (מובייל ורגיל) ועובד תקין. איזה אייפון יש לך ומה הגירסה של המכשיר?

אי אפשר להתחבר מהאייפון
זה מחבר אותי ומנתק אחרי שניה..

נסה לנקות קוקיז בפלאפון (בהגדרות דפדפן. כנס להגדרות של המכשיר, שם להגדרות הדפדפן ויש לך שם נקה עוגיות או קבצים משהו בסיגנון). אם זה עדיין לא מסתדר, תרשום לי איזה אייפון יש לך ומה הגירסה של המכשיר. כמו שציינתי לפני כן, זה עובד לי תקין באייפון 4 גירסה 5.0.1. באיזה עיצוב אתה גולש?

משה מה קרה להודעות הפרטיות? נגיד יש שיחות ארוכות אז רואים את זה בשורות כאלה זה בורח למטה

FF 11 ' 1280*1024 לפני העידכון זה לא היה קורה לי שים לב בתמונה בצד כמה מקום בדיפדוף זה לוקח

2wpulwy.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית