עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא מבין בכלל איפה אתה, אני מברר את זה.אני משתמש בFF ואני תקוע בעמוד הראשי, אני לא יכול להיכנס לאף אחד מהפורומים וככה העמוד הראשי נראה אצלי:
צפה בקובץ המצורף 8297
אני לא מבין בכלל איפה אתה, אני מברר את זה.
לגבי כל שאר הבאגים והדברים שנאמרו באשכול הזה, הכל תוקן. אם יש עוד דברים אשמח לשמוע.
אצלי יש משהו מוזר במד מוניטין (או משהו אחר, אני לא בטוח) אצל כל המשתמשים, הוא גולש על התמונה האישית וזה נראה מוזר. צירפתי תמונה של התמונה האישית שלך.
מה הדפדפן והרזולוציה?
כרום, 1366x768
אתה יכול לנסות לראות אם זה קורה לך בדפדפן אחר, נגיד אינטרנט אקספלורר, ספארי, פיירפוקס וכו' (עדיף בכמה שיותר)
תודה.
יש לך הרחבות מותקנות בכרום? נסה לבטל אותן ולראות אם זה עדיין קורה. כרגע נבדק ברזולוציה הזו עם כרום וזה נראה תקין.
אני חושב שהקטע הזה של הנושאים חדשים/ישנים מתעדכן כל X שניות ולא ב LIVE. אני אבדוק את זה. לגבי הסטטיסטיקות יתוקן, תודה.לפעמים נושאים שכן ביקרתי בהם לאחרונה ולא עודכנו מופיעים כמובלטים (עם עדכונים), ולפעמים נושאים שכן עודכנו מאז הפעם האחרונה שנכנסתי אליהם לא מובלטים. כמו כן לפעמים רשימת הנושאים ב"תגובות חדשות" מתבלגנת כששם הנושא מתארך מעבר לשורה המוקצת לו והוא יורד לשורה נוספת, במיוחד עם ה"..." בסוף קיצור שם הנושא.
קיבלת facepalmמשה יש מצב להוסיף תסמיילי הזה לחבורה? יש הרבה תגובות שהוא יכול לחסוך![]()
חחחחחחחחחחחח
האם אתה גולש בעיצוב הרגיל של הפורום או בעיצוב ה Mobile? מה הכוונה בלהזיז את העמוד? אני כרגע גשלתי עם אייפון 4 גירסה 5.0.1 בשני העיצובים (מובייל ורגיל) ועובד תקין. איזה אייפון יש לך ומה הגירסה של המכשיר?כל פעם שאני נכנס לאשכול/ת'רד שיש בו סרטון מיסטיות הדף לא עולה כמו שצריך... הוא כאילו נעלם הצידה ואי אפשר להזיז את העמוד..
דרך אגב.. אני מדפדפן ספארי בפלאפון
אי אפשר להתחבר מהאייפון
זה מחבר אותי ומנתק אחרי שניה..
תעשה צילום מסך. באיזה דפדפן אתה משתמש ומה הרזולוציה?משה מה קרה להודעות הפרטיות? נגיד יש שיחות ארוכות אז רואים את זה בשורות כאלה זה בורח למטה
בטיפול, תודה.FF 11 ' 1280*1024 לפני העידכון זה לא היה קורה לי שים לב בתמונה בצד כמה מקום בדיפדוף זה לוקח