הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר צריך עזרה בבקשה כנסו

darkpower

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
בבקשה תקראו ותודה מראש על העזרה 😃
שלום קודם כל אני רוצה להגיד לכם שאני מתאמן משהו כמו 3 שנים ואני כרגע עומד לסיים יב
עד היום עשיתי תוכנית ABC ולא ss מהסיבה הפשוטה שני עדיין ילד,אני לא עובד כי אני לומד ולכן אין לי מספיק כסף לאכול כמו שצריך בתוכנית זו
כאשר אני נרשמתי למכון הייתי במשקל 47 קילו והיום אני שוקל 65 קילו ,גובה מטר 73
עכשיו אני לא הכי גדלתי אך כן נראה לי ששיפרתי את עצמי משום שכאשר נרשמתי למשל בבנצ פרס הייתי מרים 1 וחצי קילו בכל צד(המוט עצמו שוקל 20 קילו) והיה מאוד מאוד קשה לי והיום אני מרים בכל צד 22.5 קילו,יד קדמית הייתי מרים פעם בכל יד משקולת של 3 קילו והיום אני מרים בכל יד משקולת של 17.5 קילו אז כן השתפרתי אבל לא ממש בכלל יחסית לזמן שאני מתאמן
עכשיו יכול להיות שזה בגלל שאני לא אוכל כמו שצריך כפי שציינתי למעלה אבל עכשיו אני עומד לסיים יב ולהתחיל צבא ובגלל איזה ניתוח שעשיתי לפני הרבה זמן הצבא לא ייתן לי משהו ממש קרבי שיגזול לי את כל הזמן ולכן אני יוכל כנראה להמשיך להתאמן עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות את התוכנית SS,האם היא באמת כל כך טובה כמו שאומרים,ובקשר לזה שזה פוגע בגב הבנתי שאם עושים את התרגיל נכון אז כמו כל תרגיל אחר אין סיבה שזה יפגע בגב אז האם כדאי לי לפחות להתחלה לקחת מאמן אישי לכמה זמן שיראה לי בדיוק איך עושים ויוודא שאני לא פוגע בעצמי בטעות ?
נ.ב אני בן 18
והאם יש לכם איזה המלצות לתת לי ? 😃
בבקשה תקראו ותודה מראש על העזרה 😃
👏👏👏👏

נערך לאחרונה:
תתחיל לעשות SS להתאמן חזק לאכול כמו שצריך ותעלה סרטונים של טכניקה והגב שלך יהיה יותר מבסדר

• פותח/ת השרשור
האמת שלא ביזבזתי מכמה סיבות:
1 יש לי בעיה ממש קטנה בלב והייתי צריך לעשות בדיקה פעמים בשנה לבדוק את המצב ובעקבות זאת שהתחלתי להתאמן אני צריך עכשיו לבדוק רק פעם בשנה וגם זה לא ממש נחוץ כבר

2 כן עליתי במשקלים הרבה מאוד לעומת מה שהייתי פעם למה בבנץ פרס מ 1 וחצי קילו בכל צד שהיה לי קשה רצח להגיע ל 22.5 קילו כל צד זה הרבה ואני לא מחשיב את המוט שזה עוד 20 קילו , ויד קדמית מ 3 קילו בכל יד שהיה לי קשה רצח להגיע ל 20 קילו בכל יד זה ממש יפה

3 אין דבר כזה בזבוז זה כן עזר
4 גם אם הייתי רוצה לעשות ss לא הייתי יכול אז למה לא הייתי יכול לאכול בצורה כזאת שנדרש למה זה עולה הרבה כסף ואני לא עובד כי אני לומד אז לא יכולתי לאכול ככה
5 לפי דעתי בגיל כל כך צעיר עדיף שלא עשיתי ss וכן אתם אומרים שזה לא פוגע בגב אבל כאשר אתה צעיר אתה עדין גדל ולא כל כך חזק ומשום שאף אחד פה לא לוקח מאמן אישי שיראה לו את התרגילים איך עושים בדיוק וכן מפשל פה ושם אזז בסופו של דבר כן פוגע בעצמו קצת ואם אתה כל כך צעיר הפגיעה הזאת יכולה להיות משמעותית

ותודה לכל האחרים שהגיבו 😃

נערך לאחרונה:
ביזבוז של 3 שנים פשוט ככה עם הייתה מתאמן בהם כמו שצריך הייתי לוחץ כבר 60 כל צד ואפילו יותר

האמת שלא ביזבזתי מכמה סיבות:
1 יש לי בעיה ממש קטנה בלב והייתי צריך לעשות בדיקה פעמים בשנה לבדוק את המצב ובעקבות זאת שהתחלתי להתאמן אני צריך עכשיו לבדוק רק פעם בשנה וגם זה לא ממש נחוץ כבר

2 כן עליתי במשקלים הרבה מאוד לעומת מה שהייתי פעם למה בבנץ פרס מ 1 וחצי קילו בכל צד שהיה לי קשה רצח להגיע ל 22.5 קילו כל צד זה הרבה ואני לא מחשיב את המוט שזה עוד 20 קילו , ויד קדמית מ 3 קילו בכל יד שהיה לי קשה רצח להגיע ל 20 קילו בכל יד זה ממש יפה

3 אין דבר כזה בזבוז זה כן עזר
4 גם אם הייתי רוצה לעשות ss לא הייתי יכול אז למה לא הייתי יכול לאכול בצורה כזאת שנדרש למה זה עולה הרבה כסף ואני לא עובד כי אני לומד אז לא יכולתי לאכול ככה
5 לפי דעתי בגיל כל כך צעיר עדיף שלא עשיתי ss וכן אתם אומרים שזה לא פוגע בגב אבל כאשר אתה צעיר אתה עדין גדל ולא כל כך חזק ומשום שאף אחד פה לא לוקח מאמן אישי שיראה לו את התרגילים איך עושים בדיוק וכן מפשל פה ושם אזז בסופו של דבר כן פוגע בעצמו קצת ואם אתה כל כך צעיר הפגיעה הזאת יכולה להיות משמעותית

ותודה לכל האחרים שהגיבו 😃

1)...
2)זה לא נחשב לעלות במשקלים לעלות במשקלים ב3 שנים נחשב להתחיל מ מוט ריק ולהגיע ל 60 קילו או יותר כל צד שזה יוצא 140 קילו ואנשים פה בפורום פה שמתאמנים 3 שנים +/- כמו שצריך הוחיכו שזה ריאלי לגמרי
3)זה היה בזבוז זמן אני מכיר ילדים בני 14 שתוך שבוע במכון לחצו כמוך
4)אני לא יודע מה המצב הכלכלי שלך לא רוצה להכנס לזה
5)🤡

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בזבוז לגמרי לא כי עזר ללב כמו שאמרתי אבל נכון שיכול היה להיות תוצאות הרבה יותר טובות אבל אין טעם להתבכיין על מה שקרה אלא להתסכל קדימה ולעשות מה שאפשר עכשיו למה אני לא חושב שמתישהו אני יפסיק להתאמן אי פעם למה אני אישית נהנה להתאמן 😃

אז יש לי כמה שאלות אם אתה יכולים בבקשה לענות

1
כאשר אני יתחיל את התוכנית ss אני יצטרך גם להתחיל תקופת מסה והשאלה שלי היא כמה בערך עולה המצרכים(האוכל) שאוכלים בתקופה זו לחודש

2

האם תוך כדי צבא יש זמן בכלל להתאמן כמו שצריך או האם פשוט מפסיקים להתאמן במכון וחוזרים אחרי צבא והאם זה מה שאתם(מי שכבר סיים צבא או עושה עכשו צבא) עשיתם ?

3

אני רוצה ללמוד בדיוק איך עושים את התרגילים האלה ועל מנת לעשות זאת האם אתם ממליצים פשוט ללמוד מהאינטרנט או לקחת מאמן אישי לתקופה של חודש חודשיים שלאורך תקופה זו יראה בול איך עושים כל תרגיל ויוודא שאני עושה אותו כמו שצריך, וכמה עולה מאמן אישי לחודש ?

ותודה מראש:)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית