הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קצת סדר בבלאגן.

josef007

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
1
34
0
בבית נכון להיום
טוב אז ככה אני קורא המון מהמאמרים בפורטל אבל יש לי בלאגן מטורף בדברים אז חשבתי להעלות הכל ותעזרו לי לחבר את הדברים
אז ככה קצת על עצמי אני בן 20 בתקופת חיטוב עשיתי לי איזה תפריט אבל בגלל שינויים אני עכשיו חושב לבנות תפריט חדש.
ועכשיו לשאלות שלי :
1. מכל המידע פה יש לי בלאגן בקשר לאיזה תפריט לבחור בין עם זה מאוזן בין אבות המזון או תפריט עם העדפה לחלבון כגון הAD PSMF וכו'
2. אני לא הבנתי לגבי תדירות הארוחות האם אתם ממליצים לבנות תפריט מחולק לארוחות או שפשוט לבנות תפריט עם הערכים ולאכול מתי שאני רוצה כמה ארוחות שאני רוצה (כמובן שזה לא מעל הכמות הקלורית)
3. אני מתאמן פעמיים ביום בבוקר זה אימון קל יחסית בסגנון קרוספיט כ 10 20 דקות שלאחריו אני עושה אירובי ובערב אני מתאמן פעם אירובי ופעם אירובים עם משקולות (סדר של יום כן יום לא לגבי המשקולות) השאלה שלי היא האם מומלץ לצרוך קריאטין בשביל התאוששות וטיפה כוח לאימונים עצימים יותר כך שאני אוכל לעלות את המאסה תוך כדי הירידה (הצלחתי לעלות 700 גרם של שריר תוך כדי ירידה של 5 קילו בשומן בחודש אחד וחשבתי אולי אני אוכל לעשות את זה שוב)
4. דבר אחרון הוא לגבי הארוחות לפני ואחרי אימון אני לא ממש הבנתי לגבי זה מה בדיוק צריך כאילו מבחינה קלורית או של אבות המזון
תודה רבה לכל עונים

נערך לאחרונה:
1: אני פשוט שומר על להכניס את החלבון שאני רוצה ואז מחלק את שאר הקלוריות בין פחמימה ושומן (תלוי באיזה תקופה אני גם)
2:פשוט שבאותו יום כל התפריט יהיה לך בבטן
3:ראין סיבה לעשות 2 אימונים ביום
4:לא חייב ארוחה לפני או אחרי אימון,כדי לנצל "חלון הזדמנויות"
תמצא אתה פשוט מתי הכי נוח לך לאכול ולסדר את האימונים שלך על פי זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית