הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה גב אחרי התחלת תכנית חדשה

Ariel Geller

משתמש מתחיל
49
0
נק' מוניטין:
205
49
0
IMG_1493.JPG

מטר 90 שוקל 87 קילו (שקלתי 77 קילו בתחילת פברואר). שחקן כדורסל בליגה לאומית נוער, אני חדש פה בפורום אשמח לטיפים לשיפור.

מזל שלא צילמת פרונט, אני מפחד שההשתקפות בברז הזה לא הייתה הולמת במיוחד. 😛

בכל מקרה אחלה גב!

קודם כל, כל הכבוד ישך אחלה גב ..
דבר שני יש לי שאלה שנורא מעניינת אותי, איך אתה משלב בין פיתוח גוף ובין הכדורסל ?
הרי הכדורסל זה משו כמו 3-4 פעמים בשבוע וכך גם הפיתוח גוף ..
ואיך אתה גודל אם אתה עושה כל כך הרבה אירובי בכדורסל ?

• פותח/ת השרשור
האימוני כדורסל שלי הם כאלה- יום ראשון בסביבות 6-8, יום שני משחק, יום שלישי מנוחה, יום רביעי אימון ב6 יום חמישי אימון ב8 יום שישי אימון ב4 (סה"כ 4 אימונים ומשחק).
האימוני חדר כושר שלי הם כאלה-יום שבת , יום ראשון מ9 עד 10:30 (אחרי האימון כדורסל, יום שני מנוחה כי יש משחק, יום שלישי יש מנוחה בכדורסל אז עושה חדר כושר, יום רביעי אחרי האימון כדורסל אני עושה חדר כושר (בלילה). סה"כ 4 אימוני חדר כושר.
זה נראה ככה:
יום ראשון:אימון כדורסל+חדר כושר
יום שני:משחק כדורסל
יום שלישי:אימון חדר כושר
יום רביעי:אימון כדורסל+חדר כושר
יום חמישי:אימון כדורסל+חדר כושר
יום שישי:אימון כדורסל
יום שבת:חדר כושר.
אני עם תכנית מיוחדת לכדורסל, אם אתה גם שחקן וזקוק לעצה איך לנהל את הזמנים שלח פרטית.
אני דואג לאכול הרבה מאוד ביום- בבוקר איך שאני קם, אחרי שעתיים ארוחה, אחרי שעתיים עוד ארוחה, אחרי שעתיים ארוחת צהריים, אחרי זה אימון כדורסל (לפני זה חטיף קורני ובננה), שאני יוצא מהאימון כדורסל אני מנשנש לי איזה 10 אגוזי מלך או שקדים, שאני חוזר אני אוכל ארוחת ערב גדולה ולפני השינה איזה חטיף נייצ'ר ואלי. זה אולי נשמע לחלק מכם קצת (אלו שבמאסה) אבל זה ממש לא ככה.. זה די הרבה(סביבות ה3500 קלוריות ביום).

נערך לאחרונה:
חח לא אחי אני לא שחקן כדורסל אבל תודה, זה סתם עניין אותי איך ספורטאים אירוביים מסוגלים לשלב פיתוח גוף ולגדול עם כ''כ הרבה אירובי בעצימות גבוהה בשבוע ..
אני יכול להמליץ לך רק תמיד להיות במאזן קלורי גדול מאוד מעל התחזוקה, ואם אתה רוצה להשלים קלוריות חסרות בקלות בלי הרבה להתאמץ אני יכול להמליץ לך על גיינר מעולה שאני לא יודע אם אתה מכיר אבל הוא נקרא Macro של חברת סינטרקס והוא יוכל לעשות לך חיים הרבה יותר קלים מבחינת התזונה וכל מנה שלו מכילה 500 קלוריות שזה המון.

• פותח/ת השרשור
חח לא אחי אני לא שחקן כדורסל אבל תודה, זה סתם עניין אותי איך ספורטאים אירוביים מסוגלים לשלב פיתוח גוף ולגדול עם כ''כ הרבה אירובי בעצימות גבוהה בשבוע ..
אני יכול להמליץ לך רק תמיד להיות במאזן קלורי גדול מאוד מעל התחזוקה, ואם אתה רוצה להשלים קלוריות חסרות בקלות בלי הרבה להתאמץ אני יכול להמליץ לך על גיינר מעולה שאני לא יודע אם אתה מכיר אבל הוא נקרא Macro של חברת סינטרקס והוא יוכל לעשות לך חיים הרבה יותר קלים מבחינת התזונה וכל מנה שלו מכילה 500 קלוריות שזה המון.

חח אחי אני חזק מאוד בקטע של פיתוח הגוף.. סמוך עליי אני מכיר הכל. ברור שאני מכיר את הגיינר של מקרו ובעבר (נסיון לא מוצלח במיוחד-רק 4 כפות) ניסיתי את הגיינר של פרו באדי. כיום אני לוקח את האבקת חלבון של דיימטייז עלית, ובעבר לקחתי גם קצת קריאטין ..
הכל אותו חרא, מה שחשוב זה פשוט לאכול טוב מאוד (אני אוכל המון הקלוריות ביום זו לא בעיה בשבילי שים לב שאני שוקל 87 קילו) ולהתאמן.

אתה רציני המאקרו לא טוב ? דווקא מלא אנשים מהמכון שלי מתלהבים ממנו לאללה אחי

• פותח/ת השרשור
אתה רציני המאקרו לא טוב ? דווקא מלא אנשים מהמכון שלי מתלהבים ממנו לאללה אחי

לאא ממש לא.. תקרא עוד פעם את מה שכתבתי. כתבתי שניסיתי את הפרו גיינר של פרו בודי וזה פשוט חרא. שרציתי לנסות אחד אחר כולם המליצו לי על המאקרו פרו אבל בסזוף לא לקחתי כי החלטתי להעלות משקל בעצמי.. אבל הוא אמור להיות אדיר!

• פותח/ת השרשור
תראה תמונה של מלפנים ..
ואיזה תוכנית אתה עושה AB ?

אני יצלם מחר את התמונה של מקדימה..
וזאת התכנית שלי- היא לא איי בי היא מיוחדת לכדורסל ככה שזה טיפה מוזר.. אני עושה יומיים כן יום לא יומיים כן יומיים לא. ( AAXAAXX
יום ראשון-
בנץ פרס 4X10
שיפוע חיובי דאמבלים 4X10
מתח 4X10
חלתירה במכונה 4X10
לחיצת כתפיים 3X10
UPRIGHT ROWS 3X10
הרחקה לצדדים 3X10
לחיצה צרפתית 3X10
דאמבלים בעמידה יד קדמית 4X10
בטן 40X3

יום שני:
סקוואט 4X10
LEG CURL 4X10
פאוור קלין 3X8
סטפ אפ 3X10
לאנצים עם מוט אולימפי 2X15
תאומים בסמית' 2X20
גב תחתון 3X10 עם משקל עליי (חגורת 15 קילו)
בטן 40X3

יום שלישי:
חזה עליון חוט 4X10
דאמבלים שיפוע 0- 4X10
פולי 4X10
חתירה גב מכופף 4X10
מילטרי פרס 3X10
שראגס 3X10
יד אחורית ספסל רגליים על קוביה 3X15
יד קדמית בעמידה 3X10 מוט W
יד קדמית תנוחת חשיבה בישיבה 2X10
בטן 3X40

יום רביעי:
רגליים פרס 4X10
LEG CURL 4X10
פאוור קלין 4 סטים סט ראשון 8 חזרות כל הסטים האחרים 6 חזרות עם העלאת משקלים
לאנצים עם דאמבלים 4X10
תאומים סמית' 3X15
גב תחתון 3X10
בטן 3X40

האימוני כדורסל שלי הם כאלה- יום ראשון בסביבות 6-8, יום שני משחק, יום שלישי מנוחה, יום רביעי אימון ב6 יום חמישי אימון ב8 יום שישי אימון ב4 (סה"כ 4 אימונים ומשחק).
האימוני חדר כושר שלי הם כאלה-יום שבת , יום ראשון מ9 עד 10:30 (אחרי האימון כדורסל, יום שני מנוחה כי יש משחק, יום שלישי יש מנוחה בכדורסל אז עושה חדר כושר, יום רביעי אחרי האימון כדורסל אני עושה חדר כושר (בלילה). סה"כ 4 אימוני חדר כושר.
זה נראה ככה:
יום ראשון:אימון כדורסל+חדר כושר
יום שני:משחק כדורסל
יום שלישי:אימון חדר כושר
יום רביעי:אימון כדורסל+חדר כושר
יום חמישי:אימון כדורסל+חדר כושר
יום שישי:אימון כדורסל
יום שבת:חדר כושר.
אני עם תכנית מיוחדת לכדורסל, אם אתה גם שחקן וזקוק לעצה איך לנהל את הזמנים שלח פרטית.
אני דואג לאכול הרבה מאוד ביום- בבוקר איך שאני קם, אחרי שעתיים ארוחה, אחרי שעתיים עוד ארוחה, אחרי שעתיים ארוחת צהריים, אחרי זה אימון כדורסל (לפני זה חטיף קורני ובננה), שאני יוצא מהאימון כדורסל אני מנשנש לי איזה 10 אגוזי מלך או שקדים, שאני חוזר אני אוכל ארוחת ערב גדולה ולפני השינה איזה חטיף נייצ'ר ואלי. זה אולי נשמע לחלק מכם קצת (אלו שבמאסה) אבל זה ממש לא ככה.. זה די הרבה(סביבות ה3500 קלוריות ביום).

באמת לא ברור לי איך אתה מצליח להתאושש עם רוטינה כזאת (אבל כל עוד אתה מצליח, שיבושם לך). גם התוכנית הייתי אומר לא הכי לגיטימית לשחקן כדורסל שמחפש אתלטיות. אומנם יש לך שם את הפאוור קלין והסקוואט שהם מצויינים בשבילך, אבל יש לך בתוכנית המון נפח ועצימות נמוכה והרבה שטויות שחקן כדורסל לא צריך.. זאת דעתי.. ד.א. מי בנה לך את התוכנית? בכל מקרה אחלה תוצאות, יכול להיות שאני טועה אני אשמח עם מישהו יסביר לי למה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית