נק' מוניטין:
205
- 49
- 0
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גב מעולה אחי בהצלחה בהמשך
מזל שלא צילמת פרונט, אני מפחד שההשתקפות בברז הזה לא הייתה הולמת במיוחד. 😛
בכל מקרה אחלה גב!
חחחח רק עכשיו הבנתי לפותח האשכול אחלה גב! בן כמה אתה?מזל שלא צילמת פרונט, אני מפחד שההשתקפות בברז הזה לא הייתה הולמת במיוחד. :Pבכל מקרה אחלה גב!
חח לא אחי אני לא שחקן כדורסל אבל תודה, זה סתם עניין אותי איך ספורטאים אירוביים מסוגלים לשלב פיתוח גוף ולגדול עם כ''כ הרבה אירובי בעצימות גבוהה בשבוע ..
אני יכול להמליץ לך רק תמיד להיות במאזן קלורי גדול מאוד מעל התחזוקה, ואם אתה רוצה להשלים קלוריות חסרות בקלות בלי הרבה להתאמץ אני יכול להמליץ לך על גיינר מעולה שאני לא יודע אם אתה מכיר אבל הוא נקרא Macro של חברת סינטרקס והוא יוכל לעשות לך חיים הרבה יותר קלים מבחינת התזונה וכל מנה שלו מכילה 500 קלוריות שזה המון.
אתה רציני המאקרו לא טוב ? דווקא מלא אנשים מהמכון שלי מתלהבים ממנו לאללה אחי
תראה תמונה של מלפנים ..
ואיזה תוכנית אתה עושה AB ?
האימוני כדורסל שלי הם כאלה- יום ראשון בסביבות 6-8, יום שני משחק, יום שלישי מנוחה, יום רביעי אימון ב6 יום חמישי אימון ב8 יום שישי אימון ב4 (סה"כ 4 אימונים ומשחק).
האימוני חדר כושר שלי הם כאלה-יום שבת , יום ראשון מ9 עד 10:30 (אחרי האימון כדורסל, יום שני מנוחה כי יש משחק, יום שלישי יש מנוחה בכדורסל אז עושה חדר כושר, יום רביעי אחרי האימון כדורסל אני עושה חדר כושר (בלילה). סה"כ 4 אימוני חדר כושר.
זה נראה ככה:
יום ראשון:אימון כדורסל+חדר כושר
יום שני:משחק כדורסל
יום שלישי:אימון חדר כושר
יום רביעי:אימון כדורסל+חדר כושר
יום חמישי:אימון כדורסל+חדר כושר
יום שישי:אימון כדורסל
יום שבת:חדר כושר.
אני עם תכנית מיוחדת לכדורסל, אם אתה גם שחקן וזקוק לעצה איך לנהל את הזמנים שלח פרטית.
אני דואג לאכול הרבה מאוד ביום- בבוקר איך שאני קם, אחרי שעתיים ארוחה, אחרי שעתיים עוד ארוחה, אחרי שעתיים ארוחת צהריים, אחרי זה אימון כדורסל (לפני זה חטיף קורני ובננה), שאני יוצא מהאימון כדורסל אני מנשנש לי איזה 10 אגוזי מלך או שקדים, שאני חוזר אני אוכל ארוחת ערב גדולה ולפני השינה איזה חטיף נייצ'ר ואלי. זה אולי נשמע לחלק מכם קצת (אלו שבמאסה) אבל זה ממש לא ככה.. זה די הרבה(סביבות ה3500 קלוריות ביום).