שלום לכולם, קודם כל הקדמה קטנה..
התגייסתי בנובמבר האחרון, וסוף סוף נפתחה לי האפשרות להשתמש בחדר כושר של הבסיס. עד לפני הגיוס התאמנתי רצוף כשנה וחצי בהתמדה וברצינות, כאשר בשלושה החודשים האחרונים שלפני הגיוס התחלתי לעבוד לפי הספר של mike geary, תוך שילוב של דיאטה בתזונה נכונה.. היעד שלי היה כמה שיותר לרדת ב% השומן בגוף.
הגעתי בספר זה לתוכנית מספר 5 מתוך 6, והנה היא:
1. Barbell overhead squats – warm up sets, then 2 x 6
2. Incline barbell presses – warm up sets, then 2 x 6
3. Weighted pull-ups - warm up sets, then 2 x 6
4. Romanian deadlifts – warm up sets, then 2 x 6
5. Weighted dips – warm up sets, then 2 x 8
6. Barbell bent over rows – warm up sets, then 2 x 8
Ab training (appropriate level for you from section 3.5)
6-8 minute high intensity interval training finish
3-5 minutes stretching all muscle groups
(כולל חימום לפני כמובן)
הבעיה עכשיו היא, שבחדר כושר שבבסיס יש מקום לעשות סקוואט רק בSMITH MACHINE, ובטח שאין מקום לעשות DEADLIFT.
אתם יכולים לעזור לי לבנות תוכנית שמתאימה פחות או יותר לרמתי ונותנת תחליף לתרגילים\לתכנית זו? אני מעוניין להשאר כמה שיותר קרוב לאותה תוכנית, כיוון שהיא עשתה פלאים שהתאמנתי והקפדתי על התזונה. בנוסף, מי שיכול שיתן טיפים לאיך לשמור על תזונה בצבא..
תודה רבה, אני מעריך מאוד את עזרתכם!! :D
התגייסתי בנובמבר האחרון, וסוף סוף נפתחה לי האפשרות להשתמש בחדר כושר של הבסיס. עד לפני הגיוס התאמנתי רצוף כשנה וחצי בהתמדה וברצינות, כאשר בשלושה החודשים האחרונים שלפני הגיוס התחלתי לעבוד לפי הספר של mike geary, תוך שילוב של דיאטה בתזונה נכונה.. היעד שלי היה כמה שיותר לרדת ב% השומן בגוף.
הגעתי בספר זה לתוכנית מספר 5 מתוך 6, והנה היא:
1. Barbell overhead squats – warm up sets, then 2 x 6
2. Incline barbell presses – warm up sets, then 2 x 6
3. Weighted pull-ups - warm up sets, then 2 x 6
4. Romanian deadlifts – warm up sets, then 2 x 6
5. Weighted dips – warm up sets, then 2 x 8
6. Barbell bent over rows – warm up sets, then 2 x 8
Ab training (appropriate level for you from section 3.5)
6-8 minute high intensity interval training finish
3-5 minutes stretching all muscle groups
(כולל חימום לפני כמובן)
הבעיה עכשיו היא, שבחדר כושר שבבסיס יש מקום לעשות סקוואט רק בSMITH MACHINE, ובטח שאין מקום לעשות DEADLIFT.
אתם יכולים לעזור לי לבנות תוכנית שמתאימה פחות או יותר לרמתי ונותנת תחליף לתרגילים\לתכנית זו? אני מעוניין להשאר כמה שיותר קרוב לאותה תוכנית, כיוון שהיא עשתה פלאים שהתאמנתי והקפדתי על התזונה. בנוסף, מי שיכול שיתן טיפים לאיך לשמור על תזונה בצבא..
תודה רבה, אני מעריך מאוד את עזרתכם!! :D