הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי חיטוב

itay301

משתמש פעיל
948
4
נק' מוניטין:
244
948
4
G-max
אני מתחיל חיטוב עוד שבוע ורציתי לדעת אם צריך העמסת פחמימות על 200 גרם פחמימה ביום (אני מתחיל על 200 ומוריד כל שבוע עד שאני מגיע ל-50 ) ???
ואם כן אז כל כמה זמן (בגלל שזה משתנה כל שבוע אז השאלה היא פשוט כל כמה זמן צריך העמסה למצב של מעל 100 גרם פחמימה ליום ?)
ועוד שאלה לחיטוב - מה הערכים של תפוח ירוק ותפוז ? בכל מקום יש מליון שינויים וכל מקום אומר משו אחר אז אם מישו יודע בערך מה הכי קרוב למציאות ?

אני מתחיל חיטוב עוד שבוע ורציתי לדעת אם צריך העמסת פחמימות על 200 גרם פחמימה ביום (אני מתחיל על 200 ומוריד כל שבוע עד שאני מגיע ל-50 ) ???
ואם כן אז כל כמה זמן (בגלל שזה משתנה כל שבוע אז השאלה היא פשוט כל כמה זמן צריך העמסה למצב של מעל 100 גרם פחמימה ליום ?)
ועוד שאלה לחיטוב - מה הערכים של תפוח ירוק ותפוז ? בכל מקום יש מליון שינויים וכל מקום אומר משו אחר אז אם מישו יודע בערך מה הכי קרוב למציאות ?

תפוח ותפוז טווח הקלוריות שלהם יכול לנוע בין 55-100 קלוריות תלוי בגודל

• פותח/ת השרשור
לא לא צריך העמסה על 200 גרם
אין טעם לאכול תפוח ותפוז בחיטוב

אוקיי תודה
ולמה אין טעם לאכול פירות בחיטוב ? זה נחשב פחמימה טובה לא ? אם צריך אני יחליף את זה בלחם שיפון רק תסביר לי בקשה למה אין טעם לאכול פירות בחיטוב ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית