הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין של חברת NSI

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
מישהו השתמש ? ממליץ?
ישלו תקן קריפיואר ואני חושב שזאת גם חברה ממש אמינה . והכי חשוב שיש לי עליו דיל ממש ממש ממש טוב מבחינה כספית

אני יגיד לך תאמת אני מפחד מהחברה הזאת (ועכשיו קוראים לה ********) אני מעדיף לקנות משהו יותר יקר וידוע כמו למשל אופטימום או דמטייז,
אבל אומרים שקראטין זה קראטין והכל בא מאותו מיכל.
תנסה תראה ותגיד גם לנו אם כדאי

• פותח/ת השרשור
כן אני יודע ששינו לה את השם למרות שגם על אופטימום יש לי אחלה דיל [2 קילו ב200 שקל ] זה טוב לא?
אגב הויטמינים של החברה הזאת כמו אומגה 3 אבץ מגנזיום ויטמין C מה איתם גם לא אמין או שכן?

לא אני אם אמין או לא אבל אני משתמש בTWINLAB אבץ,מגנזיום,ויטמין C,מולטי ויטמין. וויטמין D של קרלסון.

• פותח/ת השרשור
טוב כנראה אני יילך על קריאטין של אופטימום יש לי כבר מולטי של טווינלאב
ויש לי גם סטוק לעוד איזה חצי שנה עם החברה של VITA COST שאני ייסיים אותה אני יעבור לNOW וקלארסון

השתמשתי בקריאטין שלה (1.5 קילו)
ויטמין סי שלה
מגנזיום
אבץ
ויטמין די
לומר את האמת לא יכול להגיד כמה אני מרוצה,כי אין פרמטר שאני יכול לבדוק,כלומר-איני יכול לבדוק את הכמות שהם שמו בכל כדור,אולי הם שיקרו,אין לדעת,אני מרוצה מהמחיר שלהם והמוצרים עצמם (לא מסריחים,באים אטומים וכ'ו

• פותח/ת השרשור
כמה ויטמין d לקחת ?
גם אני משתמש עם המוצרים שלהם כי נתקעתי עם סטוק לאיזה חצי שנה נראה אחרי שיגמר מה ניקנה

וואלה ניסית גם ויטמינים שלהם וכאלה?

אני יאמר לך משהו , NSI ו וויטה קוסט זה כהינו אח , וויטה קוסט קנו אותם , אני משתמש ב ויטמין D3 של וויטה קוסט ובעוד כמה מוצרים שהם לא ווטמינים.
לגבי האיכות , אני יכול להגיד לך שהיא טובה ומיוצרת בטכנלוגית GMP עם כול מה שמשתמע מזה.

• פותח/ת השרשור
אני יאמר לך משהו , NSI ו וויטה קוסט זה כהינו אח , וויטה קוסט קנו אותם , אני משתמש ב ויטמין D3 של וויטה קוסט ובעוד כמה מוצרים שהם לא ווטמינים.
לגבי האיכות , אני יכול להגיד לך שהיא טובה ומיוצרת בטכנלוגית GMP עם כול מה שמשתמע מזה.
תודה אחי על הדעה שלך
כמה ויטמין D אתה לוקח ביום ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית