הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ביקורת על תכנית ורעיונות לתיקונים

getmeout123

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
היי חבר'ה,
חדשה כאן, ומקווה להיווכח שזו היתה החלטה טובה 😃

לפני כמה ימים קיבלתי תכנית חדשה ממאמן אישי בחד"כ, והייתי שמחה להתייעץ איתכם לגביה, לדעת מה הייתם מוסיפים או משנים.
ניסיתי לפענח על מה כל תרגיל עובד והאם זה מה שמתאים לי.
מטרותיי כיום באופן כללי:
- שריפת שומן (מבנה גוף די מלא, אני מעוניינת להוריד עוד כ10-15 קילו בסופו של דבר)
- סיבולת לב ריאה וחיזוק שרירים עם דגש על מה שיכול לתרום לריצה
- חיטוב
- שהאימון יהיה כמה שיותר יעיל בכמה שפחות זמן.

הכנסתי את התוכנית לטבלא וניסיתי למצוא באינטרנט על איזה שריר עובד כל מכשיר, ייתכן וטעיתי בחלקם אז אשמח לתיקונים.
בנוסף - אני מרגישה שלמרות שאמרתי למאמן שאני מתחילה לרוץ עכשיו קבוע, אין לי תרגילים מספקים לרגליים.
הערה: לא לשכוח שאני בחורה ולא בודי בילדר, כאשר תצחקקו למראה המשקל הנמוך בתרגילים שלי הוא קשה ולכם נוצה ;maeq
הערה נוספת: כמובן שחוץ מ2-3 פעמים בשבוע של התרגילים הנ"ל - יש גם אימוני ריצה/ספינינג.
ואחת אחרונה: תרגילים 1, 2, 3, 7, 8 הם כמובן עם משקולות חופשיות..

תודה רבה!!😃

תרגילתיאורשרירמשקלסטיםחזרות
חימום5 דקות אירובי
1ספסל עם שיפוע, לחיצת חזה בשיפוע חיוביחזה עליון וכתפיים4kg215
בינייםדקה וחצי אירובי (דילגית)
2
3
על בוסו: כפיפות מרפק מקדימה
על בוסו: כפיפות מרפק מקדימה - פטישים
יד קדמית
יד קדמית/אחורית?
4kg
4kg
1
1
15
15
בינייםדקה וחצי אירובי (סטפר)
4לחיצת רגליים סקווטארבע ראשי34kg215
בינייםדקה וחצי אירובי (הליכה בשיפוע)
5פולי מוט, להביא עד עצם הבריחגב28kg215
בינייםדקה וחצי אירובי (חתירה)
6פולי חבל, להרים מקסימום עד המותנייםיד אחורית10kg215
בינייםדקה וחצי אירובי (ריצה)
7
8
על בוסו: הרחקת כתף, לסירוגין עם -
על בוסו: כפיפת כתף
כתף אמצעית וקדמית
כתף קדמית
3/4kg
3/4kg
1
1
15
15
סיוםאירובי ומתיחות

היי חבר'ה,
חדשה כאן, ומקווה להיווכח שזו היתה החלטה טובה 😃

לפני כמה ימים קיבלתי תכנית חדשה ממאמן אישי בחד"כ, והייתי שמחה להתייעץ איתכם לגביה, לדעת מה הייתם מוסיפים או משנים.
ניסיתי לפענח על מה כל תרגיל עובד והאם זה מה שמתאים לי.
מטרותיי כיום באופן כללי:
- שריפת שומן (מבנה גוף די מלא, אני מעוניינת להוריד עוד כ10-15 קילו בסופו של דבר)
- סיבולת לב ריאה וחיזוק שרירים עם דגש על מה שיכול לתרום לריצה
- חיטוב
- שהאימון יהיה כמה שיותר יעיל בכמה שפחות זמן.

הכנסתי את התוכנית לטבלא וניסיתי למצוא באינטרנט על איזה שריר עובד כל מכשיר, ייתכן וטעיתי בחלקם אז אשמח לתיקונים.
בנוסף - אני מרגישה שלמרות שאמרתי למאמן שאני מתחילה לרוץ עכשיו קבוע, אין לי תרגילים מספקים לרגליים.
הערה: לא לשכוח שאני בחורה ולא בודי בילדר, כאשר תצחקקו למראה המשקל הנמוך בתרגילים שלי הוא קשה ולכם נוצה ;maeq
הערה נוספת: כמובן שחוץ מ2-3 פעמים בשבוע של התרגילים הנ"ל - יש גם אימוני ריצה/ספינינג.
ואחת אחרונה: תרגילים 1, 2, 3, 7, 8 הם כמובן עם משקולות חופשיות..

תודה רבה!!😃

אין קשר אם את באדיבילדרית או לא, את תמיד צריכה להרים את המשקל המקסימלי שאת יכולה להרים באותו התרגיל. טווח החזרות אמור להיות 5-8 לרוב התרגילים אם לא כולם. המאמן שבנה לך את התוכנית, רצה שתעזבי אותו מהר בשקט או שאין לו שום ידע בנושא, כי זו תוכנית גרועה מהיסוד וטיפוסית למאמנים שלא אכפת להם משום דבר רק לסיים את המשמרת.
אני ממליץ לפנות למאמן אחר שיבנה לך תוכנית, עם התוכנית הזו לא תתקדמי. בנוסף, חיטוב תלוי בתזונה ולא בתוכנית האימונים, את צריכה להיות בגירעון קלורי (לאכות פחות קלוריות ממה שאת מכניסה) וכך תרדי במשקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית