הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אירובי בוקר קיבה ריקה

sandrik

משתמש פעיל
492
3
נק' מוניטין:
185
492
3
בוקר אור לכולם.
ספורטאים רבים עושים את האירובי שלהם בבוקר על קיבה ריקה על מנת לגרוםם לשימוש יעיל במאגרי השומן.
על הנושא הזה קראתי המון מחלוקות ודיונים שנמשכו על פני המון מאמרים והוכחות לסוגיהם.
היום חלק מהספורטאים עדין עוסקים בפעילות על קיבה ריקה,,אחרים לעומת זאת אוכלים פחחמה לפני האירובי בוקר.
האם מישהו התנסה? ראה תוצאות משמעותיות? יש הוכחות מהשטח?
תודה למייעצים.

יש על זה מאמר בפורטל אם אני לא טועה..

בכל מקרה, למתאמן שהוא לא אתלט ברמה תחרותית זה נראה לי מיותר.

הירידה בשומן נובעת ממאזן קלורי שלילי במהלך היום, נראה לי מיותר אירובי בבוקר על קיבה ריקה..

ממה שאני יודע קראתי ושמעתי בילדרים מיקצועיים נותים אכן לעשות ככה , על מנת לשרוף מקס שומן ... האם זה נכון? האם זה הכי יעיל ? אנא עארף , מה שלא הורג גג ישרוף שומן 😆

אין הוכחות חד משמעיות. מניסיון אישי אירובי על בטן ריקה נותן תוצאות טובות יותר

מנסיון אישי אני יותר אוהב אירובי על הבוקר בשיא המרץ (לפחות אצלי ) על קיבה ריקה אבל שחושבים על זה זה אומר בעצם לעשות אירובי אחרי צום של 8 שעות ויותר
ככה שלגבי פירוק שריר אני מאמין שיכול להיות בעיה אם זה אז הכי נכון לדעתי זה לקחת משו קטן -פחמימה עם ערך גליקמי גבוה כמו איזה תמר או משו ולעשות אירובי
אבל מצד שני לגבי אימוני HIIT קראתי במאמר של לייל שמומלץ לעשות בבוקר על קיבה ריקה את האימון ספרינטים במצב שהגלוקוז בדם נמוך וככה לגרום לשחרור מוגבר של קטכולאמינים אבל זה לגבי שומן עיקש ואין פה שריפת שומן ממשית אלא שחרור השומן מהאזורים העיקשים שיהיה קל לשריפה בעזרת אירובי שאמור להתבצע אחרי זה ...
אז לגבי אימון אירובי רגיל אני חושב שכדאי לצרוך משו קטן עם ערך גליקמי גבוה לפני האימון לפי דעתי לפחות

אפשר לקחת על הבוקר איזה דנונה וקרקר ואז ארובי , לא על זה יפול דבר.

זה כל הוויכוח.....
בגלל שיש כאלה שאומרים שאירובי במצב של מחסור בפחמימה גורם לירידה טובה יותר בשומן ..... לעומת זאת מצד שני יש פה אפשרות לפירוק שריר ....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית