הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ ובפעם השלישית והאחרונה- תקוע במשקל !

• פותח/ת השרשור ארז
  • פורסם בתאריך

ארז

משתמש קבוע
1,875
141
נק' מוניטין:
3,091
1,875
141
שם המאכלכמותערך תזונתיהסר הכל
ביצה קשה4 ביצים מספר 2 (M-L)342 קלוריותהסר
בשר בקר טחון (לפני בישול)200 גרם452 קלוריותהסר
בצל יבש50 גרם21 קלוריותהסר
טחינה20 גרם123 קלוריותהסר
שמן קנולה4 כפיות165 קלוריותהסר
שמן זיתכפית41 קלוריותהסר
טונה בשמן (משומר)100 גרם190 קלוריותהסר
קוטג` 5%גביע232 קלוריותהסר
117 קלוריותהסר
עגבניותעגבניה בינונית31 קלוריותהסר
60 קלוריותהסר

סה"כ קלוריות:1774 קלוריות
סה"כ חלבון:150.9 גרם
סה"כ שומן:121.4 גרם
סה"כ פחמימות:21.4 גרם

תחזוקה קלורית של 1950 קל'.
בן 20 גובה 1.61 משקל נוכחי 70

כבר פירסמתי בעבר פוסט דומה וללא תוצאות אני מנסה שוב .
אני כבר 7 חודשים על דיאטה דלת פחמימות (תפריט נ''ל) העמסות כל שישי שבת (לא מתפזר, אולי בהתחלה כן בחודשים האחרונים אני מבוקר אומנם לא סופר אבל אוכל רק פחמימות בלי גא'נק).
לא סוטה ימינה ושמאלה מהתפריט (אולי פה ושם כמה שקדים או כפית חמאת בוטנים)
אימונים :
כבר 7 חודשים על הליניארית של ביל סטאר
3 אימונים בשבוע לא החסרתי אימון אחד
בנוסף אני מבצע פרוטוקולים כמה כמעט 3 חודשים
מתסף ביהומבין טירוזין וקפאין מולטי ואומגה ו-D
האימונים שלי נראים ככה :
ראשון : אימון משקולות
שני : בבוקר פרוטוקול 4
שלישי: משקולות
רביעי: פרוטוקול 4
חמישי:משקולות
שישי: לפעמים לפעמים פרוטוקול 1

באמת שאני עושה הכל לפני הספר וכל הקטע שאני כל התקופה הזאת נע בין 70 ל-73
אומנם לפני שבוע הצלחתי לרדת ל69.7 וזו הייתה הרגשה מדהימה אבל סופ''ש הזה קצת התפזרתי באלכוהול אז עכשיו אני שוב על 70
עשיתי בדיקות דם לפני חודשים ובדצמבר והכל היה תקין (ניסיתי היום לקבל הפנייה אבל לא נתנו לי )
אני מיואש אובד עצות שוקל אפילו להתחיל אם חומרים אולי זה מה שיעזור לי .
אני יעלה יותר מאוחר תמונה של התחלה ותמונה של היום !

מה אני לא עושה נכון

כמה אחוז שומן אתה? תעלה תמונות
אולי אתה אחוז שומן נמוך ואתה כבר לא יכול לרדת יותר מזה

לא ברור לי משהו, ה-RMR שלך 2000 ואתה על 1774 קלוריות? כי אם כן, אתה לא תרד ממאזן שלילי של 300 קלוריות אחרי שאתה בדיאטה 7 חודשים. חוצמזה יש מצב שהכנסת את הגוף לך למצב של plateau, תצטרך לצאת לשבועיים נייטרלי ולחזור לחיטוב. נראה לי גם שכדאי שתשנה תוכנית אימונים.

• פותח/ת השרשור
כמה אחוז שומן אתה? תעלה תמונות
אולי אתה אחוז שומן נמוך ואתה כבר לא יכול לרדת יותר מזה
אני כרגע על 12 בערך אני יעלה כשאני יוכל
לא ברור לי משהו, ה-RMR שלך 2000 ואתה על 1774 קלוריות? כי אם כן, אתה לא תרד ממאזן שלילי של 300 קלוריות אחרי שאתה בדיאטה 7 חודשים. חוצמזה יש מצב שהכנסת את הגוף לך למצב של plateau, תצטרך לצאת לשבועיים נייטרלי ולחזור לחיטוב. נראה לי גם שכדאי שתשנה תוכנית אימונים.
1700 לפני אימונים .. אני לא מוסיף עןד קלוריות ואני מתאמן כל יום מה אתה חושב אני צריך לקצץ עוד ? ואני כל חודשיים יוצא לשבועיים ניטראלי.
מזה plateu? אני לא מוצא מידע
ארובי אתה עושה?

פרוטוקולים

אני כרגע על 12 בערך אני יעלה כשאני יוכל

1700 לפני אימונים .. אני לא מוסיף עןד קלוריות ואני מתאמן כל יום מה אתה חושב אני צריך לקצץ עוד ? ואני כל חודשיים יוצא לשבועיים ניטראלי.
מזה plateu? אני לא מוצא מידע

פרוטוקולים

פלטו זה אומר פשוט שהגעת למישור, הגוף שלך למד להתמודד עם החוסר וצריך לשנות משהו בשביל שהוא ימשיך להוריד. יכול להיות גם שאתה לא על כזה מאזן קלורי שלילי כמו שאתה חושב. ולאלכוהול על דל פחמימה יש אפקט לא משהו אם אתה לא עושה העמסה באותו יום. הייתי יוצא לנייטרלי וכשאני חוזר משנה את התוכנית, גם לגבי האימונים וגם פרוטוקולים.

• פותח/ת השרשור
פלטו זה אומר פשוט שהגעת למישור, הגוף שלך למד להתמודד עם החוסר וצריך לשנות משהו בשביל שהוא ימשיך להוריד. יכול להיות גם שאתה לא על כזה מאזן קלורי שלילי כמו שאתה חושב. ולאלכוהול על דל פחמימה יש אפקט לא משהו אם אתה לא עושה העמסה באותו יום. הייתי יוצא לנייטרלי וכשאני חוזר משנה את התוכנית, גם לגבי האימונים וגם פרוטוקולים.

אני מתכוון לצאת לניטרלי עוד 10 ימים כדי שיהיה חודשיים עגול , אתה ממליץ לפני?
ימים שאני שותה אלכוהול הם רק בימי העמסות ורק בירה כדי שלפחות ימלא לי את המאגרים.
מה היית משנה באימונים והפרוטוקולים?

אופציות:
1. להפסיק עם הפרוטוקולים ולעבור לאירובי רגיל. 160 דקות בשבוע זו התחלה טובה. לא יעזור? תעלה ל-200 דקות בשבוע.
2. לעשות פרוטוקולים בשילוב עם אירובי רגיל. 1-2 פרוטוקולים בשבוע עם 120 דקות אירובי בשבוע.
3. לצאת לשבועיים נטראלי ואולי אפילו חיובי קל כדי להיות ב-100% נטראלי (לפחות). בשבוע הזה אל תקח שום שורף שומן/תוסף תזונה לא הכרחי.
4. איך אנחנו עם ויטמינים ומינרלים?
5. תעבור לקלן/אפדרין

מחזק את משה. אני אוסיף ואומר שאין לך גם ימי מנוחה כמו שאמרת אתה מתאמן כל יום. אתה צריך לתת לגוף שלך להתאושש. יש מצב שאתה גם ב OT תעשה מה שמשה אמר לך ותוריד את כמות האימונים שלך. תן לגוף שלך לנוח. גם לינארית גם פרוטוקולים איך אתה מצפה להתאושש מזה בדיוק?

• פותח/ת השרשור
מחזק את משה. אני אוסיף ואומר שאין לך גם ימי מנוחה כמו שאמרת אתה מתאמן כל יום. אתה צריך לתת לגוף שלך להתאושש. יש מצב שאתה גם ב OT תעשה מה שמשה אמר לך ותוריד את כמות האימונים שלך. תן לגוף שלך לנוח. גם לינארית גם פרוטוקולים איך אתה מצפה להתאושש מזה בדיוק?
לאיזה תוכנית אימונים אתה ממליץ לעבור ?

אופציות:
1. להפסיק עם הפרוטוקולים ולעבור לאירובי רגיל. 160 דקות בשבוע זו התחלה טובה. לא יעזור? תעלה ל-200 דקות בשבוע.
2. לעשות פרוטוקולים בשילוב עם אירובי רגיל. 1-2 פרוטוקולים בשבוע עם 120 דקות אירובי בשבוע.
3. לצאת לשבועיים נטראלי ואולי אפילו חיובי קל כדי להיות ב-100% נטראלי (לפחות). בשבוע הזה אל תקח שום שורף שומן/תוסף תזונה לא הכרחי.
4. איך אנחנו עם ויטמינים ומינרלים?
5. תעבור לקלן/אפדרין

אני חושב שאני יעבור לאירובי רגיל (סטייל פרוטוקול 1-2)
היום יצאתי לניטרלאי מקווה לא להעלות יותר מידי כבר אחרי ארוחה אני מרגיש אובר נפוח.
מבחינת ויטמינים אני תקין, ז''א שבדצמבר וממרץ ביצעתי בדיקות דם והכל היה נורמאלי, ניסיתי אתמול לקבל עוד בדיקת דם אבל הרופאה לא נתנה לי אמרה שאסור להם לחלק יותר מידי \: . אני נוטל ווידמין די (מה שכן בזמן האחרון לא בגלל ריבוי הזמן שאני נמצא בשמש) ומולטי יומי של טווין לאב .
למה אתה ממליץ לעבור קלן או אפדרין ?

1.אם אתה על דל פחמימה, למה עד עכשיו לא היית רק על פרוטוקול 1? זה אירובי רגיל וזה מה שעושים בדל.
2. זה 7 חודשים רצופים בלי לצאת לניטרלי באמצע?
3. ניסית דיאטה אחרת? אולי UD2 חודש יסדר את העניין?
4.בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
1.אם אתה על דל פחמימה, למה עד עכשיו לא היית רק על פרוטוקול 1? זה אירובי רגיל וזה מה שעושים בדל.
2. זה 7 חודשים רצופים בלי לצאת לניטרלי באמצע?
3. ניסית דיאטה אחרת? אולי UD2 חודש יסדר את העניין?
4.בהצלחה 😃

1. למרות שלייל בעצמו טוען שפרוטוקול 1 לא פחות טוב מ-4 אבל בכל זאת הוא רומז בספר ש4 יותר אפקטיבי..
2.כמו שאמרתי למעלה כל חודשיים יוצא לניטראלי (כשאני אומר ניטראלי אני מתכוון אני אוכל רגיל בלי לספור זה כל כך מייאש לספור בימים כאלה ובלתי אפשרי לחישוב).
3.הדיאטה הזו מפחידה אותי בגלל שהיא כל כך מסובכת אבל כנראה שאני ינסה אותה בעתיד .
4. תודה 😃

כשאני על ניטראלי באיזה תכנית אימונית אני צריך להיצמד ?
ומה הסימפטומים של אימון יתר , אם זה עייפות כרונית אחת מהן ?

אני ממליץ על קלן/אפדרין מהסיבה שאולי צריך להתקיף קצת תאי שומן מהצד השני של המטבע (בטא, במקום אלפא שיוהימבין מטפל בהם). קלן עדיף, אבל אני פחות אוהב אותו כי הוא חומר חזק יותר מהשלושה ובעל תופעות לוואי גדולות יותר (דפיקות לב, חוסר בכוח, אין מספיק מחקר עליו בבני אדם וכו').
בקשר לאימונים, תעשה רק אימוני משקולות במאזן נטראלי, אותה תוכנית שעשית עד עכשיו, אין טעם לשנות.
עייפות זו אחת התופעות של אימון יתר, אבל זה בתנאי שאתה ישן מספיק בלילה ומקבל מספיק ויטמינים ומינרלים ביומיום.
אתה צורך אומגה 3? אבץ, מגזניום? מה עם ויטמין D?

• פותח/ת השרשור
אני ממליץ על קלן/אפדרין מהסיבה שאולי צריך להתקיף קצת תאי שומן מהצד השני של המטבע (בטא, במקום אלפא שיוהימבין מטפל בהם). קלן עדיף, אבל אני פחות אוהב אותו כי הוא חומר חזק יותר מהשלושה ובעל תופעות לוואי גדולות יותר (דפיקות לב, חוסר בכוח, אין מספיק מחקר עליו בבני אדם וכו').
בקשר לאימונים, תעשה רק אימוני משקולות במאזן נטראלי, אותה תוכנית שעשית עד עכשיו, אין טעם לשנות.
עייפות זו אחת התופעות של אימון יתר, אבל זה בתנאי שאתה ישן מספיק בלילה ומקבל מספיק ויטמינים ומינרלים ביומיום.
אתה צורך אומגה 3? אבץ, מגזניום? מה עם ויטמין D?

צורך אומגה 3 וויטמין די.
בקשר לעייפות , אני ישן בלילה רגיל 7-8 שעות ובמשך היום אני נורא עייף.

אני דווקא כן ממליץ לך להחליף תוכנית אם אתה 7 חודשים עם הליניארית. תעבור ל-FBW קלאסי (ותצא לנייטרלי או חיובי קליל מאוד לשבועיים) ותראה שזה יעזור.

ייתכן שהגרעון הקלורי שלך קטן. או שהוא קטן בפועל יחסית להוצאה הקלורית שלך.

אל תשכח שאתה מבצע העמסות ללא ספירת קלוריות + אלכוהול. ככה שבפועל אתה באמת לא מתקדם.

ישנה אפשרות לצרוך את הפחמימה בסמוך לאימון (TKD יש חוקים צריך לקרוא בספר של לייל)\לא לבצע העמסות\ לבצע העמסות מבוקרות\ להגדיל את הגרעון הקלורי בפועל.

בלי קשר לאחר מספר חודשים כדאי לשבור שגרה.

נראה לי שאתה באימון יתר. אינ הייתי יוצא לנטראלי. מוריד את האירובי ועושה רק אימוני כח. במשך חודש בערך.

לעשות העמסה לא מבוקרת זו טעות גדולה בעיני, אתה יכול ככה לחרב עבודה של ימים, פשוט לזרוק לפח ימים שסבלת בהם מבקרה קלורית לחינם... יותר מיזה אין לי מה להוסיף, תעשה מה שהמנהלים אומרים לך (נטרלי). ותבצע בקרה קלורית גם בניטרלי, שלא תמצא את עצמך עושה שבועיים עם +500 יומי. (ככה תגרור עוד שבועיים של חיטוב עד למטרה הסופית שלך).
בהצלחה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית