הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנשי המחשבים, אנא, לינקים לברצלונה- צ'לסי היום

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
אתה משחק בריאל מדריד? או שאתה סתם אוהב להציג אותך בתור חלק מסגל הקבוצה?

סתם אוהב.

אני שמח שיש אוהדי בלאנקוס בפורום😃

מסי איבד יותר כדורים מקלוריות שרץ מרתון מאבד. זה הקלאסיקו שלנו הפעם.

בוא אחד על אחד עם אתה גבר

תאריך ושעה?

תגידו, עבד לכם טוב? ראיתי את חבר שממה שהבנתי קנה מהאתר של uefa ב2 יורו את השידור והיה תקיעות כל 2 דקות בערך. איך היו החינמים?

וואללה לא רק שעבד לי טוב היה לי גם שידור מיוחד מחבר ששילם כמה יורו בשביל לראות וראיתי את המשחק ב HD על פלזמה 60 אינץ שישיית בירה 2 בקבוקי פינלנדיה ומלא מאנץץץץץ רק חבל שהפסידו ברצלונה.. ובוא אחד על אחד ואתה גם מקבל פור

אבא שלי שלח לי כל 10 דקות הודעה שאני אסדר לו את הסרטון כי או שהוא נתקע, או שהוא נעלם, או שפרסומות/חייזרים השתלטו לו על המחשב.

ואני גר 3000 קילומטר ממנו.

אני שחקן אש לא נראה לי שיש פה מישהו באתר שיכול לעמוד עם היכולות שלי בתור חלוץ מטרה!!!!!!

• פותח/ת השרשור
אבא שלי שלח לי כל 10 דקות הודעה שאני אסדר לו את הסרטון כי או שהוא נתקע, או שהוא נעלם, או שפרסומות/חייזרים השתלטו לו על המחשב.

ואני גר 3000 קילומטר ממנו.

אני החלפתי רק פעם אחת. מוזר.

סופקאסט חברים זה השם סופקאסט,בלי תקיעות עובד חלק 90 דקות יצא לי על שדרן ערבי ואז החלפתי לארגנטינאי אז להבא שזה יום שלישי ביום הזיכרון לחללי מערכות ישראל http://www.sportp2p.com/ רק תבחרו שדרן והאיכות אחלה.
ודיי עם הריבים האלה אתם מזכירים לי את הילדים בכיתה ז' שלא מפסיקים להתווכח על שטויות.

אנחנו גם שילמנו על השידור באתר של וואפה וראינו ובאמת טוב עם מעט מאד תקיעות , זה עלה 2 יורו ושווה כל שקל גם ביום הזכרון נראה שנעשה את אותו סידור.
אגב, הלוואי שצ'לסי יעלו

• פותח/ת השרשור
אתם מודעים לזה שכותבים אופ"א.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית