הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טחינה

itay301

משתמש פעיל
948
4
נק' מוניטין:
244
948
4
G-max
אני מתחיל חיטוב ביום ראשון ושמתי לי 100 גרם טחינה (100 גרם לא מוכן ) בתפריט זה אחלה לחיטוב בקושי יש בזה פחמימה וזה 60 גרם שומן ו27 גרם חלבון אבל לגבי ערכים רשום ל-100 גרם והשאלה זה אם 100 גרם זה 100 מ"ל ואפשר לשים בכוס מדידה 100 מ"ל וזה כאילו 100 גרם או שזה שונה וצריך משקל מזון ?

מאחר והמשקל כתוב על האריזה, ואת הנפח של האריזה הריקה אתה יכול למדוד בקלות (הרי יש לך כוס מדידה), אתה יכול לחשב בדיוק איזה נפח תופסים 100 גרם של המוצר (אני מנחש שהם תופסים יותר מ 100 מ"ל בגלל תכולת השומן הגבוהה, אבל כאמור אין צורך לנחש).

אם מסיבה כלשהי החישוב קשה לך, שלח הנה את הנתונים האלה (נפח ומשקל) ותקבל תשובה מדויקת.

• פותח/ת השרשור
וואי רעיון טוב תודה רציני לא הייתי חושב על זה לבד אני יעשה את זה אבל לבנתיים אם מישו יודע תתשובה ויכול לחסוך לי את הבדיקה זה יעזור 😃

רק שתדע ששמן קל ממים והמשקל הסגולי של מים זה 1 ושל שמן זה 0.8
אז תכולת השומן לא עושה את התחינה "כבדה יותר"

כדאי לך לשים את התחינה במילקשייק עם בננה (וחלב):hoel

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
רק שתדע ששמן קל ממים והמשקל הסגולי של מים זה 1 ושל שמן זה 0.8
אז תכולת השומן לא עושה את התחינה "כבדה יותר"

כדאי לך לשים את התחינה במילקשייק עם בננה (וחלב):hoel

אני בסוף קונה את המשקל מזון הזה אני צריך אותו גם לדברים אחרים בחיטוב

ולגבי הטחינה עם הבננה וחלב אולי במאסה אני יעשה את זה בחיטוב זה לא מסתדר כלכך נשמע מוזר קצת אפפעם לא שמעתי על השילוב הזה לפני אבל אני ינסה כבר טעמתי דברים שנשמעו מוזר והיו ממש טעימים תודה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית