עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תכתוב בנוסף כמה רצת בכל שבוע ואיך זה התחלק יהיה יותר פשוט
ויותר חכם יהיה להוריד קצב, אתה סתם מסתכן בפציעה ולא לומד לרוץ רגוע. אתה לא צריך לרוץ חזק, אלא רגוע - בלי שתדע להרגע בריצה אתה לעולם לא תצליח לרוץ רחוק ומהר (מהר וחזק אלו שני עולמות שונים לגמרי).
אל תפחד לרוץ אפילו 6:30 דק' לק"מ אם זה מה שאתה צריך בשביל להרגע. אולי אתה תוכל גם בקצב יותר מהיר להיות רגוע, אבל תתחיל לתרגל את זה. אם ה"סבל" שלך הוא לא פיזי אלא מנטלי (משעמם בד"כ) - אתה בדרך הנכונה, וכשתגיע לקילומטראז' של 20-25 ק"מ תוסיף אימון איכות אחד בשבוע שיהיה רבע מהקילומטראז' השבועי שלך.
כן, ללמוד לרוץ בצורה רגועה. להבין שבריצה "מהר" ו"חזק" זה שני עולמות שונים, למרות שקצב הריצה יכול להיות פחות או יותר זהה.שבוע 3 - אימון 2:
4,000:
~22:00
תודה אחי אם הבנתי אותך נכון אז הכוונה לרוץ קל יותר כאילו? ניסיתי מה שאמרת והלך לי די בסדר עשיתי תוצאה כמו אימון קודם והיה לי הרבה יותר קל
הכוונה לדקירות כמו שיש לפעמים בצד, פשוט באחד הצדדים בגב העליון?סבבה נראה לי הבנתי אותך
ותגיד זה נורמלי אם מרגישים את הגב באמצע הריצה, כזה קצת כאבים בגב העליון?
אשאל שוב, הכאבים בגב העליון שאתה מדבר עליהם הם אותם כאבים כמו הכאבים בצד, אבל בגב העליון? או שזה כאב אחר?אם בדקירות אתה מתכוון לכאבים בצד אז היה לי את זה ביום ראשון והיום בקטנה רק לקראת הסוף (3000-4000) וגם אז לא כל כך מורגש
אני מדבר על כאבים קטנים כאלה בגב העליון, כאילו הגב מתאמץ מידי או משהו כזה?
אה, כאב אחראשאל שוב, הכאבים בגב העליון שאתה מדבר עליהם הם אותם כאבים כמו הכאבים בצד, אבל בגב העליון? או שזה כאב אחר?
זה לא כל כך משנה איך אתה מחלק את האימונים, יותר משנה הטוטאל (=קילומטראז' שבועי).שבוע 3 - אימון 2:
4,000:
20:24
אם מישהו עוקב אחרי הלוג שלי אז יש לי שאלה, נכון לעכשיו אני עושה 3 אימונים בשבוע עם לפחות יום מנוחה אחד בין כל ריצה. אפשר להכניס עוד ריצה אחת שיהיו לי 4 אימונים בשבוע? נגיד ראשון, שלישי, חמישי, שבת, ראשון...