הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הצעה לפעיל השמאל הדני

כל תגובה ראשונה שלי זה לינק מויקיפדיה? הוכחה? איזה כשל לוגי בדיוק? איזה נושא הובא פה?
facepalm

להגדיר כוח סביר?
בתור מגבניק אתה בטח שמעת פעם את המושג הזה.
בגדול, בתכלס זה X+1 (יש לזה גם הגדרה מסודרת מן הסתם) אני לא ראיתי שהוא עשה משהו שבאמת הצריך מכה כזאת לפנים

קיצר, הקצין הזה מתנחל, והוא פעיל שמאלני. למה אפשר לצפות. שני אנשים קיצוניים. טוב לא יצא מזה.

האנשים שאני מדבר איתם נוהגים לבסס את מה שהם אומרים. אתה מצפה ממני לקבל ממך בפאסיביות טענות לא מבוססות?
אני לא מצפה מימך לכלום, איך אני יכול לצפות מימך משו אם אני לא מכיר אותך? יכול להיות שאתה בכלל ילדה עם קוקיות.

להגדיר כוח סביר?
בתור מגבניק אתה בטח שמעת פעם את המושג הזה.
בגדול, בתכלס זה X+1 (יש לזה גם הגדרה מסודרת מן הסתם) אני לא ראיתי שהוא עשה משהו שבאמת הצריך מכה כזאת לפנים

קיצר, הקצין הזה מתנחל, והוא פעיל שמאלני. למה אפשר לצפות. שני אנשים קיצוניים. טוב לא יצא מזה.
ברור ששמעתי בגלל זה שאלתי, לפי ההגדרה הצבאית כוח סביר זה שימוש בכוח רמה אחת מעל הכוח שמשתמשים נגדך (פחות או יותר מה שאמרת)
שזה הגדרה לא מדוייקת ומטומטמת, אבל נעזוב אתזה בצד, בסרטון המלא מראים את המפגינים עולים על הכוח עם אופניים ושוברים מקלות של דגלים על הכוח
האם מכה עם הנשק זה לא כוח סביר על זה? לדעתי כן. אבל שוב הקצין יקבל בתחת בגלל ש"כוח סביר" זה הגדרה לא מדוייקת שמורידה את כל האחריות מהדרג העליון.

אתה כן מצפה. עובדה שעד עכשיו לא ביססת אף אחת מן הטענות 😃
יופי בוא נמשיך את הויכוח בשפה שלך
אני לא מצפה
אתה כן מצפה
אני לא מצפה
אתה כן מצפה

מה הלאה?

אם אתה לא מסוגל לבסס אף טענה אין טעם לויכוח המיותר הזה. ניסיון נחמד בכל אופן 😃

להכניס למישהו בפרצוף מכה עם הנשק זה לא עוול? מעניין...LOL
אתה היית שם לכל אורך ההפגנה בשביל לראות את האופי שלה, את ההפרעה שלה לסדר היום או את רמת האלימות של שני הצדדים שאתה מחליט שנשק לפרצוף זה עוול?

אתה היית שם לכל אורך ההפגנה בשביל לראות את האופי שלה, את ההפרעה שלה לסדר היום או את רמת האלימות של שני הצדדים שאתה מחליט שנשק לפרצוף זה עוול?
כן.
חוץ מזה שלא צריך להיות העפרון הכי חד בקלמר כדי להבין שאם נותנים לך מכה בפרצוף נעשה עוול. אם על זה נסב הויכוח חבל בכלל לפתוח אותו שובfacepalm

נערך לאחרונה:
אני שונא את הטיעון הזה. זה שמשהו לא תקין קורה גם במקומות אחרים לא הופך אותו ללגיטימי , זה הופך אותו לבעיה רחבה יותר .
(מתיחס לסרטון )

אם אתה לא מסוגל לבסס אף טענה אין טעם לויכוח המיותר הזה. ניסיון נחמד בכל אופן 😃
אני לא צריך לבסס את הטיעונים שלי במיוחד לא כלפיי אפס כמוך, בניגוד אלייך שאתה מרגיש צורך חזק לבסס את הטיעונים שלך כנראה שאתה לא סומך על הטיעונים שלך יותר מידי.

אני לא צריך לבסס את הטיעונים שלי במיוחד לא כלפיי אפס כמוך, בניגוד אלייך שאתה מרגיש צורך חזק לבסס את הטיעונים שלך כנראה שאתה לא סומך על הטיעונים שלך יותר מידי.
אני יודע שאצלך נהוג לזרוק סיסמאות וטיעונים לאוויר בלי צורך לגבות אותן. אחרי הכל, לחשוב זה קשה...

אתה מתווכח עם מישהו שחושב שטענה יכולה להיות נכונה ושגויה זו זמנית. חבל על הזמן שלך.

בגלל זה אתה פותח אשכול כל שני וחמישי עם שאלות כמו "למה לא קיבלתי זימון ובלה בלה.."

אני לא מבין, אתה אוטיסט? התאריך גיוס שלי פורסם באשכול הזה, אתה מוזמן לבדוק ולאמת אם הוא עבר או לא.

אני יודע שאצלך נהוג לזרוק סיסמאות וטיעונים לאוויר בלי צורך לגבות אותן. אחרי הכל, לחשוב זה קשה...
תמשיך לגבות את הטיעונים שלך בעזרת ויקיפדיה ולחשוב שאתה חכם ולהתווכח בפורום ולחשוב שאתה גבר.

מר טרול.
קודם תסיים את הבגרויות שלך,תתגייס(?), ואז תוכל להצטרף לחבריך האנרכיסטים מרמת אביב ולהביע דעה.

אתה כל פעם מחדש מראה את הסטריאוטיפ הקבוע של אנשי שמאל סהרורי לאנשי הימין - חסרי מוח בורים שיודעים רק להתלהם. תלמד לעבוד עם המוח טיפה, אתה מבייש אותי והרבה אנשי ימין אחרים.

אנשים כמוך גורמים לי להתבייש בזה שאני ימני...

+1

גם אנשים כמו סמח"ט אייזנר גורמים לך להתבייש בזה שאתה ימני?

לא

מביך... גם אם הוא רוצה בהשמדתך, קביעה ללא בסיס כמובן, איך זה משנה את העובדה שזה עוול?

זה עוול ותקלה די חמורה מצד הקצין, כמה שלא יסובבו את זה אנשי ימין (שאני בינהם) - הקצין טעה בצורה חמורה בשיקול דעת וגם במה שהוא עשה.

כן.
חוץ מזה שלא צריך להיות העפרון הכי חד בקלמר כדי להבין שאם נותנים לך מכה בפרצוף נעשה עוול. אם על זה נסב הויכוח חבל בכלל לפתוח אותו שובfacepalm
גם כשנופל למחבל 1 טון חומר נפץ על הראש נעשה עוול? אני חושב דווקא שנעשה צדק.

אני לא יודע מה הבן אדם הזה עשה כדי לחטוף M 16 לפרצוף, יכול להיות שהגיע לו ויכול להיות שנעשה עוול, אבל מה שאני כן יודע זה שאתה זיין שכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית