עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האנשים שאני מדבר איתם נוהגים לבסס את מה שהם אומרים. אתה מצפה ממני לקבל ממך בפאסיביות טענות לא מבוססות?גם כשאתה מדבר עם אנשים בחוץ אתה מחזיר להם תשובות בשאלות?
אני לא מצפה מימך לכלום, איך אני יכול לצפות מימך משו אם אני לא מכיר אותך? יכול להיות שאתה בכלל ילדה עם קוקיות.האנשים שאני מדבר איתם נוהגים לבסס את מה שהם אומרים. אתה מצפה ממני לקבל ממך בפאסיביות טענות לא מבוססות?
אתה כן מצפה. עובדה שעד עכשיו לא ביססת אף אחת מן הטענות 😃אני לא מצפה מימך לכלום, איך אני יכול לצפות מימך משו אם אני לא מכיר אותך? יכול להיות שאתה בכלל ילדה עם קוקיות.
ברור ששמעתי בגלל זה שאלתי, לפי ההגדרה הצבאית כוח סביר זה שימוש בכוח רמה אחת מעל הכוח שמשתמשים נגדך (פחות או יותר מה שאמרת)להגדיר כוח סביר?
בתור מגבניק אתה בטח שמעת פעם את המושג הזה.
בגדול, בתכלס זה X+1 (יש לזה גם הגדרה מסודרת מן הסתם) אני לא ראיתי שהוא עשה משהו שבאמת הצריך מכה כזאת לפנים
קיצר, הקצין הזה מתנחל, והוא פעיל שמאלני. למה אפשר לצפות. שני אנשים קיצוניים. טוב לא יצא מזה.
יופי בוא נמשיך את הויכוח בשפה שלךאתה כן מצפה. עובדה שעד עכשיו לא ביססת אף אחת מן הטענות 😃
אתה היית שם לכל אורך ההפגנה בשביל לראות את האופי שלה, את ההפרעה שלה לסדר היום או את רמת האלימות של שני הצדדים שאתה מחליט שנשק לפרצוף זה עוול?להכניס למישהו בפרצוף מכה עם הנשק זה לא עוול? מעניין...LOL
כן.אתה היית שם לכל אורך ההפגנה בשביל לראות את האופי שלה, את ההפרעה שלה לסדר היום או את רמת האלימות של שני הצדדים שאתה מחליט שנשק לפרצוף זה עוול?
אני לא צריך לבסס את הטיעונים שלי במיוחד לא כלפיי אפס כמוך, בניגוד אלייך שאתה מרגיש צורך חזק לבסס את הטיעונים שלך כנראה שאתה לא סומך על הטיעונים שלך יותר מידי.אם אתה לא מסוגל לבסס אף טענה אין טעם לויכוח המיותר הזה. ניסיון נחמד בכל אופן 😃
אני יודע שאצלך נהוג לזרוק סיסמאות וטיעונים לאוויר בלי צורך לגבות אותן. אחרי הכל, לחשוב זה קשה...אני לא צריך לבסס את הטיעונים שלי במיוחד לא כלפיי אפס כמוך, בניגוד אלייך שאתה מרגיש צורך חזק לבסס את הטיעונים שלך כנראה שאתה לא סומך על הטיעונים שלך יותר מידי.
בגלל זה אתה פותח אשכול כל שני וחמישי עם שאלות כמו "למה לא קיבלתי זימון ובלה בלה.."
תמשיך לגבות את הטיעונים שלך בעזרת ויקיפדיה ולחשוב שאתה חכם ולהתווכח בפורום ולחשוב שאתה גבר.אני יודע שאצלך נהוג לזרוק סיסמאות וטיעונים לאוויר בלי צורך לגבות אותן. אחרי הכל, לחשוב זה קשה...
מר טרול.
קודם תסיים את הבגרויות שלך,תתגייס(?), ואז תוכל להצטרף לחבריך האנרכיסטים מרמת אביב ולהביע דעה.
אנשים כמוך גורמים לי להתבייש בזה שאני ימני...
גם אנשים כמו סמח"ט אייזנר גורמים לך להתבייש בזה שאתה ימני?
מביך... גם אם הוא רוצה בהשמדתך, קביעה ללא בסיס כמובן, איך זה משנה את העובדה שזה עוול?
גם כשנופל למחבל 1 טון חומר נפץ על הראש נעשה עוול? אני חושב דווקא שנעשה צדק.כן.
חוץ מזה שלא צריך להיות העפרון הכי חד בקלמר כדי להבין שאם נותנים לך מכה בפרצוף נעשה עוול. אם על זה נסב הויכוח חבל בכלל לפתוח אותו שובfacepalm