הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לחיצת כתפיים עם משקולות יד .

• פותח/ת השרשור Cover
  • פורסם בתאריך

Cover

משתמש מתחיל
165
1
נק' מוניטין:
1
165
1
היי,

אני עושה לחיצת כתפיים עם משקולות יד בישיבה.

אני יושב על הכיסא, התחת דבוק לכיסא וכנ"ל השכמות, ואני כאילו מוציא את החזה החוצה (כאילו כמו בבנץ פרס).

אני עושה משקל יחסית גבוהה, והמאמן אמר לי שאני פוגע לעצמי בגב.

הוא צודק?? תאמת קרה לי כמה פעמים ש כשהעלתי משקלים או משהו, חזרתי הביתה כשהגב שלי תפוס (לא כואב, תפוס... יש הבדל).

בקיצור, מה אתם אומרים??

תודה מראש על כל התגובות.

עדיף לעשות בעמידה היה על זה דיון פה בעבר.
המאמנים יגידו לך עוד הרבה פעמים שאתה פוגע בגבך סתם שתדע,לא צריך להתרגש

הבעייה היא שאתה יכול להקשית את הגב יותר מדי כדי לנסות להפעיל את החזה ולהרים יותר משקל. אם תקפיד באמת שתחת נשאר במקום, ואתה מחזיק את הבטן כמו שצריך אז הכל יהיה בסדר.

הבעייה היא שאתה יכול להקשית את הגב יותר מדי כדי לנסות להפעיל את החזה ולהרים יותר משקל. אם תקפיד באמת שתחת נשאר במקום, ואתה מחזיק את הבטן כמו שצריך אז הכל יהיה בסדר.
לא רק זה
ממה שקראתי פעם כתבו פה שבישיבה יש שריר כלשהו שלא עובד ובמשקל גבוה בפרס זה יכול לגרום לפציעה
משהו כזה אני זוכר בממש מעורפל

יצא לי הרבה פעמים "להתווכח" עם מאמנים, אחד אומר לעשות תרגיל כלשהו בדרך X והשני אומר לעשות בדיוק ההפך.
לפי דעתי תלך עם מה שאתה מרגיש! אבל לגוון לא יכול להזיק

לא רק זה
ממה שקראתי פעם כתבו פה שבישיבה יש שריר כלשהו שלא עובד ובמשקל גבוה בפרס זה יכול לגרום לפציעה
משהו כזה אני זוכר בממש מעורפל
גם כשהגוף שלך דבוק לכיסא יש סיכוי יותר גדול לפרוק את הכתף, אם אני לא טועה זה קרה למשה. בכל מקרה המסר הוא שעדיף לעשות בעמידה עם מוט.

• פותח/ת השרשור
יכול להיות... אבל תרגילים בעמידה תמיד הפחידו אותי ><

טוב, אני מקווה שיהיה בסדר.

תודה רבה על התגובות.

סליחה על ההקפצה אני פשוט מעדיף לא לפתוח נושא חדש.
אין לי זמן לחדר כושר ואני יכול להתאמן רק עם משקולות יד בבית, למה עדיף יותר מוט ממשקולות יד ויש למישהו סירטון שמסביר כמו שצריך טכניקה של פרס בעמידה עם משקולת יד?

סליחה על ההקפצה אני פשוט מעדיף לא לפתוח נושא חדש.
אין לי זמן לחדר כושר ואני יכול להתאמן רק עם משקולות יד בבית, למה עדיף יותר מוט ממשקולות יד ויש למישהו סירטון שמסביר כמו שצריך טכניקה של פרס בעמידה עם משקולת יד?
מי אמר לך שעדיף מוט?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית