הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה-בבניית תפריט לחיטוב גוף

מצב
השרשור נעול

mantana

משתמש מתחיל
54
0
נק' מוניטין:
0
54
0
אהלן, שמי גיל ואני חדש פה. הייתי מעוניין להתייעץ איתכם- היותר ותיקים ומבינים בתחום.

אני רוצה שתייעצו לי לתפריט תזונה שבועי קבוע.

אני אתן לכם פרטים עלי במטרה לעזור לכם לעזור לי.

משקל:68
גובה:1.78
אחוז שומן אני מעריך שבין 12 ל-15 %.

המטרה שלי לחודש הקרוב היא לשרוף שומן וחיטוב הגוף, ובחודש הבא להתחיל כבר תוכנית רצינית שמכונה p90x במידה ואתם מכירים-עוד יותר טוב.

אני כבר חודש עובד על אירובי 3-4 פעמים בשבוע כשמבנה האימון הוא כזה:

ראשון: אימון אירובי בין 40 דקות לשעה + אימון בטן + מתח

שלישי: אימון אירובי של 40 דקות +אימון בטן+ 15 דקות של משקולות (חזה + יד אחורית)

חמישי: אימון אירובי של 40 דקות + אימון בטן (כל אימון בטן רבע שעה)+ יד קדמית

מדי פעם גם בשבת עושה אירובי של 40 דקות.

את האימון הזה אני עושה כבר חודש וגם בחודש הקרוב(מרץ) הולך לעשות אותו.

התפריט תזונה שלי נכון להיום הוא כזה:

ארוחת בוקר: קערת ברנפלקס/שוגי קפיצים/ שיבולת שועל בצורה מגוונת+200 מ"ל חלב 3%.( קערה לא גדולה יחסית) - כמות החלבון היא בערך 10-15 גרם חלבון.

ארוחת ביניים:טונה/גביע קוטג' 5 אחוז שומן. - כמות חלבון לערך 30

ארחות צהריים: 3 כפות של פחמימות (אורז/ספגטי וכד'), מנת בשר/עוף בין 100 ל -150 גרם +
ירקות - כמות חלבון לערך 20-30

ארוחת ביניים 2 :מעדן 0% שומן +פרי - כמות חלבון לערך 6-7

אימון

ארוחת אחרי אימון (שבמקרה יוצאת גם ארוחת ערב): טונה/גביע קוטג' 5%(תלוי בארוחת ביניים הראשונה)+2 פרוסות לחם+ירקות/ 2 פרוסות לחם + 150 גרם פסטרמה דלת שומן+ 2 כפות מיוקל+מעט אגוזי מלך.- כמות חלבון לערך 30

מבחינת קלוריות זה עומד לערך על 1600-1700 קלוריות ומבחינת חלבון זה עומד על בערך 90-100.

אני יודע שמי שמתאמן אירובי צריך לאכול 1.4-1.6 גרם חלבון לכל קילו וזה יוצא לי 95-108 חלבון שאני אמור לאכול ביום.

מה שאני צריך שתעזרו לי זה כך:

האם האימון שאני עושה הוא יעיל - יש מה לשפר?

מה צריך לשפר בתפריט שלי, אם יש שם לשפר?

מבחינת חלבונים, קלוריות אני עומד במה שצריך או שחסר/יותר מידי?

מותר פעם בשבוע ארוחת מותרות? גלידה/פיצה/מילקשייק...??

ברגע שאני אתחיל את התוכנית הרצינית יותר p90x כיצד לשנות את התפריט כך שיתאים לי(התוכנית עובדת הרבה על אנארובי אך גם המון על אירובי-זו תוכנית של 6 ימים בשבוע-קבוע).

אשמח לקבל תגובות הצעות לשיפור. תודה ויום טוב!

ברוך הבא,
יש הרבה חורים בנוגע לחיטוב במה שאתה עושה ממליץ לקרוא מהתחלה עד הסוף את המדריך לחיטוב ולבוא לשאול שאלות יותר ממוקדות כי כרגע שאלת שאלה בסיגנון של "איך העולם עובד?", כמובן קשה לענות על כך עד שלא תקרא, הינה הקישור:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=84

ועוד שאלה קטנה, האם אתה מתאמן בחדר כושר?

• פותח/ת השרשור
צודק 100%, אעבור על המדריך ואמקד את השאלות. כן בחודש הקרוב אני ממשיך עם מכון כושר ואז עובר לתוכנית P90X , אתה מכיר?

כן אבל יש יותר יחצנות לתוכנית מאשר באמת תוצאות, הייתי הולך על משהו אחר לגמרי אתה מוזמן להתייעץ בפורום אימונים.

• פותח/ת השרשור
אהה וואלה??.......אני יגיד לך מה משך אותי...ראיתי אנשים שמפרסמים ביו טיוב תוצאות יש להם תוצאות די מרשימות.........בתור התחלה להתחיל עם FBW פעמיים בשבוע ו3-4 פעמים אירובי זה טוב?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית