הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אתם מכירים מישהו באופן אישי\מקצוען שמתאמן בהרמת משקולות עם פריצת דיסק?---לא לליצנים

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
השאלה שלי בכותרת
האם אתם מכירים מישהו מקצוען (או אפילו פרו)
או מישהו באופן אישי
שמתאמן בהרמת משקולות עם פריצת דיסק?

יש לך כאן בחור אחד מהטכניון שמתאמן עם פריצת דיסק, ויש את קרמבו (שמתחבר מפעם לפעם, אתה יכול לשלוח לו הודעה פרטית). מקצוענים אני לא מכיר אישית, אבל זה לא כזה נדיר.

• פותח/ת השרשור
חשש לאחת..בגלל זה אני הרבה בגימלים בזמן האחרון.
ולא לכל התוהים,זה בגלל שהרמתי משקלים כבדים או הקשבתי לLBS :D

• פותח/ת השרשור
חחחחח
לא משנה כמה דדליפט,סקוואט,בנצ',PC,HC, סנאצ',קלין אנד ג'רק,גוד מורנינג,בייספ קורל,טרייספ אקסטנשן,פולי עליון,פולי תחתון,פולי עליון בעמידה,פולי עליון בישיבה,פרונט סקוואט,הלטינג דדליפט,קיקבק,שראגס או לחיצת כתפיים במוט יעודי תעשה....אתה בסוף תפצע בצבא

צעיר צעיר אבל שיעור #1 מצה"ל

אה, זה ברור. אבל אחי, מה שאתה לא מבין שהדדליפט,סקוואט,בנצ',PC,HC, סנאצ',קלין אנד ג'רק,גוד מורנינג,בייספ קורל,טרייספ אקסטנשן,פולי עליון,פולי תחתון,פולי עליון בעמידה,פולי עליון בישיבה,פרונט סקוואט,הלטינג דדליפט,קיקבק,שראגס או לחיצת כתפיים במוט יעודי הובילו את הגב שלך להיות חלש, ואז הנעליים הצבאיות גמרו אותו!
בכל אופן נקווה שזו לא פריצת דיסק.

איך זה באמת קרה?
אתמול בא אליי המאמן הליצן התורן, אומר לי שעד גיל 40 אין לי גב. LOL 🤡

• פותח/ת השרשור
אה, זה ברור. אבל אחי, מה שאתה לא מבין שהדדליפט,סקוואט,בנצ',PC,HC, סנאצ',קלין אנד ג'רק,גוד מורנינג,בייספ קורל,טרייספ אקסטנשן,פולי עליון,פולי תחתון,פולי עליון בעמידה,פולי עליון בישיבה,פרונט סקוואט,הלטינג דדליפט,קיקבק,שראגס או לחיצת כתפיים במוט יעודי הובילו את הגב שלך להיות חלש, ואז הנעליים הצבאיות גמרו אותו!
בכל אופן נקווה שזו לא פריצת דיסק.
יכול להשבע שזאת המחשבה של העם

וסטארדסט באמת עד גיל 40 אין לך גב לכן תתחיל לעשות הליכון וריצות בשטח ותוותר על הברכיים במקום!

אגב לכל אלו שיכנסו לפוסט בעתיד

הבחור הנל קיבל פריצה ב2007 וסיים קריירה והשמועות אומרות שיש לו כיום 200 קילו דדליפט ל5 על 67KG!
לא אבדה תקוותנו

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תתחיל לעשות הליכון !

הליכון שלא הורס את הברכיים לתקופה שאחרי גיל 40:😆
1272875.jpg

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
סיפור ארוך ,סיפרתי אותו כבר למליון אורטופדים ורופאים אז תאלצו לסלוח לי על זה שלא ארשום

אני מכיר ספרינטר פעיל בגילך עם 2 פריצות דיסק.
מעל גיל 25 זה מתחיל להיות יותר ויותר נפוץ, הרבה מאלה שיש להם פריצת דיסק לא מודעים לזה בכלל וחיים לא רע עם זה.

• פותח/ת השרשור
יופי טוב לדעת
נקווה קודם כל שזה לא זה,אבל טוב לדעת שגם אם כן זה לא סוף העולם

הכרתי מישהו כזה במכון הקודם אני חושב שהיו לו 2 פריצות דיסק בגב ובלט בצוואר והוא היה מרים כבד סקוואט ודדליפט 200+ אם אני לא טועה הוא משתמש באתר אבל כבר לא ראיתי שהוא מתחבר יותר לפה איזה שנה.

זה שעובדים כבד עם פריצת דיסק לא אומר שזה בריא ונכון ואתה לא מפתח לך תפריצת דיסק הבאה.
הורגים אותי פה אנשים אומרים לבן אדם להתאמן ברגיל עם מגבלה כזאת .... לטעמי אתה צריך לא להעמיס על הגב שלך משקלים גדולים והכי חשוב זה הבריאות לא חדר כושר, משקלים פוזות וחארטות !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית